another Robben Ford impro? (jazzjoker/gregg)

a) JJ και b) Gregg να υποθέσω ;

Όμορφα, μελωδικά και τα δύο.

Απλώς ήταν κανα δυο στιγμές στου JJ το σόλο που ένοιωσα μια αβεβαιότητα, σα να μην ήταν  σίγουρος πως ήθελε να κινηθεί και να κλείσει την φράση και κατέφευγε σε "γνωστά του" μονοπάτια. Η "πάσα" για το δεύτερο σόλο ήθελε μια καλύτερη "συμφωνία".

Αλλά ήταν ωραίο.

Μπράβο μάγκες! Θέλω κι'εγώ, ζήλεψα!  :P

Άντε να οργανώσουμε το επόμενο Noiz Jam σε Ford/Carlton μονοπάτια... ο Αρχηγός θα είναι ο πρώτος που θα ψηθεί!  ;) ;D ;D

ήταν αυτό που λέμε : παίξιμο σφραγίδα και απο του δυό... όσο έχω προλάβει να σας παρακολουθήσω , δε θα σας μπέρδευα με τίποτα . ;)

μου άρεσαν και τα δύο εξίσου.

αλήθεια αυτά να μονοπάτια του jazz τι είναι ? .... έτσι να μελετάμε κι εμείς λίγο ρε παιδί μου.

ωραιοι και οι δυο...........με μια ελαχιστη προτιμηση στο πρωτο σολο.............μου αρεσε αρκετα..............αλλα και του ΓΡΗΓΟΡΗ μια χαρα.............ωραια πρωτοβουλια...........

Ρε πείτε και καμιά κουβέντα που σας πιάσαν όλους σας τα μέλια και φαίνομαι εγώ ο κακός.....

kostas80 είπε:
...αλήθεια αυτά να μονοπάτια του jazz τι είναι ? .... έτσι να μελετάμε κι εμείς λίγο ρε παιδί μου.
Μελετάμε?

Ρε πείτε και καμιά κουβέντα που σας πιάσαν όλους σας τα μέλια και φαίνομαι εγώ ο κακός.....
Δεν φαίνεσαι κακός αλλά είσαι, αλλά ωραίος κακός.

Ωραίο, και σαν ιδέα και παίξιμο. Αν θα 'πρεπε να ξεχωρίσω? Ο Γρηγόρης είναι πιο κοντα στα γούστα μου.

JJoker

Σε βρίσκω πολύ καλό αναλύεις ωραία τις αλλαγές και σα να μυρίστηκα κατι απο  mel. minor

μεταξύ 0.20-0.30  ;)

Ευχαριστούμε και να πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι συμφωνώ με τον οδιοΚώστα τουτέστιν προτιμώ το σόλο του Γρηγόρη τώρα που το ξανάκουσα. Βέβαια, προς την υπεράσπισή μου, να πω ότι διανύουμε περίοδο αβεβαιότητος και ο κόσμος, μη θέλοντας να κάνει κινήσεις στο άγνωστο, επιστρέφει σε γνώριμα μονοπάτια (και άλλες δικαιολογίες) :)

Όσο για τα μουσικά μονοπάτια και τις μελοδικές μινόρε, θα σας γελάσω. Κάθομαι να ακούσω να δω τι γίνεται εκεί χάμω.

Εγω πιστεύω πάντως οτι στο συγκεκριμένο είσασταν και οι δύο λιγάκι κατώτεροι των προσδοκιών*...(το λέω βέβαια γιατί ξέρω πάνω-κάτω πως παίζετε συνήθως...)

Ένιωθα οτι σε αρκετά σημεία τα σόλος δεν γκρούβαραν μαζί με το κομμάτι...

Don't get me wrong... :)

Αυτό δεν σημαίνει οτι εγώ θα τα έπαιζα καλύτερα, μπορεί να έπαιζα πολύ χειρότερα στο συγκεκριμένο, απλά λέω πως μου ακούστηκε... ;) :)

...και κάτι που δεν θα βαρεθώ ποτέ να σχολιάζω όποτε ανεβαίνει "τέτοιο" κλιπ...

http://en.wikipedia.org/wiki/Stereophonic_sound  ;D

*έτσι, για να μη λέει ο Audiokostas ότι φαίνεται αυτός ο κακός!  ;)

Thanks για τις απαντησεις σας παιδες!

Longshadow μετα απο μερικες ακροασεις, σκεφτηκα το ιδιο σχετικα με τα σολο και το groove (πιασε κοκκινο)

thanks και παλι παιδια.

Trending...

Νέα θέματα

Back