backing tracks που δεν προκρίθηκαν για το noiziest....

sultan of string

Noiz addict
Πόντοι
393
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Πλήκτρα
  4. Κρουστά
  5. Παραδοσιακό Όργανο
  6. Ηχολήπτης
  7. Παραγωγός
όπως σας υποσχέθηκα και επειδή τα tracks αυτά που προτάθηκαν μου άρεσαν σαν αφετηρίες, ιδού τα πονήματα, όσα καταφέρω τελικά...

το ζητούμενο είναι να δω (και να μου πείτε και σεις) αν μπορώ να ενσωματωθώ στα συγκεκριμένα στύλ και να μην επαναλαμβάνω τον εαυτό μου...κάτι πολύ δύσκολο....

Ξεκινάμε με wanabe Carlos....

sant_style_1.mp3

Attachments

dimsonic είπε:
όπως σας υποσχέθηκα και επειδή τα tracks αυτά που προτάθηκαν μου άρεσαν σαν αφετηρίες, ιδού τα πονήματα, όσα καταφέρω τελικά...

το ζητούμενο είναι να δω (και να μου πείτε και σεις) αν μπορώ να ενσωματωθώ στα συγκεκριμένα στύλ και να μην επαναλαμβάνω τον εαυτό μου...κάτι πολύ δύσκολο....

Ξεκινάμε με wanabe Carlos....
Άψογο. Μπράβο!!!!!

Η Dot έτσι; Καλό ήταν αλλά μού'λειψε μια μελωδία-μοτίβο να επαναλαμβάνεται που και που, γιατί σχεδόν 6 λεπτά είναι αυτά..... :o ;)  Μόνο με αυτοσχεδιασμό (ακατάπαυστο... :-X) δεν... ::)   

Μην στενοχωριέσαι όμως, καλούτσικα παίζεις.... :laugh:

cigaret13 είπε:
Η Dot έτσι; Καλό ήταν αλλά μού'λειψε μια μελωδία-μοτίβο να επαναλαμβάνεται που και που, γιατί σχεδόν 6 λεπτά είναι αυτά..... :o ;)  Μόνο με αυτοσχεδιασμό (ακατάπαυστο... :-X) δεν... ::)   

Μην στενοχωριέσαι όμως, καλούτσικα παίζεις.... :laugh:

Τζαζίστας είναι αφού...

ευχαριστώ για τα "καλά" σου λόγια νέε μου....

(μόνο που έχασες.... δεν ήταν η dot ....)

ακούω μαντεψιές

ποιά κιθάρα ήτονε.... ;D

RayDTutto είπε:
Τζαζίστας είναι αφού...
δεν τζαζίστας είμαι αφού....ξεπεσμένος ροκάς είμαι....

(Φώτη αμα φτιάναμε και κάτι να επαναλαμβάνεται θα έστελνα βιογραφικό στον Κάρολο...) ;D

Τώρα θυμήθηκα ότι και η Tele σου διπλούς φοράει..... ;)

dimsonic είπε:
Φώτη αμα φτιάναμε και κάτι να επαναλαμβάνεται θα έστελνα βιογραφικό στον Κάρολο...;D
  Σιγά μωρέ, ανέβα-κατέβα την Aeolian και τσουπ να η μελωδία.....Πως νομίζεις έγραψε την Ευρώπη ο Κάρλος.... >:D

cigaret13 είπε:
  Σιγά μωρέ, ανέβα-κατέβα την Aeolian και τσουπ να η μελωδία.....Πως νομίζεις έγραψε την Ευρώπη ο Κάρλος.... >:D
δεν μπορώ να παίζω επαναλαμβανόμενα πράγματα...

ιδιο πράμα δυό φορές....δεν... ::)

με την μαντεψιά της κιθαρας θα το αφήσω κανα μισάωρο να το βρείτε.

(πάω βόλτα το σκύλο τώρα)

dimsonic είπε:
με την μαντεψιά της κιθαρας θα το αφήσω κανα μισάωρο να το βρείτε.

πάω βόλτα το σκύλο τώρα
Μια κλασσική είναι, με plywood spruce καπάκι, και ψευτοmahogany πίσω και πλαϊνά, γουφ, αρφ. :laugh:

σας σενιάρησα και ένα πολ στο νήμα....

καλές μαντεψές...  :laugh:

fusiongtr είπε:
Μια κλασσική είναι, με plywood spruce καπάκι, και ψευτοmahogany πίσω και πλαϊνά, γουφ, αρφ. :laugh:
Μπάαα ;D, μάλλον είναι μια από τις εξής...: ή η Dot, ή η tele deluxe, ή μια από τις Squier, ή στο τέλος τέλος κάποια άλλη..... ::) ;D 

πέρασαν 24 ώρες....βλέπω ξεσκιστήκατε να ψάχνετε με τι έπαιξα ε.... :P

άντε να το πάρει το ποτάμι...

squier tele affinity...

κάποιος χριστιανός το ηύρε...αλλά ...δεν άφησε όνομα...  ::)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα