Aπορια για thomann

Elixir

Νέο μέλος
Πόντοι
16
παρατηρησα πωσ στισ παραγγελιεσ για thomann υπαρχει η δυνατοτητα για πληρωμη μεσω bank transfer

και το ερωτημα ειναι δινω τον αριθμο λογαριασμου μου μετα την παραγγελια η

μου δινουν αυτοι τον τραπεζικο τουσ αριθμο και κανω καταθεση?

προσωπικη αποψη:

μην το κανεις ετσι! ειναι αρκετα χρονοβορο κ σου παιρνει κ η τραπεζα κανα 10ευρω

το πιο εύκολο είναι να παραγγείλεις με κάρτα αν έχεις......βέβαια αν δεν έχεις πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να ανοίξεις ένα λογαριασμό σε μία τράπεζα.....αρκεί να προσέξεις μη σου κρατήσει πολλά η τράπεζα.........

φιλε το καλυτερο ειναι να βαλεις τα χρηματα στο λογαριασμο σου και απο εκει transfe ετσι εκανα και εγω ουτε πιστοτικες ουτε τπτ!

μέσω e-banking το κόστος είναι πολύ μικρό

και επίσης

αν η αγορά σου είναι μεγάλη τότε πρέπει να στείλεις με φάξ και αποδεικτικά έγγραφα για εσένα και την κάρτα σου

και

με bank transfer έχεις (στον Θωμά, ίσως και αλλού) έκπτωση 2%

E7#9 είπε:
μέσω e-banking το κόστος είναι πολύ μικρό

και επίσης

αν η αγορά σου είναι μεγάλη και πληρώνεις με κάρτα τότε πρέπει να στείλεις με φάξ και αποδεικτικά έγγραφα για εσένα και την κάρτα σου

και

E7#9 είπε:
και πόσο στοιχίζει το bank transfer; έχει προμήθεια η τράπεζα;

ρωτάω για να δω μήπως με συμφέρει, γιατί μέχρι τώρα έκανα τις παραγγελίες μου με προπληρωμένη πιστωτική, χωρίς έκπτωση φυσικά, και με 1 ευρώ κόστος ανα φόρτιση

Σε ποιά τράπεζα γίνεται η μεταφορά? Πόσο στοιχίζει τελικα? Πρέπει να έχω λογαριασμό ή πάω απλά με τα λεφτά και του τα καταθέτω?

ρε τι φοβία ειναι αυτη που εχετε με τις καρτες. ???

πατ κιουτ ρε σεις. αρκει να πληρωνεις ΟΛΟ το ποσο οταν ερθει ο λογαριασμος(οχι ελαχιστη καταβολη) ;)

Guys , ο thomann πλέον δέχεται paypal. "0 " έξοδα, πολύ μεγάλη ασφάλεια, δύο κλίκ.

Ναι σύμφωνοι απλά ρωτάω αντί να πάω στην τράπεζα να τα βάλω στην κάρτα και να πληρώσω με paypal μήπως είναι το ίδιο εύκολο να τα στείλω κατ ευθείαν εκει.

ippex είπε:
Ναι σύμφωνοι απλά ρωτάω αντί να πάω στην τράπεζα να τα βάλω στην κάρτα και να πληρώσω με paypal μήπως είναι το ίδιο εύκολο να τα στείλω κατ ευθείαν εκει.
Ah , Ok, Sorry!. Όπως είπαν λοιπόν σωστά και οι προηγούμενοι, e-banking από το σπίτι....ζέστη....πιτζάμες κ.λ.π.  :D :D

Χωρίς e-bank μπορώ απλά να πάω σε οποιαδήποτε τράπεζα κ να τα δώσω μετρητά? Θα έχω κάποια επιβάρυνση? Η έκπτωση 2% ισχύει?

πάντως εγώ που έκανα πληρωμή μέσω τράπεζας, δεν πήρε πάνω από 2 μέρες! Πέμπτη πρωί έβαλα τα λεφτά, Σάββατο πρωί είδα το status "collecting items" ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back