Γεια σας παιδιά. Προσπάθησα να βρω λύση από τα ήδη υπάρχοντα threads αλλά δεν βρήκα.
Μπορεί να φταίει κάλλιστα η ασχετοσύνη μου με το θέμα. Ηδού το πρόβλημα.
Θέλω να γράψω κάποια βιντεάκια που παίζω κομμάτια αλλά όσες φορές και αν δοκίμασα το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Πότε δεν ακούγεται καλά ο υπολογιστής που παίζει το backing track, πότε υπερβολικά δυνατά η κιθάρα και βουίζει το σύμπαν, πότε μικροφωνίζουν τα ηχεία κτλ κτλ.
Χρησιμοποιώ το Movie maker και μία Microsoft HD500 pc camera με ενσωματομένο μικρόφωνο.
Τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να γράψω κάτι της προκοπής;
Από εξειδικευμένες κάρτες ήχου δεν παίζει τίποτα, ούτε γνωρίζω προγράμματα recording
που όπως διάβασα χρησιμοποιούνται για ένα βίντεο της προκοπής.
Μήπως χρειάζονται απαραίτητα όλα αυτά;
Και πόσα λεφτά πάει μια αξιοπρεπής κάρτα ήχου και ένα μικρόφωνο;
Σε περίπτωση που βοηθήσει έχω ένα Marshall JCM 2000 Dsl head με 2x12 cab και μια αναλογική πεταλιέρα Carl Martin Quattro.
Μπορεί να φταίει κάλλιστα η ασχετοσύνη μου με το θέμα. Ηδού το πρόβλημα.
Θέλω να γράψω κάποια βιντεάκια που παίζω κομμάτια αλλά όσες φορές και αν δοκίμασα το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Πότε δεν ακούγεται καλά ο υπολογιστής που παίζει το backing track, πότε υπερβολικά δυνατά η κιθάρα και βουίζει το σύμπαν, πότε μικροφωνίζουν τα ηχεία κτλ κτλ.
Χρησιμοποιώ το Movie maker και μία Microsoft HD500 pc camera με ενσωματομένο μικρόφωνο.
Τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να γράψω κάτι της προκοπής;
Από εξειδικευμένες κάρτες ήχου δεν παίζει τίποτα, ούτε γνωρίζω προγράμματα recording
που όπως διάβασα χρησιμοποιούνται για ένα βίντεο της προκοπής.
Μήπως χρειάζονται απαραίτητα όλα αυτά;
Και πόσα λεφτά πάει μια αξιοπρεπής κάρτα ήχου και ένα μικρόφωνο;
Σε περίπτωση που βοηθήσει έχω ένα Marshall JCM 2000 Dsl head με 2x12 cab και μια αναλογική πεταλιέρα Carl Martin Quattro.