- Πόντοι
- 38
+!!!1!!!!σε τι λεβελ ειναι το μουντ?kguitar είπε:Σουπερ οπως παντα
Nα' σαι καλα μου εφτιαξες το mood λιγακι
Thanks ignatie!ignantios είπε:ωραιες φρασεις............πολυ ωραιες..και το slide κορυφη............μπραβο
αν και για μενα κορυφη παιξιμο σε αυτο το backing track ειναι και αυτο....χωρις να θελω να μειωσω το δικο σου
μισο λεπτο να σας συνδεσω με το τεχνικο τμημαaudiokostas είπε:Τι φρένα φοράνε οι χορδές σου;
Με βάση τα αποτελέσματα για εξαπίστονες brembo τα κόβωgregg είπε:μισο λεπτο να σας συνδεσω με το τεχνικο τμημα
(κατι μου ειχαν πει οτι τα φρενα αφαιρεθηκαν για λογους...ασφαλειας ;D)
Ναι, οντως. Στο slide ειμαι πολυ απειρος ακομα (παιζω λιγο πιο εντατικα κανενα-δυο μηνες τωρα).audiokostas είπε:Με βάση τα αποτελέσματα για εξαπίστονες brembo τα κόβω;D
Το οποίο μου αρέσει πολύ.
Στο slide θέλει όμως λίγο ABS (προοδευτικότερο φρενάρισμα και αποφυγή των endo) παραπάνω .......![]()
δικός μου είσαι συ ?audiokostas είπε:Με βάση τα αποτελέσματα για εξαπίστονες brembo τα κόβω;D
Το οποίο μου αρέσει πολύ.
Στο slide θέλει όμως λίγο ABS (προοδευτικότερο φρενάρισμα και αποφυγή των endo) παραπάνω.......![]()
Σ'ευχαριστω Jazz!Jazzjoker είπε:Super as always.
Δε ρωτάω με τι έγραψες γιατί θα πεις πάλι amplitube και θα ξαναρχίσω να ψάχνω λόγους που αγόρασα ενισχυτή για να γράφω στο σπίτι.
τιποτα φιλε μου...να'σαι καλα.το backing είναι στο αρχειό έτοιμο για μελέτηthanks gregg