Αυτοσχεδιασμος ( shred this competition )

AL PACINO είπε:
νεστορα ελπιζω να μην σε πειραξε που την εδωσα,ετσι?αν εχεις και αλλη τετοια μου λες...με λιγη τυχη η κιθαρα σου (και ο κωστας) θα κερδισει σε διαγωνισμο!!
Φυσικά και όχι.

Μακάρι να κερδίσει αλλά στον εορτασμό θέλω να είμαι και 'γω παρών.

εγω παντως θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ να βαλει αυτοκολλητο (η μπλουζακι στο βιντεο) "This guitar has been played by Nestoras" ;D

playloud είπε:
εγω παντως θα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ να βαλει αυτοκολλητο (η μπλουζακι στο βιντεο) "This guitar has been played by Nestoras" ;D
Εννοείται.

Έλα τώρα επάνω και θα σε χώσω στο στούντιο... θα σας βγάλω το λάδι και σένα και στον audiocosta.

Nestoras είπε:
Εννοείται.

Έλα τώρα επάνω και θα σε χώσω στο στούντιο... θα σας βγάλω το λάδι και σένα και στον audiocosta.
;D ;D ;D

Εχεις πμ

Φιλε εισαι πραγματικα απο τους ποιο ''ουσιαστικους'' κιθαριστες που εχω ακουσει ποτε..

(περαν αυτου του video ακουσα και αλλα που εχεις στο youtube)

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα...

tasosSG είπε:
Φιλε εισαι πραγματικα απο τους ποιο ''ουσιαστικους'' κιθαριστες που εχω ακουσει ποτε..

(περαν αυτου του video ακουσα και αλλα που εχεις στο youtube)

Ενα μεγαλο μπραβο και απο εμενα...
Τασο σε ευχαριστω παρα πολυ,

Παιδια κερδισω δεν κερδισω κερναω μπυρες.  ;)

Αριστος φιλε..το παιξιμο σου δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο πολλους ξενους κιθαριστες.Καλη επιτυχια στο διαγωνισμο.. ;)

gemini είπε:
Αριστος φιλε..το παιξιμο σου δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο πολλους ξενους κιθαριστες.Καλη επιτυχια στο διαγωνισμο.. ;)
GREEK GUITAR POWER πάμε φιλαράκι!!!!  ;D  ;D  ;D είσαι παίκτρόνι!!

Μου άρεσες γιατι ακούγεσαι και εντυπωσιακός και ουσιαστικός . Well done !!!

ενα μπροβο και απο μενα μου αρεσαν πολυ οι φρασεις σου και το παιξιμο σου :D :D

Φοβερη ωριμοτητα στο παιξιμο για την ηλικια σου...με πλουσιοτατη φρασεολογια & ουσια & γκαζια & ναζια...

(Δε σε κοβω για μεγαλο στα χρονια)

Δε βαρεθηκα ουτε δευτερολεπτο...

ΑΡΙΣΤΟΣ!!!

Συνεχισε ετσι ρε παικτάρα!!!

Τι εγινε τελικα με το διαγωνισμο?

kotsadoros wins??

freerock1974 είπε:
Φοβερη ωριμοτητα στο παιξιμο για την ηλικια σου...με πλουσιοτατη φρασεολογια & ουσια & γκαζια & ναζια...

(Δε σε κοβω για μεγαλο στα χρονια)

Δε βαρεθηκα ουτε δευτερολεπτο...

ΑΡΙΣΤΟΣ!!!

Συνεχισε ετσι ρε παικτάρα!!!
thanks  ;) ε δεν ειμαι και μπεμπης  ;D

VietMan είπε:
Τι εγινε τελικα με το διαγωνισμο?

kotsadoros wins??
Μακαρι vietman μου, θα βρω το λινκ να δεις ποιος κερδισε !!!!

Σωπα ρε συ!!!

Αληθεια εκπλησομαι γιατι ειδα ολες τις συμμετοχες κ πραγματικα μονο μια μου εμεινε στο μυαλο εκτος απο τη δικη σου εκτελεση.

Δε βαριεσαι.

Δωσε τα χαιρετισματα στην prs ;) ;D ;D

Έπαιζε βυσμα; Γιατί οι μισοί shredders από εδώ μέσα του ρίχνουνε στα αυτιά του νικητή...

mscmkr είπε:
Έπαιζε βυσμα; Γιατί οι μισοί shredders από εδώ μέσα του ρίχνουνε στα αυτιά του νικητή...

μπααααααααααα εισαι λιγο υπερβολικος.............

Εμένα με άρεσε κι ο δικός μας ο Πάλλας πολύ... 8)

Όσο για τον νικητή, πολύ κουραστικός για τ' αυτιά μου. Πάντα για το σόλο στη συμμετοχή του μιλάω, δεν έχω τσεκάρει άλλα vids του. ;)

ignantios είπε:
μπααααααααααα εισαι λιγο υπερβολικος.............

Εντάξει αυτό είναι πιο γρηγορο αλλά από την άλλη δεν έχει και φαντασία... Τα ίδια παίζει σε άλλο μοτίβο.

Kotsadoros, DIMIS, PanagiotisRx7 του ρίχνουν standard... Είναι και κάτι αλλα καλόπαιδια που δεν ενθυμούμαι καλώς....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back