Aναζητηση ταστιερας, neck για Fender Stratocaster MIJ 88-89

sotiroubas

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια σ ολους. Exω μια fender stratocaster mij 88-89μοντελο 22τ rosewood me ibanez

floyd rose καβαλλαρη τρεμολο, edge, εχει

φαγωθει το rosewood και θελω να το αλλαξω.Εxω βρει ενα παρομοιο στο STRATosphere στο ebay στοχιζει 210 us δολλαρια συν 43 δολλαρια τα μεταφορικα εαν ξερει καποιος οτι το μαγαζι ειναι αξιοπιστο ας μου πει. Η καποιο αλλο SITE η online store.Παρεπιπτοντως το μανικι που βρηκα φαινεται αρκετα καλο στη φωτο.

ευχαριστω. ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
sotiroubas είπε:
εαν ξερει καποιος οτι το μαγαζι ειναι αξιοπιστο ας μου πει.
Εγγυημένο 100%

Για να μην ανοιξω αλλο θεμα, ν αρωτησω εδω.Μπορω να αλλαξω το μπρατσο της στρατ που εχει 21 ταστα με αλλο με 22 ταστα η θα υπαρξει προβλημα?

Ritchie77 είπε:
Για να μην ανοιξω αλλο θεμα, ν αρωτησω εδω.Μπορω να αλλαξω το μπρατσο της στρατ που εχει 21 ταστα με αλλο με 22 ταστα η θα υπαρξει προβλημα?
Το 22ο τάστο είναι απλά 3 πόντοι περισσότερο ξύλο στην ταστιέρα, που συνήθως βρίσκεται ψηλότερα από τον neck μαγνήτη.    ;)

Ritchie77 είπε:
αν και δεν ειμαι τεχνικος σαν κιθαριστας νομιζω RITCHIE77 αν ολα τα υπολοιπα απο την ταστιερα ειναι ενταξει δεν θα εχεις προβλημα καλου κακου ομως συμβουλεψου καποιον

ειδικο η καποιον που εκανε τετοιου ειδους αλλαγη.

[/quοte]

στω για το link εχεις αγορασει κανενα μανικο?

μαχογκάνι σώμα αγόρασα

Το STRATosphere είναι απόλυτα εγγυημένο. Έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα στο παρελθόν και ήταν άψογοι σε περιγραφή, αποστολή, χρόνους κτλ.

gkourelis είπε:
Το STRATosphere είναι απόλυτα εγγυημένο. Έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα στο παρελθόν και ήταν άψογοι σε περιγραφή, αποστολή, χρόνους κτλ.
Ενταξει φιλος στω?? τωρα μενει το ευκολο μερος της υποθεσης να βρω τα λεφτα lol

.gkourelis???

sotiroubas είπε:
εχει φαγωθει το rosewood και θελω να το αλλαξω.
Από περιέργεια,τι εννοείς όταν λες οτί έχει "φαγωθεί" το rosewood;Έχεις καμμιά φωτογραφία;

S9F είπε:
Από περιέργεια,τι εννοείς όταν λες οτί έχει "φαγωθεί" το rosewood;Έχεις καμμιά φωτογραφία;

εχει λεπτυνει απο το παιξιμο το πολυ υποθετω τοσα χρονια βλεπεις??εννοω το rosewood

η κιθαρα σκοτωνει με 2 διπλους sdunkan k εναν μονο στη μεση , μου λειπει λιγο το παχος

του τριανταφυλλου κατα τ αλλα ειναι κ γαμω.Μπορω ν βγαλλω κ φωτο θελει πολυ κοντυνες.Βλεπω ταινιουλα τ λεμε αυριο στωω???

sotiroubas είπε:
εχει λεπτυνει απο το παιξιμο το πολυ υποθετω τοσα χρονια βλεπεις??εννοω το rosewood

η κιθαρα σκοτωνει με 2 διπλους sdunkan k εναν μονο στη μεση , μου λειπει λιγο το παχος

του τριανταφυλλου κατα τ αλλα ειναι κ γ***.Μπορω ν βγαλλω κ φωτο θελει πολυ κοντυνες.Βλεπω ταινιουλα τ λεμε αυριο στωω???

IMG_4955.JPG

IMG_4956.JPG

IMG_4959.JPG

IMG_4960.JPG

IMG_4963.JPG

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φίλε δεν παίζει αυτό που λες. Μια χαρά είναι η ταστιέρα σου τουλάχιστον από πάχος...

teo.gp είπε:
Φίλε δεν παίζει αυτό που λες. Μια χαρά είναι η ταστιέρα σου τουλάχιστον από πάχος...
+10000

[/quot

Κανατε ζουμ στο μανικι οποιος θελει μπορει να την τεσταρει  πιστευω πως δεν ειμαι ¨"σχολαστικος' ???

sotiroubas είπε:
εχει λεπτυνει απο το παιξιμο το πολυ υποθετω τοσα χρονια βλεπεις??
Πολλοί κιθαρίστες "σκοτώνουν" για να έχουν μία τέτοια "broken-in" ταστιέρα και άλλοι πληρώνουν πολλά λεφτά στo custom-shop της Fender για να έχει -έως ένα βαθμό- παρόμοια αίσθηση η ταστιέρα της κιθάρας τους.Εσύ που το έχεις θέλεις να το αλλάξεις;  ???

Σχετικά με το πάχος,δεν έχει μειωθεί,αλλά απλά είναι η αίσθηση -όπως ανέφερα και παραπάνω- μιάς "στρωμένης" ταστιέρας που σε κάνει να νομίζεις οτί μειώθηκε.Εσύ είσαι ο πρώτος ιδιοκτήτης;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα