;D ;D ;D ;Dkostaras75 είπε:Εγω να δεις νοικοκυροπαιδο που ειμαι :-*.....αλλο βεβαια αν τα δικα μου δωματια ειναι αδεια αφου δεν εχω να βαλω τιποτα σε σειρα ;D ;D ;D ;D
Αυτό που έχω να πώ είναι ότι ο Joe έχει μία ιδαίτερη χροιά στη φωνή του. Και δεν ταιριάζει σε όλα τα τραγούδια που έχει πει. Εγώ νομίζω ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στο παίξιμό του γι αυτό δεν αρέσει και σε όλους.Jazzjoker είπε:Ρε παιδί μου ένα παράξενο πράγμα με αυτόν τον Μποναμάσα. Είναι εξωφρενικός παίχτης, τραγουδάει ωραία και έχει γράψει και μερικά πολύ καλά τραγούδια. Δε μου κάνει κλικ με τίποτα όμως, όσο κι αν το προσπάθησα.
νομιζω πασχει απο ιματζ...ειναι σαν να βλεπεις εναν του κατηχητικου να βριζει χριστοπαναγιες!!!Απλα δεν το χει...(κ δεν εννοω το ταλεντο)Jazzjoker είπε:Ρε παιδί μου ένα παράξενο πράγμα με αυτόν τον Μποναμάσα. Είναι εξωφρενικός παίχτης, τραγουδάει ωραία και έχει γράψει και μερικά πολύ καλά τραγούδια. Δε μου κάνει κλικ με τίποτα όμως, όσο κι αν το προσπάθησα.
Έχει βελτιώσει πάρα πολύ το image του….και τα attitude και την εμφάνιση του….και μόνο για αυτό μου είναι εξαιρετικά συμπαθής. ;D ;D ;Dnoe13 είπε:νομιζω πασχει απο ιματζ...ειναι σαν να βλεπεις εναν του κατηχητικου να βριζει χριστοπαναγιες!!!Απλα δεν το χει...(κ δεν εννοω το ταλεντο)
Καλά ρε συ, νταξ ναούμε…δίπλα στον Slash μέχρι και ο Φέρμας φλώρος δείχνει ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dnoe13 είπε:Ναι αλλα αυτο δεν συγχωρειται ευκολα ;D
Άν δεις το τμήμα με τις κιθάρες στο Thomann και μετά το τμήμα συναρμολόγησης διαστημικών λεωφορείων της ΝΑΣΑ, ε καμια διαφορά.Waterfall-K είπε:Που γυριστηκε το βιντεο? Στο σπιτι του ή στο Thomann, στο τμημα με τις κιθαρες? ;D
Απόλυτα λογικό μου ακούγεται...γούστο λέγεται και συμβαίνει σε όλους μαςJazzjoker είπε:Ρε παιδί μου ένα παράξενο πράγμα με αυτόν τον Μποναμάσα. Είναι εξωφρενικός παίχτης, τραγουδάει ωραία και έχει γράψει και μερικά πολύ καλά τραγούδια. Δε μου κάνει κλικ με τίποτα όμως, όσο κι αν το προσπάθησα.
Ώπα. Πάρτο ανάποδα. Θα βάλουμε τώρα τα καρτούν δίπλα στους Άντρες .......LK είπε:Καλά ρε συ, νταξ ναούμε…δίπλα στον Slash μέχρι και ο Φέρμας φλώρος δείχνει
Εκεί θέλει ακόμα ένα ράφι στο ερμάριο ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Τα πετάλια στοιβαγμένα...
Ε , νομίζω ήταν σαφες το καθ΄υπερβολήν σχήμα ;D ;DΏπα. Πάρτο ανάποδα. Θα βάλουμε τώρα τα καρτούν δίπλα στους Άντρες .......
Και εγώ...πολύ...και το δήλωσα.Και εκτιμώ ιδιαίτερα την δεύτερη κατηγορία.....
Συμφωνώ απολύτως. Νομίζω ότι φταίει το γεγονός ότι δεν έχει αναγνωρισιμότητα στο παίξιμό του, είτε λόγω ήχου είτε λόγω παιξίματος.Jazzjoker είπε:Ρε παιδί μου ένα παράξενο πράγμα με αυτόν τον Μποναμάσα. Είναι εξωφρενικός παίχτης, τραγουδάει ωραία και έχει γράψει και μερικά πολύ καλά τραγούδια. Δε μου κάνει κλικ με τίποτα όμως, όσο κι αν το προσπάθησα.
Ναι μωρέ, το ξέρω. Απλώς για να λέμε.LK είπε:Ε , νομίζω ήταν σαφες το καθ΄υπερβολήν σχήμα ;D ;D
Είσαι οπτικός και είμαι λογοτεχνικός.Το ίδιο λέμε ακριβώς, εγώ το "είπα" με video, εσύ με λέξεις.![]()
![]()