- Πόντοι
- 16
Ορίστε και το βίδεο,αφιέρωμα στη μεταπάνκ μπλουζρόκ (σκοινί κε σαπούνι).. ;D 8)
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
distortion είπε:Ορίστε και το βίδεο,αφιέρωμα στη μεταπάνκ μπλουζρόκ (σκοινί κε σαπούνι).. ;D 8)
Στο γραπτό λόγο, απλά δεν παίζεται. ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:... έχει φοβερή πένα.
+1000Terry RoscoeBeck5 είπε:φοβερή πένα και τρομερό release στα ακόρντα του».
ο Παυλάρας ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ...μόνο και μόνο που αντέχει τον Audiokosta!!!!Terry RoscoeBeck5 είπε:Το έμπειρο αυτί διέκρινε τον ρυθμικό/αρμονικό και όχι μονο, «βράχο» της μπάντας![]()
+3marathon είπε:ο Παυλάρας ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ...μόνο και μόνο που αντέχει τον Audiokosta!!!!
Κάποιος μου φαίνεται βαρύς... πολυυυυυυυυυυυυύ βαρυυυυυυυυυυυυυυυυύς ;D ;D ;Dmarathon είπε:Η ώρα του παιδιού...
ποστάρω εδώ αυτή τη photo για να μην πάει χαμένη!
![]()
Ο τίτλος είναι..."τι δουλειά έχω εγώ με τους ερασιτέχνες"!!!!
Καλά που βάλαμε τη Σοφία από δίπλα γιατί θα έφευγε!!!!
Η έκφραση του Νέστορα εδώ, μου θυμίζει έντονα το Χατζιδάκι, ο οποίος ως γνωστόν ήταν και αυτός εξαιρετικά απαιτητικός και τελειομανής. Όχι, δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο!marathon είπε:
Sound check; Ποιο sound check; ;D ;D ;D Γιουρούσι φίλος... γιούρια και πάνω στην σκηνή...freerock1974 είπε:Σκεψεις Νεστορα την στιγμη ληψης της φωτο:
''Καλος ηταν ο ηχος στο soundcheck...Aλλα τι παει να πει να μην ανεβασω ενταση κατα τη διαρκεια του λαιβ?Μωρε θα την κανω κι ας καει το Μεσολογγι...
Δε φτανει που με διαολιζουνε με τα τσιγαρα τους...Μια τζουρα τωρα...θα ταν...μουρλια''
Aν κρίνω απ' το ύφος μου, ήτο πριν έλθουν οι ξαδέλφες. Γιατί μετά....marathon είπε:Η ώρα του παιδιού...
ποστάρω εδώ αυτή τη photo για να μην πάει χαμένη!
![]()
Ο τίτλος είναι..."τι δουλειά έχω εγώ με τους ερασιτέχνες"!!!!
Καλά που βάλαμε τη Σοφία από δίπλα γιατί θα έφευγε!!!!