Καλησπέρα παιδιά! Καθώς είχα κάποια χρήματα (λίγα είναι η αλήθεια) στην άκρη για ένα ταξίδι το οποίο πιθανόν να μη γίνει τελικά, σκεφτόμουν ότι πρέπει επιτέλους να δρομολογήσω την αγορά ενός ενισχυτή. Ένας crate που είχα ήταν πανάθλιος, οπότε πλέον βρίσκομαι στην παράλογη θέση να παίζω με μια PRS Custom, αλλά χωρίς ενισχυτή! :evil: Και καθώς ωραίο το amplitube και το guitar rig, αλλά θα ήθελα και να μπορώ να παίξω α) χωρίς να ανοίγω κάθε φορά pro tools β) χωρίς να χρειάζεται να έχω ανοιχτό το pc ΣΥΝΕΧΕΙΑ και γ) με έναν πραγματικό ενισχυτή, σκεφτόμουν τι να πάρω.... Προφανέστατα θα πάω να ακούσω αρκετούς, και έχω και κάποιες ιδέες/πληροφορίες ήδη, αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας ως προς τους φτηνούς Orange, τους Crush. Λένε τίποτα; Γενικώς μου αρέσει ο ήχος της Orange, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτά τα μοντέλα. Προτείνετε κάτι άλλο στα ίδια λεφτά; (του τύπου μέχρι 300-400¤ από internet) Επίσης, η ίδια ερώτηση για τους Vox: λένε τίποτα τα φτηνά μοντέλα;
Με ενδιαφέρει ο ενισχυτής να μου δίνει ευρύ φάσμα ήχων/υφών, δηλαδή με ενδιαφέρουν και καθαρά και βρώμικα κλπ κλπ. Κατά 90% θα χρησιμοποιείται μέσα σε ένα δωμάτιο
THANKS

Με ενδιαφέρει ο ενισχυτής να μου δίνει ευρύ φάσμα ήχων/υφών, δηλαδή με ενδιαφέρουν και καθαρά και βρώμικα κλπ κλπ. Κατά 90% θα χρησιμοποιείται μέσα σε ένα δωμάτιο

THANKS