Apache!

Kώστας Εβδομηνταεννιάς

kwstas79

Μέλος
Πόντοι
98
Χάρμα οφθαλμών, θαυμάστε ενορχήστρωση, θαυμάστε κίνηση, θαυμάστε χάρη, θαυμάστε τσαχπινιάρικη χορογραφία, θαυμάστε ένα Gibson Ripper στην γωνία.

http://www.youtube.com/watch?v=GFGzGfym-7Y

Βέβαια, για τους βαριά άρρωστους, υπάρχει και η καρασπάνια φλιπ σαιντ χιτ σινγκλ έκδοση.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τύφλα να έχει ο Βαγγέλης Παπαθανασίου...

Στα χορευτικά ο... Φωκάς Ευαγγελινός.

Τα σπάνε τα παιδιά, ούτε ο Τόλης Τσιμογιάννης τόση χάρη... ;D

Υ.Γ. Πως φαίνεται ο geek... Όταν διάβασα τον τίτλο του thread, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν εδώ... :-[

Alchemist είπε:
Υ.Γ. Πως φαίνεται ο geek... Όταν διάβασα τον τίτλο του thread, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν εδώ... :-[
Και εγώ για αυτό το κοίταξα το thread, νομίζοντας οτι θα μιλάμε για το Apache που εννοείς.

Βέβαια, για τους βαριά άρρωστους, υπάρχει και η καρασπάνια φλιπ σαιντ χιτ σινγκλ έκδοση.

Καλά μιλάμε έσκασα στα γέλια. Κάποια σημεία κολλάνε απίστευτα.

Alchemist είπε:

Όι-όι-όι.... Μια απ'τα ίδια κι εδώ... Κάποιοι θέλουν αποτοξίνωση μου φαίνεται...

Επίσης, στη λέξη Cherokee δεν πάει το μυαλό μου στα γνωστά τζιπ, ούτε στο Λούκι-Λουκ, αλλά κάπου... αλλού...  :-[ :-[ Είμαι καλά γιατρέ? Kwsta? ANTOUAN?  :P

apos νέε μου είσαι στον σωστό δρόμο.

01.jpg

απο ποια μπανανιά έπεσε τούτη ρε.Προσεχέ τες ρε μην τις δίνεις ετσι τόσο στεγνα της μπανάνες

Μιας και το ξαναβρήκα

Πιστεύω η καλύτερα δουλειά που έχει γίνει ως τώρα....  ;D ;D

xaxaxaxax

δεν υπαρχουν ρε αυτα τα μουτρα!

ο πληκτρας ειναι ο νεος ματσαμπλοκος!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back