Aνταλλακτικα Fender Rhodes/Rhodes

Status
Not open for further replies.

pericles

Μέλος
Πόντοι
98
Πιθανολογω οτι το section ειναι καταλληλο για την αναρτηση αυτη!

Οπως ισως εχετε αντιληφθει τον τελευταιο καιρο η ισοτιμια  Ευρω /Δολλαριου εχει αλλαξει σημαντικα (20% περιπου) προς οφελος του Ευρω εγινε δηλαδη φθηνοτερο!!

Αλλα απο την αλλη μερια οι εισαγωγες απο την Αμερικη ακριβηναν στο ιδιο ποσοστο και τρεχουν και αλλες!!

Ειδοποιηση λοιπον στα μελη (και οχι μονο )που ειχαν υπ'οψη τους να παραγγειλουν ανταλλακτικα απο Ευρωπη η Αμερικη για οποιοδηποτε Rhodes -Hammond  και γενικα  Αμερικανικης κατασκευης οργανα να λαβουν τα μετρα τους γιατι οπως εξηγησα παραπανω οι αυξησεις τρεχουν με ταχυτητα!!Ανεξαρτητα απο ποιον θα παραγγειλουν !

Για λεπτομερειες  σχετικα πμ η mail!!

το ευρω εχει ΠΕΣΕΙ σε σχεση με το δολλαριο ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ

http://www.naftemporiki.gr/finance/quote/eurusd/euro-dolario?tab=4

και επεται και αλλη πτωση υστερα απο τη χθεσινη απελευθερωση του ελβετικου φραγκου,μεχρι το τελος του 2015 μια ισοτιμια 1/1 ειναι πολυ πιθανη μεταξυ ευρω και δολλαριου.

Μάλλον το ίδιο εννοεί αλλά το λέει περίεργα.

Ναι και εγω το καταλαβα .

Βεβαια η παραπανω ανησυχια αφορα τις χωρες που ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΝΟΜΙΣΜΑ και ετσι μετα απο κανα μηνα δεν ξερω αν θα αφορα και εμας... :'(

Βεβαια τοτε το να ανησυχουμε για...ανταλλακτικα μουσικων οργανων θα ειναι ελαφρως πολυτελεια με τα ραφια των σουπερμαρκετ και τα πρατηρια βενζινης αδεια....

Superfunk είπε:
και τα πρατηρια βενζινης αδεια....
...ρε γέρο!!! ποδήλατο δεν έχεις? Γιατί κινδυνολογείς!!! ;D ;D

marathon είπε:
...ρε γέρο!!! ποδήλατο δεν έχεις? Γιατί κινδυνολογείς!!! ;D ;D
Γιατί είναι σε ανηφόρα το σπίτι του.

Και νηστική αρκούδα, πετάλι δεν κάνει.

Εγώ από την άλλη σε 10-15 λεπτά περπάτημα είμαι Νομισματοκοπείο.

Ο γυρισμός (με το τσουβάλι στον ώμο) θα ναι δύσκολος αλλά δεν πειράζει.

Εκτός κι αν κάνω τρίκυκλο φουρκόνι (με καλάθι στα πλάγια) το Hornet.

Το γυναικάκι σταυροπόδι καθισμένη πλάγια με το τσεμπέρι για κράνος και τα κουτσούβελα μέσα στο καλάθι και μπάνιο εκδρομή στη Λούτσα. Ομορφιές να γουστάρουμε

Τα καλύτερα έρχονται μάγκες....

Ψτττ!!Μαγκες για κεινο το πετρελεακι απο Βενεζουελα υπαρχει καμμια προοπτικη??Ετσι δεν ελεγαν οι Ξυριζαιοι :o

Εξ'αλλου το μεγαλο πηδημα ερχεται το ειπε στην Ροδο ο Αλεξης!! ::)Εγω παντως παρηγγειλα ανταλλακτικα σημερα για να εχω να τρωω τουλαχιστον (ξερετε τωρα πληκτρο στα καρβουνα ,χορδες σουβλακι ,λαστιχακια ριζοτο, μαγνητες πλακι, τσοχες σουπιτσα!!) ::)

Εχω και ποδηλατο ομως!!Λες τα το κανω υβριδικο με γκαζι ; ;D ;D

pericles είπε:
Λες τα το κανω υβριδικο με γκαζι ; ;D ;D
ρε γέρο και συ...ποιό γκάζι!!!! Πάρε τη κουρτίνα της κυράς να τη κάνεις πανί ;D ;D

Είπαμε...φυσάει αέρας...αλλαγής!!! 8)

ΥΓ Ζητείται χώρα ΜΟΝΟ με κατηφόρες, για ποδήλατο!

marathon είπε:
ΥΓ Ζητείται χώρα ΜΟΝΟ με κατηφόρο ...
Την βρήκες !

