Βάσει και του http://www.gearslutz.com/board/electronic-music-instruments-electronic-music-production/398643-need-little-help-some-lyrics.html, και των πολλαπλών ακουσμάτων, είναι "have lost and crippled morals".
Jasemeister είπε:Canyons έγραψα, δεν έκανα λάθος θέλοντας να γράψω cannons. Το να πεις man-made cannons προϋποθέτει να υπάρχουν και...κανόνια ελεύθερα στη φύση ;D
Καλά καλά μη βαράτε... λοιπόν με το cannons ελεύθερα στη φύση, ούτε που το σκέφτηκαΕπίσης για το man-made... πρώτον ή ήταν ΠΟΛΥ μαστουρωμένοι ή ΠΟΛΥ ηλίθιοι ή ΔΕ λέει cannons. Τι πάει να πει man-made cannons; As opposed to... κανόνια ελευθέρας βοσκής; Ακούγεται καθαρά canyons, αλλά κ αυτό δεν πολυκολάει..... Πάντως παίζει και να είμαστε εντελώς off εδώ....
Το nickname OurDarkness να είναι σύμπτωση ή απλά ο ίδιος κ στο noiz που συμμετέχει κιόλας στην κουβέντα εδώ? ;p
Το dependencies δεν επιμένω καθόλου, το είχα αφήσει απλά έτσι.το dependencies έχει μια παραπάνω συλλαβή και αυτή δεν υπάρχει, σε σχέση με το defenses
τέλος από μένα
Μ αυτά τα κομμάτια κ άντρας να μου λεγες πως τραγουδάει θα σε πίστευα !Ε, γκόμενα τραγουδάει.
αχαχα άψογο!Θα μπορούσε να γίνει soundtrack διαφήμισης του ΥΠΕΧΩΔΕ για την αποκέντρωση ;D
To V sto HAVE δεν ακούγεται με τίποτε
+1 για το have, το h άντε να πεις ακούγεται λιγότερο...Εμένα μου ακούγεται ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ have lost, ακούγεται το v με το l... Ακούγεται σίγουρα και το h στην αρχή της λέξης.
Εμ αυτό περίμενα και γω να ακούσω ;DEvilnye είπε:Καλά καλά μη βαράτε... λοιπόν με το cannons ελεύθερα στη φύση, ούτε που το σκέφτηκα
canyons λοιπόν... αλλά νοήμα μηδέν.
Το ίδιο τρελοκομείο είναι και εδώ και εκεί. ;D Ζήτησα λίγη βοήθεια από τους αγγλόφωνους αλλά δεν βλέπω και πολύ χαϊρι. ;DEvilnye είπε:Το nickname OurDarkness να είναι σύμπτωση ή απλά ο ίδιος κ στο noiz που συμμετέχει κιόλας στην κουβέντα εδώ? ;p
Not very reliable...