Angels in the air

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Εδώ και λίγο καιρό συμμετέχω σε μια νεοσύστατη μπάντα η οποία ονομάζεται "Angels in the air".

angelsintheair.jpg

Στην ουσία, πρόκειται για το υλικό του Άγγελου Σιαφαρίκα (φωνή, κιθάρα), το οποίο ξεκίνησε ως σόλο project και εξελλίχθηκε σε μπάντα.

Ο Άγγελος, εκτός από τη μουσική και τους στίχους, έχει παίξει και ηχογραφήσει μόνος του όλα τα όργανα.

Αυτό τον καιρό (με εμένα στην κιθάρα) και άλλους 2 μουσικούς (τύμπανα και μπάσο), οι "Angels in the air", ως μπάντα πλέον δουλεύουν το υπάρχον υλικό αλλά και νέες ιδέες από τα υπόλοιπα μέλη.

Θα εκτιμούσα αν ρίχνατε μια ματιά στη σελίδα μας στο myspace και αν λέγατε τη γνώμη σας για τα κομμάτια:

http://www.myspace.com/agelossiafarikas

;)

Στη σελίδα αυτή, μπορείτε να ακούσετε τα κομμάτια, να δείτε κάποια πρώτα "videoclips", καθώς επίσης και να διαβάσετε αναφορές από ελληνικά και ξένα blogs & sites σε αυτό το project.

ΥΓ: Οι έχοντες λογαριασμό στο Facebook μπορούν να επισκευθούν και την αντίστοιχη σελίδα:

http://www.facebook.com/pages/Angels-in-the-air/53937534263

Να υποθέσω ότι μείνατε άφωνοι και δε μιλάτε, ή μήπως να πάει ο νους μου στο κακό ;D

elavd είπε:
Να υποθέσω ότι μείνατε άφωνοι και δε μιλάτε, ή μήπως να πάει ο νους μου στο κακό ;D
Ακούω τα κομμάτια τώρα. Φαίνεται πολύ καλή δουλειά!  ;)

Ήδη έκανα friend request.  ;)

φίλε μου μπράβο!! πρώτα φορά πέφτω σε μια δουλειά στο myspace που με προδιαθέτει να την ακούσω ολόκληρη...

πολύ προσεγμένο παίξιμο, υπάρχουν τραγούδια, υπάρχουν ιδέες στα ριφ..

άποψη μου ότι σας παίρνει και λίγο περισσότερο γκάζι και "βρωμιά" σε κάποια σημεία, διατηρώντας και τα καθαρά που τα'χετε ατάκα να πούμε..

άντε γειά μας  :)

Κι εμενα μ αρεσε πολυ η δουλεια σας ...ισως οχι για τα μουσικα μου γουστα, αλλά παρ όλα αυτα προσεγμενη σε στιχο και αποδοση..

Έχω ακούσει το "Did You" καμιά δεκαριά φορές στην σειρά και συνεχίζω απτόητος.

Herr Elkavld, με απαλλοτρίωσες.

kwstas79 είπε:
Έχω ακούσει το "Did You" καμιά δεκαριά φορές στην σειρά και συνεχίζω απτόητος.

Herr Elkavld, με απαλλοτρίωσες.
Χεχεχεχεχε :)

Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε!!! ;)

αυτα τα videακια ειναι ηχογραφημενα χωρις την παρουσια σου, εε?

πολυ ενδιαφερον υλικο, αλλα πιστευω οτι "χωραει" λιγη δουλεια ακομα.  :)

εχω την εντυπωση οτι τα φωνητικα εχουν λιγη παραπανω "παρουσια"...

Πολύ ωραία. Κι εμένα το "Did You" μου άρεσε περισσότερο. :)

alderbody είπε:
αυτα τα videακια ειναι ηχογραφημενα χωρις την παρουσια σου, εε?
Χεχεχε... :) Γιατί το λες αυτό;

πολυ ενδιαφερον υλικο, αλλα πιστευω οτι "χωραει" λιγη δουλεια ακομα.  :)
Όπως έγραψα και στο αρχικό post μου, στα κομμάτια τα οποία ακούτε, η σύνθεση, εκτέλεση, ηχογράφηση & παραγωγή είναι δουλειά ενός μόνο ατόμου.

Λάβετε επίσης υπόψιν, ότι έχουν χρησιμοποιηθεί πραγματικά μηδαμινά μέσα κατά την ηχογράφηση.

Η πολυτέλεια ενός πλήρους οργανωμένου studio πιθανότατα θα έδινε εντελώς άλλο χαρακτήρα στο υλικό (κάτι που μπορεί βέβαια να μην είναι απαραίτητα και καλό), αλλά σίγουρα θα έδινε μια πιο "λουστραρισμένη" ηχογράφηση...

Προφανώς, τώρα που πλέον τα κομμάτια δουλεύονται εκ νέου, με κανονική μπάντα (και λογικά θα ξανα-ηχογραφηθούν κάποια στιγμή), θα δουλευτούν ακόμη περισσότερο ;)

εχω την εντυπωση οτι τα φωνητικα εχουν λιγη παραπανω "παρουσια"...
Από άποψη καθαρά μίξης ή εννοείς ότι σου ακούστηκαν υπερβολικά;

ΥΓ: Thanks Χαρίλαε ;)

elavd είπε:
Προφανώς, τώρα που πλέον τα κομμάτια δουλεύονται εκ νέου, με κανονική μπάντα (και λογικά θα ξανα-ηχογραφηθούν κάποια στιγμή), θα δουλευτούν ακόμη περισσότερο ;)
ε ναι... να βαλει και το χερακι ο elavdιος να στρωσει λιγο ο ηχος...  Θα γραψεις με τον deluxe?...  :)

Από άποψη καθαρά μίξης ή εννοείς ότι σου ακούστηκαν υπερβολικά;
επειδη ειναι "ιδιαιτερα" (η χροια της φωνης του και η αρθρωση - προφορα) ισως τα ηθελα λιγο πιο χαμηλα στη μιξη.

αλλα εχετε ολο το χρονο να ψαχτειτε και να βγαλετε διαμαντακι...

ευγε!

Thanks για το feedback alder ;)  8)

alderbody είπε:
Θα γραψεις με τον deluxe?...  :)
Ε τι, τσάμπα τον(ε) πήραμε;

(αν και καραδοκεί και ο studio54 να μου τον πάρει... ;D)

elavd είπε:
(αν και καραδοκεί και ο studio54 να μου τον πάρει... ;D)
μην ενδιδεις...   

αυτος ο κακος ανθρωπος ειναι γεματος ενισχυτες.

τους μαζευει για να μην εχουν οι αλλοι....

;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

εδιτ: εφτασα τα 2Κ posts! αντε παλιωνω κι εγω. βγηκε ο ασσος κι εφυγε ο γρασσος!...   ;D

Άμα δεν αλλάξεις μυαλά εσύ, με τα ξύλα σου και τους πυκνωτές σου, ο γράσσοΣ δεν φεύγει...

Ανυπομονώ να ακούσω τα κομμάτια και με τη δική σου συμμετοχή evlad  :P και βέβαια με τους υπόλοιπους της μπάντας. Ξέρω από προσωπική εμπειρία ότι η συνεισφορά και άλλων μουσικών, ακόμα και στην πιο προσωπική δουλειά, είναι ανεκτίμητη.  ;)

Καλή συνέχεια εύχομαι!  :)

Trending...

Νέα θέματα

Back