Astoria, David Gilmour's recording studio & boat

Σε ποταμόπλοιο; Πώς δεν του τόχουν σηκώσει ακόμα; Τι ασφάλεια να έχει αυτό;

Την υγρασία...;

Σοβαρά... Πώς αντέχουν όλα εκεί. Σε ένα άλλο θρεντ, κάποιος ανησυχούσε για την κιθάρα του σε ένα απόγευμα δίπλα στη θάλασσα. Τι να πει και ο DG;

Κάθε μέρα; Δύσκολο...

Και κονσόλες και ηλεκτρονικά και όλα;

Ρίξτε μια ματιά στο ανωτέρω λινκ της Wiki για μερικές λεπτομέρειες του εξοπλισμού (Neve, Studers κλπ). Δεν μπορεί να είναι έρμαιο της υγρασίας... θα υπάρχει μελέτη.

Σίγουρα. Αλλά τι να πω... Μου φαίνεται στα όρια του αδύνατου...

Τουλάχιστον εκεί μέσα ο Mason είχε μια δικαιολογία όταν του έλεγαν ότι "κουνάει λίγο" το track.

RayDTutto είπε:
Σίγουρα. Αλλά τι να πω... Μου φαίνεται στα όρια του αδύνατου...
Απο τα Muscle Shoals στην ΑΛΑΜΠΑΜΑ παντως λιγοτερη υγρασια θα εχει... ;D

Μη τρελλαινεστε,αν χαλαγαν ετσι ευκολα τα μηχανησματα δεν θα υπηρχε... ροκ... ;D

Απο τα περισσοτερα υπογεια προβαδικα στην Αθηνα λιγοτερη υγρασια θα εχει (τα περισσοτερα μαζευουν 2-3 κουβαδες νερο απο τους αφυγραντηρες τους την εβδομαδα...)

Εξαλλου στο RICHMOND το εχει το βαρκακι του ο Δαβιδ οχι στην Ακτη του Ελεφαντοστου.... ;D

Ti ωραιο βιντεο!Σε ταξιδευει πραγματικα ολο το σκηνικο.Το ειχα δει στα εξτρα του live at Albert Hall αλλα δεν ειχε δειξει λεπτομερειες εκει.Thank you Sunday bloody Sunday :)!

chord είπε:
Ti ωραιο βιντεο!Σε ταξιδευει πραγματικα ολο το σκηνικο.Το ειχα δει στα εξτρα του live at Albert Hall αλλα δεν ειχε δειξει λεπτομερειες εκει.Thank you Sunday bloody Sunday :)!
Σιγά βρε, δε το γύρισα εγώ...  :P

Τουλάχιστον εκεί μέσα ο Mason είχε μια δικαιολογία όταν του έλεγαν ότι "κουνάει λίγο" το track.
Και ο Γκίλμουρ, αν δει ότι η καριέρα του έχει αρχίσει να "μπάζει νερά", θα ξέρει επιτέλους τι φταίει.

harilatron είπε:

Και ο Γκίλμουρ, αν δει ότι η καριέρα του έχει αρχίσει να "μπάζει νερά", θα ξέρει επιτέλους τι φταίει.
;D ;D ;D

Αυτό μαζί με τα new york grooves που πόσταρε ο SF είναι τα δυο τελευταία μου bookmarks!

Thanx bloody, κιας μην το γύρισες εσύ :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back