- Πόντοι
- 38
Αλέξανδρε αν θες να μάθεις και τη δικιά μου γνώμη στο θέμα, πάρε με τηλέφωνο. Όχι δεν έχω σταθερό ακόμα ;D
ευκολοτερο και γρηγοροτερο απο τι?gdevelek είπε:αν και καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, η αλήθεια είναι πως είναι ευκολώτερο και γρηγορώτερο να τον πάρεις τηλέφωνο, σταθερό σου έδωσε εξάλλου...
λες?Πάρε. Μπορεί να κάτσει κανένα τυχερό ;D
θα περιμενω μεχρι να βαλεις!Αλέξανδρε αν θες να μάθεις και τη δικιά μου γνώμη στο θέμα, πάρε με τηλέφωνο. Όχι δεν έχω σταθερό ακόμα ;D
Φίλος, είσαι ακριβός, στον Τόμαν τα έχει 3 ευρώ κάτω....BigAlejandro είπε:''πωλουνται διαφορα
μεγαλη ευκαιρια-σπευσατε!
τηλ ταδε...''!
από το να κάτσει να σου γράψει τι προσφέρει, και μετά εσύ να του κάνεις ερωτήσεις, κι αυτός - όταν δει το μήνυμά σου - να σου απαντήσει...BigAlejandro είπε:ευκολοτερο και γρηγοροτερο απο τι?
ναι, αλλα προτιμω να ξερω τι προσφερει ο αλλος πριν μπω στον κοπο να μιλησω στο τηλ μαζι του!gdevelek είπε:από το να κάτσει να σου γράψει τι προσφέρει, και μετά εσύ να του κάνεις ερωτήσεις, κι αυτός - όταν δει το μήνυμά σου - να σου απαντήσει...
η ομιλία είναι πάντα πολύ ταχύτερη από τη δακτυλογράφηση
Είναι ψαρωτικό όπως θες πες το.gdevelek είπε:δεν βλέπω τίποτε το "αποστομωτικό" στο "πάρε τηλ να μιλήσουμε"
τέσπα τελείωσε το θέμα, δε θα γίνει η παντρειά τελικά
μαζί σουBigAlejandro είπε:ναι, αλλα προτιμω να ξερω τι προσφερει ο αλλος πριν μπω στον κοπο να μιλησω στο τηλ μαζι του!
ας ελεγε εστω''εχω μια μαρσαλ 2επι12!
την δινω κανα 300αρι!
παρε τηλ αν σε ενδιαφερει!''
αν ο αλλος δεν εχει την διαθεση να ασχοληθει μεχρι εκει δεν μου κανει και σαν πωλητης!
Προφανώς πρέπει να σε πάρουμε τηλέφωνο για να διηγηθείς τις ιστορίες ;DEvilnye είπε:(Προφανώς υπερβάλλω και κάνω χαβαλέ, κ αν θέλετε μπορώ να σκεφτώ και μια δυο τραγικές ιστορίες το τι άλλο θα μπορούσε να ήταν ένα άκυρο πάρε τηλ)
8011166666bihlas87 είπε:Προφανώς πρέπει να σε πάρουμε τηλέφωνο για να διηγηθείς τις ιστορίες ;D