Άραξε τώρα και enjoy the ride (ελληνιστί: "το πήδημα")

Δεν ξέρω αν "φταίει" η διαφορά Ευρώ-Δολαρίου και δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο στις εισαγωγές μας από Κίνα, αλλά εδώ και λίγο καιρό (3,5-4 μήνες) τα Κινέζικα (ναι μόνο αυτά πουλάμε πλέον :P) είδη επιπλοποιίας που εμπορεύομαι (χερούλια πόρτας-επίπλων, κουρτινόξυλα, ηλ. εργαλεία κ.τ.λ.) έχουν "τσιμπίσει" μια αύξηση περίπου 25% μετά από 4-5 χρόνια απόλυτης στασιμότητας στις τιμές τους! Μάλλον μας περιμένουν χειρότερα.....  Υ.Γ.Σόρυ που το σοβάρεψα, Παρασκευή έννεκεν ;), αλλά ο καθένας με τον πόνο του ::)

Και το είπε ο Καυμένος, δεν τόπε? Κλειδώστε την άλλη Κυριακή τους παππούδες σπίτι.

Μήπως σας γνωρίζει προσωπικά ?  ;D ;D ;D

Μην μου τα μπερδευεις Μανωλη  ;D ;DΜην μου τα μπερδευεις ;D ;D ;D

Σοβαρα τωρα :Η αυξηση μεσα σε ενα μηνα εχει φτασει μεσοσταθμικα το 25% στα αναλωσιμα ανταλλακτικα ,αντιθετα στα hardware που δεν εχουν ολα την ιδια ζητηση εχω και μειωσεις της ταξεως του 10% .Βεβαια εξαρταται απο το τι χρηση εχει το καθε ενα. ;)

Ας πουμε οι χορδες που δεν αλλαζονται συχνα ειναι σταθερες!!Τα ποδια ομως του πιανου φαγανε μια μειωσουλα!!ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙΑ GROMMETS πηρανε μια +25%!!!!!!Το ιδιο και ολων των ειδων οι τσοχες ,σφυρια κλπ ???

o.k. sorry Περικλή.

Τώρα χωρίς πλάκα, μήπως πρέπει να έχουμε τιμοκατάλογο σε άλλο νόμισμα, π.χ. σε δολλάριο ή σε φράγκο;

Ποιο φραγκο ;ελβετικο ,γαλλικο η αυτο που λεμε δεν εχω φραγκο!

Μετα τις εκλογες θα τα δουμε ολα αυτα (τοτε που θα εχουμε υποστει το πηδημα ) :P

Αν καταλαβα καλα δεν θα μπορω να παρω γεφυρες και μαγνητες και ....    σε λιγες μερες  οταν (και αν αλαξει το κυβερνητικο σχημα)?

Προς admin και mods:

Θα ηθελα να μαθω αν οι πολιτικες συζητησεις και η εμμεση πολιτικη σπεκουλα υπερ συγκεκριμενου πολιτικου ιδεολογικου χωρου επιτρεπεται η ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ευχαριστω.

@george956!Ξεκινησε σαν ενημερωση και παρασυρθηκαμε σε υπονοουμενα!!Τελος να ξερεις οτι δεν ανηκω σε κανεναν απο τους αντιμαχομενους πολιτικους χωρους των τωρινων εκλογων!!

Για μενα η κατασταση ειναι :μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!Η αιτια απλη δεν δουλευει η οκονομια δεν παραγει εργο (πλην ελαχιστων εξαιρεσεων),προιοντα ολα σχεδον εισαγομενα!!Δεν υπαρχει εισοδημα απο προιοντα που θα επρεπε να παραγουμε  ???αρα το χρεος θα υπαρχει ες αει και δεν θα ξωφλησουμε ποτε!! :-\Τουλαχιστον αν υπηρχε μια αξιολογη παραγωγικη δραστηριοτητα κατι θα πετυχαιναμε!!Αστα να πανε GEORGE956! :'(

Για μενα δεν υπαρχει σωτηρια αυτου του τοπου ειτε με μνημονιο ειτε χωρις!!Αλλου ειναι το προβλημα << ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ >> +ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ !!Τιποτα αλλο!!

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back