apisteuto!!!

pixies

Νέο μέλος
Πόντοι
6
ELEF8EROTYPIA, 14.9.06)

"ΕΝΑΣ ΣΟΥΔΑΝΟΣ, που αναφέρεται στην εφημερίδα Juba Post απλώς ως κύριος Τόμπε, υποχρεώθηκε από το συμβούλιο γερόντων του χωριού του στην επαρχία του Ανω Νείλου στο Σουδάν να παντρευτεί την κατσίκα, με την οποία ο ιδιοκτήτης της, ο κύριος Αλίφι, τον συνέλαβε επ' αυτοφώρω να συνουσιάζεται. Εκτός του ότι υποχρεώθηκε, όμως, να αποκαταστήσει την κατσίκα, το συμβούλιο των γερόντων τον διέταξε να πληρώσει ως προίκα το ποσό των 15.000 σουδανέζικων δηναρίων (περίπου 50 δολάρια) στον ιδιοκτήτη της, τον κύριο Αλίφι -κοτζάμ κορίτσι του δώσανε! Ο ευτυχής πεθερός δήλωσε στην εφημερίδα ότι ο κύριος Τόμπε συζεί τώρα «μια χαρά με την κατσίκα» και ότι περνά κάθε μέρα από το σπίτι τους, για να δεί αν το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο."

Σε κάποιες από τις αραβικές χώρες επιτρέπεται να συνουσιάζεσαι ΜΟΝΟ με θυλυκά ζώα (προσοχή δεν υπονοώ τίποτα...)!

Αντίθετα η συνουσία με αρσενικό ζώο τιμωρείται με αποκεφαλισμό...

Eδω στην Ελλαδα παντως ειμαστε πιο απελευθερωμενοι,οφειλω να ομολογησω..Κανενας κοντοχωριανος δε θα σου πει να παντρευτεις την κατσικα(εννοειται γενους θηλυκου),απλα θα το μαθουν οι 2-3 σιμοτεροι νομοι ή πολεις.Χα χα!Αυτο θα πει αγνο,παρθενο προϊον.

209112.gif

Να ρε, βρέθηκε λοιπόν η λύση γαι την έλειψη γυναικών ακριτικών νομών μας. "Νύφες" εισαγωγείς από το Σουδάν. Εκτός από ...λιοκαμμένες έχουν και ... μούσι.

Απίστευτο είναι οτι εγώ, ο x-pap ο mechmg93 kai o lampiris είμαστε εδω μέσα και η ώρα είναι 5 το πρωί

Και αυτή ακόμα να φανεί.

Γιοτι, με άφησες , σαν νάαααααααα μουνα 'ραπης!!!

Ρε παιδιά...συγνώμη δηλαδή...αυτές οι προτιμήσεις δεν υποδηλώνουν ένα κάποιο σοβαρό νοητικό πρόβλημα??

Δηλαδή πέρα από την πλάκα...αντί να βάλουν τον άνθρωπο σε κανένα τρελοκομείο μην πάρει σβάρνα κανένα κοπάδι και βογγίξουν τα άμοιρα τα ζωντανά τον παντρέψανε κιόλλας με την κατσίκα??Και καλά τον άνθρωπο που χρήζει ψυχιατρικού προβλήματος δεν τον σκεφτήκανε(γιατί προφανώς όλοι στο σουδάν, γιανα βγάζουν τόσο σοβαρές αποφάσεις για τέτοια σοβαρά επίσης θέματα, χρειάζονται όλοι ένα κουτάκι φαρμακα...)το ζώον το ρωτήσανε??Θέλει δηλαδή η κατσίκα να εννοθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον βιαστή της??

ΑΑΑ!!Αυτό είναι θέμα για την greenpeace...!ε!ρε!Έχουμε ξεφύγει τελείως όμως... :D

Φιλε pantelkk

Πλανασαι οικτραν...εαν νομιζεις οτι στην Ελλαδα εκει ψηλα στα χωριουδακια μας...δεν εχουμε παρομοιες συνευρεσεις...

Θυμαμαι ακομα τον παππου μου,....οταν ημουν ακομα παιδακι να με νανουριζει με τις περιπετεις του με την Μαριγω...Φοφω...Αλκυονη...και για τα αδικα χτυπηματα που ετρωγε στα αχαμνα...... :D :D :D :D

Δυστυχως μου ειπε οτι καποτε παραστρατησε και γνωρισε την γιαγια μου.... 8O 8O ...το χτυπημα ηταν βαρυ για τις κατσικες του....ψοφησαν αμεσως ολες....

