- Πόντοι
- 198
Συνφωνώ όσο δεν πάει...Πλέον!hyperpanos είπε:Αυτό που θέλω να πω είναι να επικεντρώσεις στην μελωδικότητα και στην δομή ενός σόλο και όχι μόνο στον εντυπωσιασμό μέσω μιας γρήγορης τεχνικής.

Συνφωνώ όσο δεν πάει...Πλέον!hyperpanos είπε:Αυτό που θέλω να πω είναι να επικεντρώσεις στην μελωδικότητα και στην δομή ενός σόλο και όχι μόνο στον εντυπωσιασμό μέσω μιας γρήγορης τεχνικής.
Χαχαχα!!! Ετσι έτσι!Jazzjoker είπε:Θεος! ;D
Μετά από τα κσύλα, προτείνω να μπει στην γνωστή κουβέντα και ο ρυθμός πρόκλησης τενοντίτιδων ως σημείο αναφοράς της κατασκευής μιας κιθάρας.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.. Αυτούς εδώ θέλω να βάλωΝαι φίλε μου σου τόνισα στα δικά μου αυτιά πως ακούγεται,εννοείται πως θα βγάλεις τον ήχο όπως αρέσει στο δικό σου αυτί,απλά το είπα γιατί μερικοί θέλουν να ακούσουν για τον ήχο.
Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με σετάρισμα για να σου βγάλει το όργανει τον ήχο που έχει να σου βγάλει για να έχεις μια καλύτερη εικόνα στο τι μαγνήτες θέλεις.
Και η δικιά μου ακουγόταν πολύ κουβάς πριν το σετάρισμα και μετά έβγαλε έναν καθαρό και γλυκό ήχο,ενώ πρίν είχε μια μουντίλα και μια "σαβούρα"
Καλή επιλογή![]()
Grey είπε:Συνφωνώ όσο δεν πάει...Πλέον!![]()
Και που να δείτε και το βίντεο που ετοιμάζω για το διαγωνισμό του Ledition Divine... χεχεχε
Είσαι ίδη κασταλαγμένος από κάποια εμπηρεία οπότε καλή αλλαγή με την όλη φάση (σετάρισμα και μαγνήτες)Randime είπε:Ειχα τοn D-activator στην 6χορδη μου και εσκιζε ο ήχος... Αυτους θα πάρω... τους εχει ο Νακας.
Ελπιζω να συνειδητοποιείς οτι τα ατομα που ανταγωνίζεσαι ειναι τοσα λίγα που στην ουσία κάθε "8χορδος" ελληνας ειναι ένας "απο τους καλυτερους 8χορδους Ελληνες"...Χεχε εγω παντως βρίσκω πολύ καλο το παιξιμο σου και πιστεύω μπορεις να γίνεις ακομα καλύτερος αμα δεν αφήσεις τον εγωισμό σου να εμποδίσει την προοδο σου.Στοχος μου ειναι μεχρι το καλοκαίρι να εχω γίνει απο τους καλυτερους 8χορδους Ελληνες...
Ναι εχω εφικτό στόχο όπως φαίνεταιJimTortex είπε:Ελπιζω να συνειδητοποιείς οτι τα ατομα που ανταγωνίζεσαι ειναι τοσα λίγα που στην ουσία κάθε "8χορδος" ελληνας ειναι ένας "απο τους καλυτερους 8χορδους Ελληνες"...Χεχε εγω παντως βρίσκω πολύ καλο το παιξιμο σου και πιστεύω μπορεις να γίνεις ακομα καλύτερος αμα δεν αφήσεις τον εγωισμό σου να εμποδίσει την προοδο σου.
Η η τενοντιτιδα θα σε αχρηστεψει τελειως...Randime είπε:Ο χρόνος θα με κρίνει![]()
Εκτός αν κανείς αντί για δάχτυλα έχει πλοκάμια ;D ;D ;Dblackie είπε:Η η τενοντιτιδα θα σε αχρηστεψει τελειως...
Κάτι άσχετο βλέπω τον Jason που έχεις και μήλισες για αυτόν πιο πριν,φαντάζομαι πως θα είναι μια από τις αδυναμίες σου,παιχταράς ο άτιμοςRandime είπε:Παντως η 8η χορδη δε χρησιμευει μονο για riff...
Μονο Jason becker μελεταω όλη μερα σχεδον και sweeping... Αυτες τις μερες δουλευω το Opus Hopus. Εχω τελειωσει το Altitudes...kbasilis είπε:Κάτι άσχετο βλέπω τον Jason που έχεις και μήλισες για αυτόν πιο πριν,φαντάζομαι πως θα είναι μια από τις αδυναμίες σου,παιχταράς ο άτιμος
Με αυτό που είπες από μένα είσαι ΟΚ παίξε και με 10χορδη άμα θέλεις ;D ;D ;D ;DRandime είπε:Μονο Jason becker μελεταω όλη μερα σχεδον και sweeping...
Δυστυχώς, αλλά ΟΚ ακόμα και έτσι γράφει κομμάταρες και πάλι.kbasilis είπε:Με αυτό που είπες από μένα είσαι ΟΚ παίξε και με 10χορδη άμα θέλεις ;D ;D ;D ;D
(πλάκα κάνω δεν υπάρχει ούτε ύφος ειρωνίας ούτε πρόθεση να κοροϊδέψω απλά από το κείμενο και μόνο μπορεί κανείς να ξεγελαστεί)
Πάντος πολύ κρίμα ο Jason πάνω που άνοιξε τα φτερά του για μια πολύ καλή συνεργασία έπαθε αυτή την ζημιά
Δε ξέρω αν το λες ειρωνικά ή όχι πάντως σε κάθε περίπτωση αν θες να γίνεις κάτι στη ζωή σου, με οτιδήποτε ασχοληθεις πρεπει να έχεις βλέψεις... αλλοι ανοιγονται και λενε τι πιστεύουν, αλλοι τα κρατάνε μέσα τους. Εγω ενα ξέρω στα σίγουρα. Υπάρχουν μέρες που μένω άυπνος για να παίζω κιθάρα. Πιστεύω σιγά σιγά θα φανεί στο παίξιμο μου αυτό, η δουλειά που κάνω δηλαδή εννοώ...Randime , η μετριοφροσύνη ειναι για τους μέτριους αγόρι μου συνέχισε έτσι ;D
Φαντάσου τι δύναμη ψυχής έχει αυτό που κάνει αλλά και τι δουλειά θέλει λόγο της μεθούδου που χρησιμοποιεί προκειμένου να επικοινωνίσει.Randime είπε:Δυστυχώς, αλλά ΟΚ ακόμα και έτσι γράφει κομμάταρες και πάλι.
Από τους αγαπημένους μου κιθαρίστες.Καταπληκτική τεχνική είχε και τρομερή συνθετική ικανότητα έχει ακόμα βεβαίως.Όνειρό μου είναι να μπορέσω κάποτε να παίξω όπως εκείνος,αλλά και να μπορέσω να τον επισκεφθώ στις Η.Π.Α (λίγο πιο ρεαλιστικόkbasilis είπε:Φαντάσου τι δύναμη ψυχής έχει αυτό που κάνει αλλά και τι δουλειά θέλει λόγο της μεθούδου που χρησιμοποιεί προκειμένου να επικοινωνίσει.
Ένα βιντεάκι από Jason