Απίστευτα προφητικό

not_guilty

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Απίστευτα προφητικό.. πραγματικά αν έχει γυριστεί το 2001 είναι απίστευτο...

για δείτε

"λοιπον" "περα" "απο" "το" "γελιο"..."το" "επισοδιο" einai "του" 2003 K EINAI "ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ"!

"Ο" "νικοπολιδις" "το" 2004 "εγινε" "παιχτις" "του" "ολυμπιακου"..."απο" "τον" "παναθιναικο"...

"Ο" "παπανδρεου" "διαδεχτικε" "τον" "σιμιτι" "στις" "εκλογες" "του" "κομματος"...

"Ο" "κεντερις" k η "θανου" "βρεθικαν" ntope

"στους" "ολυμπιακους"

K "ΤΟ" 2006 "Ο" "ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ" "ΠΗΓΕ" "ΣΤΟΝ" "ALPHA"! δηλαδή "ΕΛΕΟΣ"!

"ΜΙΤΣΙΚΟΣΤΑΣ" "Ο" "ΠΡΟΦΗΤΗΣ"

"λοιπον" "περα" "απο" "το" "γελιο"..."το" "επισοδιο" einai "του" 2003 K EINAI "ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ"!"Ο" "νικοπολιδις" "το" 2004 "εγινε" "παιχτις" "του" "ολυμπιακου"..."απο" "τον" "παναθιναικο"...

"Ο" "παπανδρεου" "διαδεχτικε" "τον" "σιμιτι" "στις" "εκλογες" "του" "κομματος"...

"Ο" "κεντερις" k η "θανου" "βρεθικαν" ntope

"στους" "ολυμπιακους"

K "ΤΟ" 2006 "Ο" "ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ" "ΠΗΓΕ" "ΣΤΟΝ" "ALPHA"! δηλαδή "ΕΛΕΟΣ"!

"ΜΙΤΣΙΚΟΣΤΑΣ" "Ο" "ΠΡΟΦΗΤΗΣ"

jmone, τι είναι όλα αυτά τα " " ? Λόξυγγα έχεις? :lol: :lol: :lol:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
είναι σχόλιο κάτω απ το βιντεάκι και το έβαλα σε ένα site

για να μεταφραστεί απο greeklish σε ελληνικά και

βγήκε έτσι :wink:

πω πω!φοβερο ε?Μιτσι ο προφητης!!!Ειδικα στο τελος που λεει για την ντοπα,επαθα πλακα!

παιδια το video ειναι γυρισμενο μετα τα γεγονοτα στα οποια αναφερεται........η σατυρα του επικεντρωνεται στο γεγονος οτι συνεβησαν πραγματα στην ελλαδα τα οποια κανεις ελληνας δεν θα μπορουσε να ειχε προβλεψει 2-3 χρονια πριν....δειχνει δηλαδη οτι αν ειχαν δωθει απο τους παιχτες προφητικα σωστες απαντησεις το 2001 ,αποκλειεται να ειχαν γινει πιστευτες την συγκεκριμενη εποχη...

μπααααα,δεν νομιζω...Γιατι το 2001 που γραφει διπλα ειναι επειδη το συγκεκριμενο βιντεο ειναι ενα απο τα βιντεο που ειχε βαλει ο Megas για να γιορτασει τα 15?νομιζω χρονια του....

το mega δεν θα γιορταζε ποτε τα 15 χρονια του με video του...alter....Σκεψου λιγο..

εγω σκεφτομαι λιγο...Σκεψου και εσυ ομως οτι μπορει να ηταν μετα το 2004,ο μιτσι τοτε να ηταν στο alter,και να ηθελε να δειξει ποσο προφιτικη ηταν η εκμποπη του τοτε,πριν το 2004,οταν ηταν στο mega...για σκεψου λιγο.

σου συνηστω να διαβασεις το σχολιο καποιου "latinsoapsfever" απο την σελιδα του συγκεκριμενου video στο youtube.

καλα δεν ειναι εκει το θεμα.Μπορει να εχω γραψει και εγω σχολιο εκει...Δεν μου λεει τιποτα.Αλλα ενταξει μωρε.Σιγα το θεμα τωρα,αν ειναι ετσι παντως,που εγω αυτο πιστευω,ειναι φοβερο!

Μήν το ψάχνετε, ο longshadow έχει δίκιο 1000%. Το είχα δεί αυτό το επεισόδιο όταν είχε προβληθεί.

Αλλα ενταξει μωρε.Σιγα το θεμα τωρα
εδω συμφωνουμε...αν και οποιος υιοθετει την δικη σου αποψη δεν θα επρεπε να συμφωνει..(το να λεμε δηλαδη οτι ο μητσικοστας ειναι ο νεος nostradamos δεν θα ηταν "σιγα το θεμα"). . .Φιλε kosh,γεια χαρα.. :wink: ..μου αρεσαν πολυ οι αποψεις σου στο thread περι λογοκρισιας... 8)

Φίλε μου, γενικά χάρηκα πολύ που σε "ευαίσθητα" θέματα τύπου λογοκρισίας, στράτευσης κλπ που συζητήθηκαν μπόρεσαν να συνυπάρξουν απόψεις διαφορετικές, χωρίς flame wars και ακραία πόλωση τύπου "εθνικιστές" και "προδότες".

χεχεχε,οχι και νοστραδαμος!!χεχε lool:)

ενταξη αν το εχει δει κι ολας ο kosh οταν ειχε προβληθει ετσι ειναι 100%!σιγουρα!

i know what you mean......αν η συγκεκριμενη συζητηση ειχε ανοιξει στο youtube για παραδειγμα,ολοι ξερουμε τι θα ειχε επακολουθησει...αnyway...επειδη βγαινουμε εκτος θεματος...I'm out......see ya..

Trending...

Νέα θέματα

Back