Αpple και θρησκεία

bloody_sunday

Μέλος
Πόντοι
38
είναι λογικό....

για κάποιους άλλα πράγματα έχουν την ίδια σημασία όπως η θρησκεία για άλλους...

ανάλογα τη σημασία θα ενεργοποιεί την αντίστοιχη αντίδραση....

Συγνώμη κύριοι, αλλά θα αναμένω μετ΄επιφάσεως, να διαβάσω την άποψη του ειδικού «Μακολόγου» του Noiz, του αξιότιμου κ. Marathon.  ;)

Όμως αυτήν την στιγμή είναι στην έκθεση και θα αργήσουμε να έχουμε νέα του  ;D

Μέχρι που θα τον πάρω τώρα τηλέφωνο, να ποστάρει από το κινητό...  ;D

Evilnye είπε:
Εγώ βλέπω ότι εν όψει του τέλους του κόσμου αύριο, εσείς συζητάτε για το φόβο θανάτου, ο μπλόντυ παρουσιάζει τους οπαδούς της απλ ως αντίστοιχους με τους θρησκόληπτους.
Eγώ ένα λινκ παρέθεσα... δεν είπα πως ασπάζομαι όσα λέει. Αντίθετα έγραψα πως αν και ενδιαφέροντα, μου φαίνονται αποσπασματικά και περισσότερο ως αφορμή για να κοιτάξει κάποιος το θέμα περισσότερο εις βάθος.

bloody_sunday είπε:
Eγώ ένα λινκ παρέθεσα...
Και καλά έκανες. Η εποχή μας βγάζει τις δικές τις παθογένειες (εντός ή εκτός εισαγωγικών) που συνδέονται με την τεχνολογία, όπως ακριβώς συνέβη σε όλη την διαδικασία, από τη έναρξη της βιομηχανικής επανάστασης και θα συνεχίζεται παράλληλα με την εξέλιξη της (της τεχνολογίας).

Με χαρά βλέπω ότι και άλλοι τρώνε τα λεφτά της κοινότητας σε «ποιοτικές» έρευνες...Αύριο πρωί σας ανεβάζω φωτογραφίες από το περίπτερο του Noiz...Μπορείτε βεβαίως να παρατηρήσετε ότι τα εγκεφαλογραφήματά τους, είναι σαν των φανατικών. Είναι αλήθεια ότι από το περίπτερο μας έλειψε ένα Macbook γιατί είχαμε μία midi κιθάρα και δεν μπορέσαμε να τη δοκιμάσουμε...



































ΠΡΟΦΗΤΕΙΕC ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΕC

ΣΤΗΒ ΤΖΟΜΠC του ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΟΥ

ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ

Χαρίλαε, ξεκίνησα να διαβάζω αυτό που παρέθεσες και είδα μια οπτασία του Άη Παντ πάνω σε μια πασταφλόρα. Είμαι βέβαιος πως τα εγκεφαλικά μου κύματα εκείνη τη στιγμή έκαναν ρέιβ πάρτι, αλλά δεν ξέρω για ποιο από τα δυο.

harilatron είπε:


































ΠΡΟΦΗΤΕΙΕC ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΕC

ΣΤΗΒ ΤΖΟΜΠC του ΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΟΥ

ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ

Κλαίω  :'(

Για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί καλύτερα πάνω στο θέμα του τίτλου του παρόντος thread (και το νευρομάρκετινγκ) υπάρχει το βιβλίο του Martin Lindstrom: Buy-ology Η βιολογία της κατανάλωσης.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
0
Εμφανίσεις
1K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back