- Πόντοι
- 198
Καλημερα!
εχω την εξης απορια, πολλοι που παιζουν μεταλ συνδεουν πριν την παραμορφωση του ενισχυτη καποιο overdrive/distortion πεταλακι με σκοπο να "σφιξει ο ηχος και ειδικα στα μπασα".
υπαρχει καποιος απο τους συμφορουμιτες που να το κανει? και αν ναι
ποιο πεταλι χρησιμοποιει και ποση παραμορφωση βαζει απο κει??
εξοπλισμος
ibanez prestige με SD dimebucker
Randall rh50t κεφαλη
podxt live
να σημειωσω οτι εχω χρησιμοποιησει τα stomp boxes του pod
(ibanez tube screamer, metal zone)
και πετυχαινα τον ηχο που ηθελα, αλλα σκεφτομαι να αγορασω το real thing μιας και το pod το χρησιμοποιω σαν εφεδιερα στην λουπα.
(Εδω κολαει και η ερωτηση αν βαζει καποιος παραμορφωση σπτο πεταλι γιατι στα λαηβ ηδη χορευω κλακετες για να αλλαζω καθαρο/παραμορφωση απτο footswitch και πολυ γρηγορα να αναβω το εκαστοτε εφε απτο pod οποτε η λυση του να εχω ακομα ενα πεταλι που πρεπει να ανοιγοκλεινω δεν με βολευει)
εχω την εξης απορια, πολλοι που παιζουν μεταλ συνδεουν πριν την παραμορφωση του ενισχυτη καποιο overdrive/distortion πεταλακι με σκοπο να "σφιξει ο ηχος και ειδικα στα μπασα".
υπαρχει καποιος απο τους συμφορουμιτες που να το κανει? και αν ναι
ποιο πεταλι χρησιμοποιει και ποση παραμορφωση βαζει απο κει??
εξοπλισμος
ibanez prestige με SD dimebucker
Randall rh50t κεφαλη
podxt live
να σημειωσω οτι εχω χρησιμοποιησει τα stomp boxes του pod
(ibanez tube screamer, metal zone)
και πετυχαινα τον ηχο που ηθελα, αλλα σκεφτομαι να αγορασω το real thing μιας και το pod το χρησιμοποιω σαν εφεδιερα στην λουπα.
(Εδω κολαει και η ερωτηση αν βαζει καποιος παραμορφωση σπτο πεταλι γιατι στα λαηβ ηδη χορευω κλακετες για να αλλαζω καθαρο/παραμορφωση απτο footswitch και πολυ γρηγορα να αναβω το εκαστοτε εφε απτο pod οποτε η λυση του να εχω ακομα ενα πεταλι που πρεπει να ανοιγοκλεινω δεν με βολευει)