- Πόντοι
- 963
Μόλις πήρα χαμπάρι ότι η Atomic Amplifiers έβαλε δωρεάν όλη τη σουϊτα ενισχυτών. Τους κατέβασα, είναι αξιοπρεπέστατοι και εξαιρετικά responsive! Kάνεις μόνο λογαριασμό και κατεβάζεις. Από εδώ: https://tonocracy.com/
Εγώ παίζω απροβλημάτιστα με ένα καλό PC (i9 11ής γενιάς) και μια Antelope ZenQ με Thunderbolt4.Επειδή είμαι "not too old, but not quite young" και έχω κρατησει τους ενισχυτές που θέλω να έχω για παντα σε head/4X12 format και δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις σε ότι αφορά τα VSTs(?), έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα με το lag ή υφίσταται ακόμα?
Έτσι κι αλλιώς με plugin παίζεις. Ούτε έγω θα πετάξω τους ενισχυτές μου για να παίζω αποκλειστικά με αυτά.
Σαν πρώτη εντύπωση εμένα μου έκανε μάλλον καλύτερο απ' το Amplitude και το Tonex plug-in. Αλλά χθες το κατέβασα, μπορεί να κάνω και λάθος.Το έχω κατεβάσει εδώ και καιρό και το έβαλα δίπλα δίπλα με amplitube 5 και Neural DSP. Είναι τουλάχιστον 1 κλικ πιο κάτω από τα δύο πρώτα, για τους ήχους που χρησιμοποιώ εγώ.
Με αυτή τη λογική με μια Yamaha Pacifica των 300€, ένα αντίστοιχο Ibanez μπασάκι, ένα midi controller και μια συνδρομή στον Slate δε χρειάζεται κανείς τίποτα άλλο. Αλλά στην πραγματικότητα έχουμε πολλά και ακριβά και διάφορα γιατί το κάθε ένα από αυτά κάτι προσφέρει.Μπορεί κάλλιστα να το κάνει κάποιος αυτό πάντως χωρίς να χάσει απολύτως τίποτα Imo. Σε συνθήκες ηχογράφησης, τα κορυφαία plugins, δεν έχουν πλέον να ζηλέψουν απολύτως τίποτα από έναν λαμπάτο. Σε συνθήκες live και εφόσον έχει κανείς μια καλή καμπίνα, με τα κατάλληλα μεγάφωνα, το ίδιο.