Bag of Nails πρώτο demo!

Σας είχα ακούσει και λίγο καιρό πριν από το Soundcloud. Το ύφος σας είναι πολύ του γούστου μου. Διακρίνω διάφορες ωραίες επιρροές αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση (δεν ξέρω αν έχω δίκιο) είναι ότι άκουσα Doors στο πιο σκοτεινό και (καλώς εννοούμενα) παρακμιακό.

Γενικώς πολύ δυνατή δουλειά, μπράβο.

Jazzjoker σε ευχαριστώ εκ μέρους ολων μας! Οχι μονο για τα καλά σου λογια, αλλα κυριως που μπήκες στον κοπο να ακουσεις και να μοιραστεις τις σκεψεις σου! Η μουσικη ειναι (μεταξυ πολλων) και αλληλεπιδραση!

cheers!

Μ'αρεσαν οι συνθεσεις του ντεμο,γουσταρω τον τροπο που παιζει κι ακουγεται η μπαντα οπως επισης κι ενα live βιντ σας που ειδα στο tube.

Θα συμφωνησω με τον Σπυρο,ειναι πολυ του γουστου μου το ολον.

"Σε ποση ωρα θα 'ρθουν οι μπυρες". ;D ;D ;D ;D ;D

Μπραβο σας!

Εμένα μου φέρατε στο νου τη μεσαία περίοδο του Captain Beefheart με τον ωραίο κιθαρίστα των Mallard (δεν θυμάμαι τ' όνομά του). Μου αρέσατε.

Μύριζε βάλτο, moonshine και είχε ψυχή- me like  8)

ωραία δεμένο το συνολο.

Μου άρεσε που τα τύμπανα δεν κυριαρχούν.

Slide !!

Να'στε καλα μάγκες! Διαβαζουμε τα σχόλιά σας και απο τη χαρά μας ανοιξαμε ενα μπουκαλι ουισκυ... ;D

Έχει δίκιο ο Σερ περί Μπίφχαρτ, αλλά δυστυχώς για την ενδιάμεση περίοδο και όχι την αρχική.

Ωραία παραγωγή, ωραία παιξίματα, υπέροχη προφορά και φωνητικά, αλλά συγνώμη δεν θα πάρω, αρκούντως παρωχημένο για τα αυτιά μου. Βεβαίως πάντα υπάρχει κατάλληλο κοινό και μάλιστα αρκετό, οπότε καλή επιτυχία , εμένα μη με λογαριάζεται στο τι ήπια  ;D

Αν και δεν ειναι το ειδος μουσικης που με ενθουσιαζει ολη η παραγωγη,τα παιξιματα και το feel ειναι Α+.

Συνθετικα δε μου λεει κατι αλλα οπως ειπα δεν ειναι το ειδος της μουσικης στο οποιο...αρεσκομαι..... ;D

Nestoras είπε:
Εμένα μου φέρατε στο νου τη μεσαία περίοδο του Captain Beefheart με τον ωραίο κιθαρίστα των Mallard
Zoot Horn Rollo  ;)

Τώρα  για αυτό που άκουσα  …..well done , μου άρεσε , βέβαια, αν και του  σιναφιού….  ;),δεν θα υπεροδηγούσα τοσο πολύ το μπάσο , παρόλο που χαρακτηρίζει πολύ τον ήχο σας.

Καλή συνεχεία και πάντα τέτοια  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πολυ ιδιαιτερο για ελληνικη μπαντα.Πολυ καλος ο slide κιθαριστας.

Να'στε καλά παιδιά!!!!

blazas είπε:
Πολυ ιδιαιτερο για ελληνικη μπαντα.Πολυ καλος ο slide κιθαριστας.
Ο κιθαρίστας είναι ενας, που τραγουδαει κιολας! ;D

IraklisZS είπε:
Ο κιθαρίστας είναι ενας, που τραγουδαει κιολας! ;D
Οι μπυρες ομως που γυρευε ο ανθρωπος στο daddy's blues τελικα ηρθαν? ;D

gvour είπε:
Οι μπυρες ομως που γυρευε ο ανθρωπος στο daddy's blues τελικα ηρθαν? ;D
εννοειται, και δεν ηταν ουτε οι πρωτες ουτε οι οι τελευταιες!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back