Αναζητηση σοβαρου luthier στην Αθηνα...

Status
Not open for further replies.

aris 17561

Μέλος
Πόντοι
38
Καλησπερα ,

ψαχνω εναν καλο luthier  , στην αθηνα. Μεχρι τωρα πηγαινω τις κιθαρες μου στον Πανο Οικονομακη ομως η κατασταση ειναι τραγικη. Για μια αλλαγη μαγνητων περιμενω 6 μηνες. Θελω λοιπον καποιον που να αναλαμβανει παντως τυπου εργασιες σχετικα με την κιθαρα , και να ειναι  καλος , προσεκτικος , και να σεβεται τα οργανα που του δινεις για φτιαξιμο...

Δεν με ενδιαφερει να πηγαινω σε απλους μαγαζατωρες που απλως αναλαμβανουν να σου αλλαζουν χορδες και το λενε σερβις. Θελω καποιον σοβαρο τεχνιτη..

ευχαριστω

και εγώ τον Κουρμπή θα σου προτείνω φίλε.  ;)

aris 17561 είπε:
ψαχνω εναν καλο luthier  , στην αθηνα. Μεχρι τωρα πηγαινω τις κιθαρες μου στον Πανο Οικονομακη ομως η κατασταση ειναι τραγικη. Για μια αλλαγη μαγνητων περιμενω 6 μηνες.
και εγώ τον Κουρμπή θα σου προτείνω φίλε.  ;)
Μήπως έχετε μπερδέψει την έννοια luthier? O Κουρπής δεν ήταν ποτέ luthier...και για να αλλάξεις μαγνήτες...πάλι δεν χρειάζεσαι luthier :o

marathon είπε:
Μήπως έχετε μπερδέψει την έννοια luthier? O Κουρπής δεν ήταν ποτέ luthier...και για να αλλάξεις μαγνήτες...πάλι δεν χρειάζεσαι luthier :o
σε αυτό έχεις δίκιο. λογικά κάποιον τεχνικό θέλει ο φίλος.

marathon είπε:
Eγω χρειαζομαι luthier... να αναλαμβανει κι αλλες εργασιες εκτος του σερβις... fret dress , αλλαγη τρεμολου , σπασιματα , ζημιες ,πατεντες κτλ...

aris 17561 είπε:
Eγω χρειαζομαι luthier... να αναλαμβανει κι αλλες εργασιες εκτος του σερβις... fret dress , αλλαγη τρεμολου , σπασιματα , ζημιες ,πατεντες κτλ...
χμ.. για Αθήνα δυστηχώς δεν ξέρω. Ο Ντούκας είναι πολύ καλός αλλά είναι στα Γι'αννενα

aris 17561 είπε:
Οι "δικοί" μας ΑΒ και Yann είναι τέτοιοι...στείλε τους ένα pm.

Tα περισσότερα "περίεργα" όργανα που έχω φτιάξει, έχουν περάσει από τον Yann.

Τώρα κάποιες άλλες ζημιές και πατέντες, αναλαμβάνει και ο Κακανιάρης.

www.jokerguitars.gr

marathon είπε:
Οι "δικοί" μας ΑΒ και Yann είναι τέτοιοι...στείλε τους ένα pm.

Tα περισσότερα "περίεργα" όργανα που έχω φτιάξει, έχουν περάσει από τον Yann.

Τώρα κάποιες άλλες ζημιές και πατέντες, αναλαμβάνει και ο Κακανιάρης.

www.jokerguitars.gr
ευχαριστω πολυ...

Γεια χαρά.

Σε ένα live ο τραγουδιστής μας δεν είχε περάσει καλά στη ζώνη μια ακουστική Yamaha, με αποτέλεσμα το headstock να χτυπήσει κάτω, και μετά από λίγες μέρες να ανοίξει ρωγμή στο μπράτσο. Δεν είμαι από Αθήνα, και κάποιος γνωστός μου είχε πει να την πάω στον Καγμάκη. Του είπα απλά να την κολλήσει, καθώς δεν με ένοιαζε στο συγκεκριμένο σημείο η όποια ατέλεια (ήταν σχετικά κοντά στα πρώτα τάστα).

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να μου είχε πάρει 35 ευρώ ή 25. Η κιθάρα είναι μια χαρά. Γενικά υπάρχουν και πιο έμπειρα μέλη από εμένα να σου προτείνουν κάποιον. Αυτή η εμπειρία πάντως από εμένα.

καλησπέρα!

ο κ.Βραχάτης είναι φοβερός οργανοποιός και αναλαμβάνει και σεταρήσματα επισκευες κ.τ.λ. Επήσης δέν έχει 2 βδομάδες αναμονή :)

το πρόβλημα είναι οτι μένει Σαλαμίνα δηλαδη κανα μιαμισάωρο εαν δεν έχεις μεταφορικό.απ την άλλη μπορεί ίσως να κανονήσεις να πάς όταν μπορεί να πιάσει τη κιθάρα και να μη πηγαινο έρχεσαι απο αθήνα!

ο Βραχάτης έχει φτιάξει ανάμεσα σε άλλα και τη φοβερή κόκκινη κιθάρα του Κροκίδη .

yameth είπε:
υπάρχει ακόμα αυτό το μαγαζί? τι μου θύμησες τώρα... απο εκεί πήρα την πρώτη μου κιθάρα  :)

Καλημέρα,

Δοκίμασε το εργαστήριο "Χορδοφωνον"  Εμ. Μπενάκη 63-65

Είναι κατασκευαστές κιθαρών & επισκευαστές με εμπειρία στίς αναπαλαιώσεις.

http://www.antonisbass.com/

Εγώ προτείνω αυτόν. Είναι στο Αιγάλεω. Είναι κατασκευαστής οργάνων, κυρίως μπάσου, αλλά σου φτιάχνει ότι θέλεις όπου θέλεις. Εγγύηση!

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back