AΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ!

THIS GUITAR HAS HAD A HEADSTOCK REPAIR, AND THE VOLUTE HAS BEEN SLIGHTLY MODIFIED AND THE BACK OF THE HEADSTOCK OVERSPRAYED, THE ORIGINAL SERIAL NUMBER IS STILL VISABLE .THIS GUITAR IS 100% STRUCTURALLY STRONG AND STABLE,

(με πρόλαβε ο Νικόλας)

Αυτο με το headstock είναι το συχνό πρόβλημα που έχου οι πιό πολλές Gibson. Aν επισκευαστεί όμως σωστά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.Το έχω δεί σε κιθάρες φίλων.Να σας πώ την αλήθεια δε θα με χαλούσε και με τέτοιο headstock αν την έπερνα με κανένα 1000 άκι.

Απο ότι φαίνετε στη φώτο καλή δουλειά έκανε νομίζω.Δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά όμως ;)

Λέγεται οτι οι Les paul αυτής της εποχής ήταν τόσο αδύναμες στο headstock που μετά την κόλληση γίνονταν πιο γερές απο τις κανονικές..

Πάντως η συγκεκριμένη δε μου φαίνεται και πολύ σόι..Και το serial περίεργο μοιάζει..

oselifer είπε:
Λέγεται οτι οι Les paul αυτής της εποχής ήταν τόσο αδύναμες στο headstock που μετά την κόλληση γίνονταν πιο γερές απο τις κανονικές..

Πάντως η συγκεκριμένη δε μου φαίνεται και πολύ σόι..Και το serial περίεργο μοιάζει..
Δεν είναι πρόβλημα μόνο εκείνης της εποχής.Εχω δεί με τα μάτια μου να συμβαίνει και σε standard του 90 και σε SG.Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό δε ξέρω.Για μένα πάντως οι black beauty είναι απο τις πιο όμορφες κιθάρες του κόσμου.Οταν μεγαλώσω θα πάρω 1. ;D

Δεν έχει και τους Original Humbuckers άρα θα χάνει αρκετά απο τον ιστορικό της ήχο..

Και λείπει και το truss rod cover που κοστίζει κάνα 50άρι ευρώ το γνήσιο.

Αν ξέραμε σίγουρα οτι δε θα περάσει τελωνείο μέχρι 1000 ευρώ θα ήταν καλά..Αλλιώς το θέμα είναι περίπλοκο.

ierissiotis είπε:
Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό δε ξέρω.Για μένα πάντως οι black beauty είναι απο τις πιο όμορφες κιθάρες του κόσμου.
Συμβαινει λογω της γωνιας που εχει το headstock σε αυτες τις κιθαρες και που καθιστα την περιοχη πισω απο το nut ιδιαιτερα επιρεππη στα σπασιματα.

Little Rock n Roller είπε:
συμφωνα με το σιριαλ

Your guitar was made at the

Kalamazoo or Nashville Plant , USA

approximately in: 1970, 1971 or 1972
Χμμμ... στη συγκεκριμένη περίπτωση "your headstock"... ;)

(δεν ξέρω, μια καχύποπτη υπόθεση κάνω, μάλλον αβάσιμη...)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back