- Πόντοι
- 38
Μάλλον όντως πρέπει να καταγράψω όλους τους συνδυασμούς που χρησιμοποιώ για να δω ακριβώς πόσα (και ποια) εφφέ χρειάζομαι.ndnikola είπε:Στην περίπτωση που επιλέξεις πάντως ένα dirt pedal της αρεσκείας σου, μπορεί να σε καλύψει η M9, με την παρακάτω συνθήκη: πόσα διαφορετικά delays/scenes τελικά χρησιμοποιείς στην LT? Δηλ. έχεις πάνω από 4 ρυθμίσεις delay για τα live? Εαν έγραφες την βασική παλέττα ήχων και συνδιασμών που χρησιμοποιείς (το λέω γιατί έχω βρεθεί σε αντίστοιχη θέση) ίσως είναι πιο εύκολο να καταλάβεις τελικά εαν σε εξυπηρετεί η μέθοδος 'dirt pedals+Μ9'.
Έχω την...υπόνοια ότι τελικά οι ήχοι μου δεν είναι και τόσο πολύπλοκος όσο νομίζω...
Κουνήσου από τη θέση σου παιδάκι μου!!! ;D ;D ;DΌσο για τα τεχνικά θέματα των πεταλιών (καλωδιάκια κλπ), αντιπαρέρχομαι: τι κάνεις εαν 'κλωτσήσει' η TL στο live? (μου είχε τύχει π.χ. να καεί το τροφοδοτικό σε πρόβα)
Λες ε; : :ξανασκεψου το λοιπον πριν κανεις αλλαγες....μη πεταξεις και τα λεφτα σου δηλαδη & δεν ειναι και καιροι για εξοδα... ;D
Ναι, αλλά το θέμα είναι ότι αν παίξεις σε κάποιο live με το backline του μαγαζιού (που κάθε φορά ο ενισχυτής διαφέρει) τότε ... τρέχα-γύρευε... Ό,τι preset και να κάνεις προκαταβολικά, δεν είσαι σίγουρος θα ακούγεται καλά στο συγκεκριμένο ενισχυτή.ελα τωρα μη με..στεναχωρεις... ;D...24 μπανκες εχει η TL φτιαξε διαφορετικα drive preset για τους διαφορετικους ενισχυτες με τους οποιους κατα καιρους παιζεις και θα εισαι μια χαρα
Με τα πετάλια έχω την αίσθηση ότι αυτό δεν ισχύει, ή τουλάχιστον όχι στον ίδιο βαθμό...