Είχαμε πεί με τα παιδιά που το γράψαμε να το στείλουμε πακέτο στον Καρρά να το παίζει στην πίστα αλλά δέν "έκατσε"...Korgious είπε:Sinios?..που ακουγεται ζωντανα το ασμα που παρεθεσες?..να παμε με τον Νεστορα να σπασουμε μερικα σερβιτσια !?
8)
Το κομμάτι αποπροσανατολιζεται μουσικά γιατί θέλαμε να το φτιάξουμε έτσι!Εμένα με χάλασε που σε κάποιες στιγμές το κομμάτι αποπροσανατολιζόταν τελείως μουσικά (δεν είμαι καθόλου υπέρ των μαγειρεμάτων των διαφόρων ειδών) καθώς και το ότι δεν άκουγα καθαρά τα λόγια σε κάποια σημεία.Θα το προτιμούσα λιγότερο "φορτωμένο" σε ήχο, αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό Wink Μένει στο αυτί πάντως Smiley
Κ λίγες λές... μάχη γίνεται ;D ;D ;DΠοιό λεπτό; GrinΆλλαξε καμμια 10αριά φορές ....
Είναι 2 διασκευές:1. Kultur shock ;DΕντάξει πόσα κομμάτια έχετε στριμώξει εκεί μέσα; Αναγνώρισα άμεσα ένα κλασσικό μεταλοχιτάκι και 2 3 που κάτι μου θύμισαν και πρέπει να τα ψάξω ;p
Άκου κ Kultur shock άν δεν έχεις ακούσει είναι "ωραίοι"Evilnye είπε:Τους Maiden τους βρήκα εύκολα![]()
PickingMan είπε:Πολύ καλό ρε συ, και καλοδουλεμένο ;D ;D ;D ;D ;D
αλλά ρε φίλε ξέρω έναν καλύτερο. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχααχ
[flash=200,200]