- Πόντοι
- 16
Ταστιέρα, Ελεύθεριος Βενιζέλος+Μακεδονία 2σε1.
Alex Hutchings & Jack Thammarat 8 String Full length Jam ;D
Alex Hutchings & Jack Thammarat 8 String Full length Jam ;D
Οι γκριμάτσες του Alex Hutchings έχουν μεγάλο γέλιο, σαν cartoon είναι, περνάεικαι μένα αυτός,αμ' ο άλλος ο Jack Thammarat σαν ερμαφρόδιτος δεν είναι,η φιλιππινέζα,από την ζήλια μου τα λέω αυτά για να τους μειώσω, τι κακός που είμαι χέχέ >gvour είπε:Σουπερ και οι δυο!
Ο Hutchings ειναι βεβαια αλλη κλαση για τα γουστα μου,μεγας παικτης,αλλα εδω οταν παιζει ρυθμικα το παρακανει λιγο.
Αυτός ο Alex Hutchings σου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει παιχτικά αλλά με τον δικό του τρόπο, και με πολύ προσωπικό ύφος, πράγμα που λείπει από πολλούς.gvour είπε:Σουπερ και οι δυο!
Ο Hutchings ειναι βεβαια αλλη κλαση για τα γουστα μου,μεγας παικτης,αλλα εδω οταν παιζει ρυθμικα το παρακανει λιγο.
Αυτός ο Alex Hutchings σου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει παιχτικά αλλά με τον δικό του τρόπο, και με πολύ προσωπικό ύφος, πράγμα που λείπει από πολλούς.
Δεν νομίζω ότι το παρακάνει εδώ στα ρυθμικά, απλά προσπαθεί να δείξει τις δυνατότητες την οκτάχορδης παίζοντας μπάσο και συγχορδίες ταυτόχρονα.
Μέγας ο μπαγάσας.
Εδώ ένας master του είδους (παίξιμο οκτάχορδης) που είχα την τύχη να δω Live (και να μιλήσω μαζί του για το πώς αντιλαμβάνεται την μουσική) πριν αρκετά χρόνια σε trio με βιμπράφωνο και τύμπανα.
Απίστευτος!
Εδώ επίσης το "παρακάνει" ;D ;D ;D (πλάκα κάνω) στις συγχορδίες.
Σε φτιάχνει αυτό,σε ''μαστουρώνει'', σε κάνει να θέλεις να αρπάξεις την κιθάρα,και να παίξεις κατευθείαν;εάν ναι πάω πάσο,προσωπικά εμένα όχι,σε καμιά περίπτωση βέβαια δεν αμφισβητώ τις μουσικοκιθαριστικοπληκτρομπασοορχηστρικές ικανότητες του τύπου,εάν βέβαια βγαίνει και οικονομικός, τι να την κάνεις την ορχήστρα δεν χρειάζεται πλέον(αυτό το τελευταίο λάβε το σαν αστείο,χιούμορ κάνω). ;D ;D ;D.fusiongtr είπε:Ρε συ τι να μου χαλάσεις!
Thread για fusion-άδες δεν είναι?
Αν ακούσεις μπάντες της Νέας Ορλεάνης με Hammond, θα διαπιστώσεις ότι παίζει πλήκτρα, μπάσο, και κιθάρα (εξ' ου και η οκτάχορδη, δεν την έχει για μόστρα) μαζί τόσο καλά, που είναι μια μπάντα μόνος του.
Παίζει μελωδία, αρμονία, μπάσο, και ρυθμό ταυτόχρονα, απίστευτα καλά!
Αν δεν βρίσκεις νόημα και σ' αυτό...σηκώνω τα χέρια ψηλά (it's jazz pal)! ;D ;D ;D
Πράγματι, είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ. Τον είχα στα δύο μέτρα στο Live που τον είδα, και αλληθώρησα!Jazzjoker είπε:Καλά ο Charlie Hunter είναι από ΑΛΛΟ πλανήτη. Αυτό που κάνει εκτός από πολύ μουσικό είναι και κάτι εντελώς προσωπικό που μάλλον είναι και ο μοναδικός που μπορεί να το παίξει έτσι.
Συμφωνώ, αλλά it won't pay his bills, and he won't be able to make a living otherwise.Τον Hutchings τον έχουμε εκθειάσει και παλιότερα στο νόιζ. Είναι απίστευτος κιθαρίστας με ουσιαστικό παίξιμο και φοβερή αίσθηση της μελωδικότητας. Και εγώ θα ήθελα πολύ να ακούσω κάποτε και καμιά δική του δουλειά εκτός backing tracks.