Μπασκετική σύναξη νοϊζάδων!

panagiotis

Μέλος
Πόντοι
36
Λοιπόν, είχαμε μια κατ 'ιδίαν συζήτηση με τον Alchemist και λέγαμε για το Παρασκευοσάββατο που θ 'ανέβουμε Αθήνα για την Μπυροποσία να κανονίζαμε να βρεθούμε για μπασκετάκι κάπου. Σκεφτόμουν λοιπόν πως όποιος μπασκετόφιλος νοϊζάς (υπάρχει κανείς άραγε; ???) θέλει, να μας πει να κανονίζαμε να βρεθούμε κάπου όλοι μαζί για ένα μπασκετικό μονάκι... άνευ προηγουμένου (μπουαχαχαχα)....

Η Μπυροποσία 8 οριστικοποιήθηκε για τις 19 Δεκεμβρίου (Παρασκευή). Όσοι πιστοί, δηλώστε συμμετοχή για εκείνο το διήμερο, να ξέρουμε τι μας γίνεται.... ;)

Σας περιμένουμε... 8)

smiley_emoticons_basketball.gif

Είμαι μέσα για μπασκετάκι.

Άντε να ξεμουδιάσουμε λίγο.

Να κανονίσουμε τόπο και ώρα.

Αυτά είναι, έχω φτιαχτεί από τώρα... 8)

Προτείνω από τώρα Σάββατο 20/12, πρωί ή μεσημεράκι και τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε άνετα γήπεδο.

Φυσικά μπορεί να γίνει και αλλού γιατί προφανώς δεν θα βολεύει ιδιαίτερα όσους μένουν από το κέντρο και πάνω, οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη αν ξέρετε κάποιο βολικό μέρος.

Θέλω να δω ποιοί θα καταφέρουν να έρθουν μετά τη Μπυροποσία  :D

Σας προειδοποιώ πάντως ότι οι καλές αθλητικές μου μέρες έχουν περάσει, μιας και τα τελευταία 10 χρόνια ζεσταίνω καρέκλες ολημερίς  :(

Α, και πίνω μπύρες, πίνω μπύρες. Μερικές φορές τρωω και κάτι λίγα  ;D

Alchemist, είναι indoor χλύδα με παρκέ το εν λόγω μέρος;

Alchemist είπε:
Αυτά είναι, έχω φτιαχτεί από τώρα... 8)

Προτείνω από τώρα Σάββατο 20/12, πρωί ή μεσημεράκι και τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι θα βρούμε άνετα γήπεδο.
Πρωί Σαββάτου μετά τα πιώματα και τις κραιπάλες της Παρασκευής, να σουτάρουμε εδώ και να 'ναι το ταμπλό εκεί.... ;D ;D

Τέλος πάντων, κατά 90% θα φέρω κι έναν δικό μου εγώ (μπορεί και δύο  :)).

Μαζευτείτε ρε σεις, ένα 3 on 3 να βγει τουλάχιστον.... ;)

Μέσααααααααααα!! :D :o :D

Θα είμαι δε το χανω αυτο!!

Ε ρε γλέντια!

Alche, Jase και panagio θα είμαστε όλοι και στη Μπυροποσία έτσι;

Καλή διασκέδαση παιδάκια και προσοχή μην μπερδέψετε τις μπάλες...

kwstas79 είπε:
Καλή διασκέδαση παιδάκια και προσοχή μην μπερδέψετε τις μπάλες...
Εσύ Κώστα, δε θα μας τιμήσεις;  :) Καλάααα...

Εγώ θα είμαι με αυτήν που έβαλε στην φωτογραφία ο Κώστας, μιας και το γηπεδο θα είναι γεμάτο με τύπους που θα ξερνάνε τα λουκάνικα και τις μπύρες της  προηγούμενης νυχτας και δεν θα μπορεί να παίξει το κορίτσι. ;D

Παιδια ξερετε αμα θα παρευρεθει κανενας αλλος modulator στην Μπασκετικη συναξη πχ ο κ. Eyeprotocol, λεω τυχαια...?

Αμα ειναι, θα ειναι ενδιαφερον να παρευρεθω και εγω αν επιθυμειτε την παρεα μου.  :)

Μπαλα μην ξεχασετε να παρετε..

Ααα κ κολατσιο γιατι σας βλεπω με υπογλυκαιμιες.. ;D

..and the cradle will shoot the brick..

ΥΓ Aτακα απο White men cant jump - Λεει ο ενας στον αλλο -Ρε'συ ειδα την μανα σου να κλωτσει να κονσερβοκουτι..Μετακομιζετε?? :D :D :D

Η εμμονή σου όμως αρχίζει να ψιλοκουράζει

boukas είπε:
Η εμμονή σου όμως αρχίζει να ψιλοκουράζει
Είναι προφανές ότι κάποιος, νομίζει ότι έτσι κάνει πλάκα στον eye (στην αρχή ομολογώ παρασύρθηκα και εγώ). Επειδή η χρησιμότητα και γνώση του Wow! δεν αμφισβητείται, ακόμα και από τους "διαφωνούντες" όπως εγώ θα πρότεινα στους keepers-modulators να τελειώνετε με το αστείο

marathon είπε:
....εγώ θα πρότεινα στους keepers-modulators να τελειώνετε με το αστείο
Σιγά το αστείο. Μ@λ@κία είναι.

Είδατε τώρα τι κάνατε με τις βλακείες σας; Αναγκάσατε τον Χαρίλατρο να βρίσει, και τώρα θα πρέπει να τον μαστιγώσω για να εξιλεωθεί. Θα 'πρεπε να ντρέπεστε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back