Anime-Manga

panosthemaster

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλημερα σας παιδες και καλη χρονια!

Λοιπον σκεφτηκα να ανοιξω αυτο το θεμα(για να περασει η ωρα  :P)για να προτεινεται καποιο anime/manga να πειτε την γνωμη σας περι αυτου.

Δεν προκειται για μενα μονο αλλα για οσους ενδιαφερονται να δουνε καποιο ανιμε η να διαβασουν καποιο μανγκα

Προσωπικες μου επιλογες

Anime:

Neon Genesis Evangelion

Gundam 00

Rurouni Kenshin

Berserk

Dragonball z

Manga:

Berserk(χαλαρα στεκει μια κατηγορια μονο του!)

Deathnote σειρά, εξαιρετική μέχρι ένα σημείο

και Claymore.

Ταινίες μου αρέσαν πάρα πολύ του Miyazaki δηλαδή Howl's Moving Castle και Grave of the Fireflies (ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ αυτή) επίσης έχω και το Princess Mononoke κάπου που το λένε όλοι το καλύτερό του, αλλά δεν έκατσα ακόμα να το δω.

One piece , Naruto ,Bleach δεν εχεις ασχοληθει ? και κυριως το πρωτο . Αφου σου αρεσει dbz σιγουρα θα τρελαθεις με το one piece

Δες και δω:

Tα παιδιά απ'τη Nippon

Στο ποστ σου καταρχάς δεν βλέπω TRIGUN και COWBOY BEPOP και τρελαίνομαι!

Διαχρονική αξία ο Kenshin  8)

Evilnye είπε:
Deathnote σειρά, εξαιρετική μέχρι ένα σημείο

και Claymore.

Ταινίες μου αρέσαν πάρα πολύ του Miyazaki δηλαδή Howl's Moving Castle και Grave of the Fireflies (ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ αυτή) επίσης έχω και το Princess Mononoke κάπου που το λένε όλοι το καλύτερό του, αλλά δεν έκατσα ακόμα να το δω.
ΔΕ-ΣΕ-ΠΙΣΤΕΥΩ!  :D

Jasemeister είπε:
Δες και δω:

Tα παιδιά απ'τη Nippon

ΔΕ-ΣΕ-ΠΙΣΤΕΥΩ!  :D
Είναι στο todo list εδώ κ ένα χρόνο αλλά δεν κάθομαι πια εύκολα για ταινίες :P

και για δες που υπάρχει θέμα που δεν έχω πάρει καν χαμπάρι :D

τριγκαν δεν εχω δει θα το χω στα υπ οψιν μου..

one piece bleach naruto ποτε δεν μου εκαναν κλικ.ακουγεται ηλιθιο και ομως! :P

μου αρεσουν πολυ τα ανιμε με mecha(robot)splater και πολυ βια χεχε

panosthemaster είπε:
splater και πολυ βια χεχε
hellsing οβερ εντ άουτ!!! α, και μετά που θα τα τελειώσεις, δες και τα hellsing OVA.  ;)

Για το χαβαλέ πάντως κ να κάνω και τη συζήτηση να χει και λίγο αντιπαράθεση. Τα περισσότερα anime είναι τα ίδια κ τα ίδια. Δυο αγοράκια που ανταγωνίζονται το ένα το άλλο για υπεροχή, πάντα υπάρχει και μια τύπου έλξη μεταξύ τους, αστείες και υπερβολικές γκριμάτσες και άλλα τέτοια.

Η υπερέκθεση σε anime δεν κάνει καλό.

Παρεπιπτόντως μενέλαεε, ο Sephiroth είναι θεός! :D

Α ναι και είχα δει μια πολύ ωραία ταινία πριν 2 3 χρόνια, λέγεται πάπρικα, αλλά δεν κατάφερα να τη ξαναβρώ κάπου κάπως. Είχα πάθει πλάκα ήταν εξαιρετική και είχε πολύ ωραίο soundtrack!

Τότε ούτε σε αναζήτηση σε google δεν έβρισκα, ενώ τώρα που έψαξα πρόχειρα την έχει και η wiki

http://en.wikipedia.org/wiki/Paprika_%282006_film%29

και το imdb

http://www.imdb.com/title/tt0851578/

και έχει και επίσημο site  :o :o

http://www.sonyclassics.com/paprika/

Σώπα τη βρήκα και σε dvd στο amazon :o

http://www.amazon.co.uk/Paprika-DVD-Megumi-Hayashibara/dp/B000SNUR16/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1262702645&sr=1-1

To berserk τα σπαει αλλα μας τα σπαει επισης και ο εκδοτης του μς τοσο καιρο που του παιρνει για ενα τευχος.αξιζει ομως.πολυ καλο ειναι και το vinland saga.δοκιμαστε το allmanga.com.εχει τα παντα

fm είπε:
To berserk τα σπαει αλλα μας τα σπαει επισης και ο εκδοτης του μς τοσο καιρο που του παιρνει για ενα τευχος.αξιζει ομως
+1000

fm είπε:
To berserk τα σπαει
καμια σχεση με τον berserker? Δεν ξερω γρι απο ιαπωνια, anime, manga ... Απλα θυμηθηκα αυτο το τραγουδακι απο clerks και λεω "λες"?

όχι βρε, σαντερντεη αλ φακ ιου ιν δι ασ-kokoroevris.

Τα σπάει και το berzerker.  ;D ;D

Akira (Άντε γειά!....)

Ninja Scroll

Fist of the North Star

-Neon Genesis

-Gundam

-Bleach

..κι επειδη ειμαι και καποιας ηλικιας...

-Uchuu Senkan Yamato (...καπου εκει αρχισαν ολα)

-Captain Harlock

...και φυσικα ακουμε ΜΟΝΟ Animetal he he he

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Evilnye είπε:
Παρεπιπτόντως μενέλαεε, ο Sephiroth είναι θεός! :D
Και δεν ξεχαμε ποτε, ο Sephiroth ειναι καλοοοοος!!! ;D

Ειναι ο ηρωας μου, του χω αδυναμια.. :-[

Trending...

Νέα θέματα

Back