RayDTutto είπε:
Όχι Νικόλα και σόρρυ.
Οι μοντς δεν κάνουν καμιά δουλειά.
Όσο για το "μήνυμα" το πήρε ο αέρας και το σήκωσε.
Είμαστε σε ένα θέμα για μια αξιόλογη νέα ελληνική εταιρεία και ασχολούμαστε με μαλακίες.
Να σημειωθεί ότι δεν κακίζω τους μοντς αλλά τη γενική στάση του φόρουμ στα μπάχαλα η οποία ήταν έτσι από την πρώτη στιγμή που θυμάμαι εγώ προσωπικά - και από το πρώτο θρεντ που ξεκίνησα εγώ προσωπικά.
Δυστυχώς αυτό το φόρουμ θα μπορούσε να είναι σε ηγετική θέση για τους μουσικούς της ελληνικής σκηνής. Αλλά δεν είναι και όλοι ξέρουμε γιατί.
έχουμε και λέμε, λοιπόν.
Καταρχήν, ο καταράκτης είναι εκτός του φόρουμ για 13-14 ημέρες (αν δε κάνω λάθος). Αυτήν την κίνηση μπορεί να την κάνει ΜΟΝΟ ο yameth, και κανείς άλλος. Όμως συμφωνήσαμε (γενικά το λέω) οι μοντς.
Κατα δεύτερον, επειδή τυγχάνει, πλέον (εδώ και 1 μήνα περίπου? Λίγο παραπάνω?) να είμαι κι εγώ μοντ θα ήθελα να σου εξηγήσω κάποια πράγματα, τα οποία έχω ξαναπεί πολλές φορές. Οι μοντ (κι εγω πλέον σε αυτούς) και ο αντμιν, δεν έχουν την όρεξή σας 24/7. Έχουμε δουλειές, έχουμε τα προβλήματά μας κι προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε.
Ναι το θρεντ το βιάσαμε ΟΛΟΙ. Θα έλεγα ότι προσπάθησα με διαφόρους τρόπους να κρατήσω το θέμα "χαμηλά", αλλά δεν ήθελες κι εσύ. Όταν σου λέω οτι υπάρχει μήνυμα, και ότι κάνουμε ότι μπορούμε (κι εγώ και ο Cos) κάτι σημαίνει αυτό.
Το συγκεκριμένο μπάχαλο λύθηκε από το αρχικό θέμα, με δική μου πρωτοβουλεία κι εδώ μπορούμε να βγάλουμε τα μαχαίρια αν θέλουμε. Μάλιστα ας το κάνουμε για μια φορά!
Ρε γαμώτο επιτέλους. Δεν είμαστε κι εμείς μέρος αυτής της κοινώτητας; Ωραία, έγινε μπάχαλο άλλο ένα θέμα (sic). Τι έκανες ΕΣΥ λοιπόν για να βοηθήσεις; Εγώ διαχώρισα το θέμα, και πόσταρα ΑΡΚΕΤΕΣ φορές για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Neeq: τι δουλειά έχεις να ανασκαλεύεις άρθρα ενός χρόνου ρε συ; Έχει τη γνώμη του, έχεις τη δική σου. Γιατί να χαλάσει έτσι το θέμα? Βρείτε τα!
Αχταρμάς: Καταλαβαίνω (πλέον) αλλά και πάλι λέω ότι είσαι υπερβολικός. Και τέλος πάντων, περαν από ελάχιστα μέλη εδώ μέσα, όλοι οι άλλοι είστε ανώνυμοι. Αυτό το λέω γιατί, τελικά, πέραν από την σπόντα του neeq τι άλλο πρόβλημα υπάρχει, που θα επηρρεάσει την ζωή σου έξω από το νοιζ; Πόσο σοβαρό είναι, δηλαδή για να χαλιέσαι τόσο πολύ;
Καταράκτη: ίσως να το διαβάζεις αυτό. Έχεις να προσφέρεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, αλλά επιπλέον δε δέχεσαι μύγα στο σπαθί σου. Χαλάρωσε λίγο. Δε χρειάζεται τέτοια γλώσσα (εξωγηίνοι, ηλίθιοι) καθώς και τέτοιες ιδέες. Ο καθένας έχει τη γνώμη του.
Μάνο: Το ίδιο πρακτικά. Ο Αχταρμάς έκανε την προσφορά του (το άρθρο). Αν έχεις κάποια διαφωνία με το καλό να την ακούσει (είμαι σίγουρος) και να διορθωθεί το άρθρο. Σπόντες τέτοιου τύπου... γιατί;
ΣΦ: Στα είπα ήδη. Πολιτικό-κοινωνικά τέτοιου τύπου, στην εσπρέσσο που κάνουμε και πλάκα (και έχουμε μείνει τρεις κι ο κούκος).
ΥΓ. Άντε πάλι κλείδωμα! Neeq: Στείλε μου μήνυμα να καταλάβω. Αλλιώς ΥΟΚ το θέμα!

"σεξιστικό απομεινάρι"?!?!? Αν είναι δυνατόν!