Αχχχ...παππουλη... :cry: :cry:

Επίσης φίλε antouan_z...

Να σου κάνω γνωστό ότι μιλάς με κοπέλα...

Οπότε μου είναι λίγο δύσκολο να μπω στην ψυχολογία του παππόυ σου και γενικότερα κάθε αρσενικού που μπορεί να διεγερθεί σεξουαλικά με μια κατσίκα...(όσο νόστιμη και αν είναι... 8O)

Από την άλλη, πέρα από το ότι μιλάμε για το 2006...δεν αμφιβάλλω ότι υπάρχουν αρκετοί άρρωστοι άνθρωποι και ιδιαίτερα σε χωριά που επιδίδονται σε τέτοιες αηδίες...

Εγώ σχολίασα το ότι κάτσανε τώρα οι υπόλοιποι και παντρέψανε το ζωντανό με τον ανώμαλο...Δηλαδή δεν είναι λίγο αντιφιλοζωικό όλο αυτό??χα!! :D

ΕΛΕΟΣ...ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!!!

Ωρέ Αντωνάκη μ',ελπίζω να μην υπάρχουν τίποτα ...κατάλοιπα στα γονίδιά σου και στο επόμενο βιντεάκι σου αντί για τορνευτούς κ...ους δούμε ...καπούλια... :lol: :lol: :lol:

Ok pantelkk.....aπλα το nick σου με παρεπεμπε σε Παντελης,Παντελαρος κτλ...

:D :D :D

Ωρέ Αντωνάκη μ'' date='ελπίζω να μην υπάρχουν τίποτα ...κατάλοιπα στα γονίδιά σου και στο επόμενο βιντεάκι σου αντί για τορνευτούς κ...ους δούμε ...καπούλια... :lol: :lol: :lol:[/quote']
χαχαχαχαχαχαχα...φανταζεσαι;;;;summer katsika 2006;;; :D :D

Ναι κανένα πρόβλημα...η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο παραπλάνιτικό...

Απλά τόνισα το φύλλο γιατί όπως και να το κάνουμε μου είναι αδιανόητο να καταλάβω πως λειτουργεί το "σύστημα" σε τέτοιες περιπτώσεις...

Μάλλον πρέπει να παίζει κάτι σαν τον αυτόματο πιλότο στα αεροπλάνα...! :D

ΑΑ!!Και εγώ ελπίζω να μην έχεις πάρει το γονίδιο γιατί σε έχω κόψει εδώ μέσα τουλάχιστον πολύ δραστήριο...Μην με απογοητεύσεις...χι!(πλακίτσα!) :D

Ενταξει,ρε παιδια..Οι ανθρωποι εχουνε τσαυλες... :)

Εμενα μου φαινεται αρκετα αρρωστο,αλλα για να μαι

ειλικρινης τους καταλαβαινω(μην παρεξηγηθω!) γιατι

ειναι σε μια πολυ κλειστη κοινωνια και αναπτυσσουν

μια "αλλου ειδους"φιλοζωϊκη πολιτικη!Και σαν μελος

της greenpeace σας εφησυχαζω οτι δεν υπαρχει καποιου

ειδους ενοχληση... :D Παντως τα καημενα τα ζωντανα τα

τραβανε ολα...Α,ρε κενωνια ατεμη και σουρεκλεμετζου..

chicken_dancing.gif

Παντως τα καημενα τα ζωντανα τατραβανε ολα...
και τι είσαι εσύ, αυτόκλητος προστάτης των ζωντανών; πού ξέρεις ότι δε γουστάρουνε κι αυτα; 8)

Παιδιά μη μαλλώνετε.Αν δεν την έχετε δει,δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την ταινία του Γούντυ ¶λεν "All about sex".Όλη η αλήθεια για το θέμα!!

Χαχαχα φοβερή ταινία... Παίζει και μια πολύ sexy... προβατίνα...

Παντως τα καημενα τα ζωντανα τατραβανε ολα...
και τι είσαι εσύ' date=' αυτόκλητος προστάτης των ζωντανών; πού ξέρεις ότι δε γουστάρουνε κι αυτα; 8)[/quote']

χε χε!Εχεις ενα δικιο ! 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back