Rukunas είπε:
Γειας σας guys καινουργιος στο forum και στις ηλεκτρικες θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας οσον αφορα τα παρακατω brands καθως κλινω προς αυτα για αγορα οργανου με budget 2000 euro.Αυτα ειναι carvin charvel ernie ball music man suhr.Γενικοτερα θα ηθελα μια versatile κιθαρα για crunchy jazzy fusion tones.Σχολιαστε/προτεινετε ελευθερα.Ευχαριστω

P.S.Καποιος να με διαφωτισει για το αν υπαρχουν dealers στην Ελλαδα
Καλώς όρισες!
Φαντάζομαι ότι εννοείς κάτι για ηλεκτρικό fusion στυλ, βλ. Gambale, Garsed, Henderson, κλπ.
Κατά τη γνώμη μου όλες οι παραπάνω μπορούν να σε καλύψουν, ανάλογα και με το μοντέλο φυσικά. Προσωπικά θα επέλεγα μια από τις δύο τελευταίες μάρκες, καθώς τις θεωρώ "καλύτερες" (ό,τι και να σημαίνει αυτό για τον καθένα...). Για την ακρίβεια επέλεξα ήδη (παίζω κατά κανόνα με EBMM).
Δεν μπορώ να παραβλέψω πάντως το customization που σου επιτρέπει να κάνεις η Carvin... το αρνητικό είναι ότι δεν ξέρεις ακριβώς τι θα σου βγει, αν πειραματιστείς.
Για αντιπροσώπους:
1) Carvin - Κανείς, παραγγέλνεις απευθείας από το εργοστάσιο. Κάποιες έχει ο Νάκας, αλλά η ίδια η εταιρία δεν παραπέμπει στο Νάκα επίσημα, απ'όσο ξέρω.
2) Charvel - Νομίζω ο Στόλλας.
3) ΕΒΜΜ - Ο Ζοζέφ.
4) Suhr - Ο Κουρμπής.
Δυστυχώς οι τιμές είναι αρκετά ανεβασμένες σε σχέση με την Αμερική, λόγω πολύ μικρών παραγγελιών και εξόδων μεταφορικών, εκτελωνισμού, κλπ. Αυτό ισχύει για αυτές τις μάρκες, σε ΟΛΗ την Ευρώπη.
Στο βαλάντιό σου, αν μιλάς για καινούργια, είναι σίγουρα η σειρά Pro της Suhr και οι Silhouette/Silhouette Special της EBMM. Αν ψάξεις τιμές και ρισκάρεις από Αμερική μπορείς να βρεις Petrucci, Axis Super Sport, και άλλες, μέχρι 2000 ευρώ.
Καλή αναζήτηση!