- Πόντοι
- 898
Άμα θες βρίσκεις, θα ήθελα να τα πούμε από κοντά αλλά δεν μπορώ να σε πιέσω. Ότι πεις, σέβομαι τον χρόνο σου.cos_dr είπε:Δεν εχω χρονο.
Αλήθεια σου λέω δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Παρακαλώ ας μου εξηγήσει κάποιος, κάποιος admin ίσως;Δυστυχώς απογοητεύτηκα.
Τώρα τα κάνεις λίγο τραγικά ή μου φαίνεται;Δεν ξέρεις τι σήμαινες για εμένα.
Δηλαδή ότι κάναμε όλοι λίγο πολύ.Εγώ φλερτάρω την μουσική σαν ερασιτέχνης απο μικρό παιδι και απλά ετυχε να παιξω και λιγο έξω και να κάνω μερικα μου ονειρα έστω για λιγο πραγματικότητα.
Ελπίζω να μην έχει σχέση με υγεία. Όλα τα άλλα διορθώνονται.Εσυ ήσουν αυτό που θα ήθελα να ήμουν και δεν εγινα γιατι μου τα εφερε αλλιως η ζωή.
Εγώ και τους ερασιτέχνες.Ολους τους επαγγελματίες του χώρου σας τους σέβομαι και τους αγαπώ γιατι ήθελα να ειμαι σαν αυτούς ισως.
Μμμμ... ολίγον τι σχετικό θα έλεγα.Έλα εσύ στη θέση μου και τότε τα λέμε. Δεν είναι όλα τόσο ρόδινα όσο τα νομίζεις ή τουλάχιστον όσο τα φαντάζεσαι. Όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά. Διαφέρουν ανάλογα την οπτική γωνία.Ειστε τόσο τυχεροι που δουλευετε σε αυτό τον τομέα ως επαγγελματίες, ως μουσικοί, ως τεχνικοί , ως πωλητές, ως εμποροι or whatever, γιατι αυτός ο τομέας εχει ψυχή, ειναι μαγικός, ναι τόσο τυχεροι είστε, ευλογημένοι.
και συνεχίζω (άνω των 100 κιλών) ;DΗσουν γιγάντιος στα μάτια μου,
Σ'ευχαριστώ από καρδιάς για τα καλά σου λόγια, με κάνεις και κοκκινίζω. Αλήθεια σου λέω. Παρ'όλα αυτά, μπορεί εσύ να έχεις - να κάνεις κάτι που δεν έχει - κάνει αυτός και να σε ζηλεύει.αν μου λέγαν τι επαγγελμα θα ηθελες να κάνεις τωρα αν το επέλεγες, θα έλεγα οτι θα ηθελα να ειμαι σαν τον Μανωλη Χναράκη.
Εσύ εκεί, επιμένεις. Κατ'αρχήν δεν έχω καμία απολύτως πρόθεση να προσβάλω κανέναν σας. Πόσο μάλλον να "πατήσω σαν σκουλήκι" όπως λες, δηλαδή... ντροπή - έλεος, υπερβάλεις. Μην ξεχνάς ότι είμαι ίσο μέλος με ίσα δικαιώματα στο φόρουμ όπως όλοι.Παρ'όλα αυτά, εάν νομίζεις για κάποιον λόγο πως σε έθιξα προσωπικά, είμαι διατεθειμένος να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη και το εννοώ αυτό, αρκεί να έχω φταίξει όπως αφήνεις να εννοηθεί. Ξέρεις... δεν έχω τέτοια κολλήματα.Με πατησες ομως σαν σκουλήκι με τα quotes σου.
Ούτε σε μισό ούτε σε ολόκληρο.Σε μισώ.

Θέλω να πιστεύω πως δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε: α) στον γραπτό λόγο μπορούν να συμβούν αυτά ("""παρεξηγήσεις""") και β) θέλω να πιστεύω πως ο yameth μετά το κουραστικό ταξίδι της Φρανκφούρτης συνεχίζει να έχει καλές διαθέσεις και δεν θα μας κόψει :Και συγνωμη για την καταχρηση του topic.

Πάλι καλά, καλοσύνη σου που μου αφήνεις περιθώριο, αν και με όρους ;DΑν θες να σε ξανααγαπήσω,
Κωνσταντίνε... είναι μία standard διαδικασία, δεν τίθεται θέμα αρχάριος και υψηλού επιπέδου, τι βήμα βήμα να σου εξηγήσω;Το πως συνδέεις μέσω midi δύο όργανα ή το πως κάνεις Record σε ένα midi sequencer ?θελω να περιγραψεις την διαδικασια με συγκεκριμενο παραδειγμα και βημα βημα μεταξυ m1 και roland fantom π.χ. στα sequencer, ετσι οποιοσδήποτε ειτε αρχαριος ειτε υψηλου επιπεδου στο θεμα του midi transfer να το καταλαβαινει.
Κωνσταντίνε, μήπως με δουλεύεις; (τώρα θα "παρεξηγηθώ" εγώ)

Ουσιαστικά μου ζητάς να σου εξηγήσω πως κάνεις record σε ένα sequencer (hardware ή software). Μπορεί να κάνω λάθος αλλά εάν κατάλαβα σωστά, αυτό μου ζητάς να σου εξηγήσω;
Για οποιαδήποτε βοήθεια είμαι στη διάθεσή σου

Υ.Γ.
Ο φίλος manosx, στην 2η σελίδα έκανε αναφορά επ'αυτού εδώ.