- Πόντοι
- 2,068
Υποτίθεται πως όντως ανά 30 χρόνια αλλάζει και μια ¨γενιά", γι αυτό.Καποιος μου ειχε πει, οτι κατι που βγαινει σημερα, στα επομενα χρονια ειναι απλα παλιο, αλλα μολις κλεισει μια γενια (30χρ.) γινεται "κλασσικο" και ακόμα πιο μετα γινεται "vintage"..
Ειδικά στα αυτοκίνητα στα οποία υπάρχει διεθνής και ενιαία καταγραφή- καταχώρηση των ιστορικών , το όριο ναι είναι τα 30 έτη (λίγα αν με ρωτάς, πιστεύω πως τα ιστορικά θα έπρεπε να θεωρούνται άνω των 40+ , μη σου πω και 50 ετών).
Το ίδιο όντως ή 30κονταετία είθισται να τηρείται και γενικά για όλα.
Από την άλλη, δεν θα μπω στο αλυσιτελές παιγνίδι τι είναι καλλίτερο το cd, το βινύλιο, το mp3 , το Flac ή μπομπίνα.
Για εμένα είναι όλα καλά, το καθένα με τα προτερήματα του και με την ιστορία του (που με εξιτάρει πάρα πολύ) .
Έχω την τύχη να έχω πολλά παλιά μηχανήματα, παλιό αυτοκίνητο .......παλιά ρούχα, που μπορώ να τα χαίρομαι και να τα απολαμβάνω συγχρόνως με τα σύγχρονα .
[SIZE=12pt]Το [/SIZE][SIZE=12pt]cd[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]ειδικά εμένα μου θυμίζει τα 90’[/SIZE][SIZE=12pt]s[/SIZE][SIZE=12pt] [/SIZE][SIZE=12pt]που τη θεωρώ ίσως την καλλίτερη δεκαετία (μαζί με τα 60’[/SIZE][SIZE=12pt]s[/SIZE][SIZE=12pt]), και δεν θα το απαρνηθώ ποτέ. [/SIZE]
Τελευταία επεξεργασία από moderator: