Βας ΚΑΖ (σκούφοΣ) Ξεσκούφωτος Μηνύματα 3,757 Πόντοι 1,708 20/8/23 #21 Waterfall-K mk2 είπε: Παω για ποτά, δεν αντέχεστε άλλο leme....? Click to expand... Ναι εμας χρειαζοσουνα.. Αλλιως δε θα πηγαινες?
Waterfall-K mk2 είπε: Παω για ποτά, δεν αντέχεστε άλλο leme....? Click to expand... Ναι εμας χρειαζοσουνα.. Αλλιως δε θα πηγαινες?
sultan of string Εξαιρετικό μέλος Μηνύματα 22,616 Πόντοι 2,148 20/8/23 #22 Waterfall-K mk2 είπε: ΠΩΣ τα εχει σαμπλαρει είναι το θεμα. Tonewheel by tonewheel ή απλά το συνολικό ήχο, όπως κάνουν ολοι πλην Hammond? Εεεεεεε? Εδω σε έχω....? (πάω εξω για ποτα λέω.....) Click to expand... θα σε γελάσωωωωωω to the good to go ειπα
Waterfall-K mk2 είπε: ΠΩΣ τα εχει σαμπλαρει είναι το θεμα. Tonewheel by tonewheel ή απλά το συνολικό ήχο, όπως κάνουν ολοι πλην Hammond? Εεεεεεε? Εδω σε έχω....? (πάω εξω για ποτα λέω.....) Click to expand... θα σε γελάσωωωωωω to the good to go ειπα
Waterfall-K 🎹🎹🎹🎹🎹 Μηνύματα 13,618 Πόντοι 1,848 20/8/23 #23 dimsonic είπε: τρελλός παππάς σε βάφτισε μου φαίνεται.... Click to expand... Όντως. Ο παππούς μου ήταν, που ήταν παπάς.? Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Φεύγω.....................
dimsonic είπε: τρελλός παππάς σε βάφτισε μου φαίνεται.... Click to expand... Όντως. Ο παππούς μου ήταν, που ήταν παπάς.? Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Φεύγω.....................
sultan of string Εξαιρετικό μέλος Μηνύματα 22,616 Πόντοι 2,148 20/8/23 #24 vrasidas27 είπε: Το Nord δεν κυκλοφορει μοντελα με waterfall? Αν στα δικα σου αφτια το χαμοντ με το vst ειναι συγκρισιμα, το μονο εξτρα πο�
vrasidas27 είπε: Το Nord δεν κυκλοφορει μοντελα με waterfall? Αν στα δικα σου αφτια το χαμοντ με το vst ειναι συγκρισιμα, το μονο εξτρα πο