- Πόντοι
- 1
pia ine i pio kali lisi, apli ke poiotiki gia ihografisi demo? ti karta ihou mou protinete?
καλα δεν ντρεπεσαι να με κοροιδευεις;;;ρε συ γούελκαμ αλλα ραίτ ιν γκρικ γιατί μπλαιντόθικα να ριντάρο το πρότζεκτ σου :wink:
Ρε αλήτη!!!! πάλι εδώ?????? δεν σου είπα να πας να παίξεις μπάλα έξω?????? :lol:καλα δεν ντρεπεσαι να με κοροιδευεις;;;ρε συ γούελκαμ αλλα ραίτ ιν γκρικ γιατί μπλαιντόθικα να ριντάρο το πρότζεκτ σου :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ρε συ γούελκαμ αλλα ραίτ ιν γκρικ γιατί μπλαιντόθικα να ριντάρο το πρότζεκτ σου :wink:
Πρόκειται να πάρω ένα laptop και δεν ξέρω τι κάρτα ήχου να διαλέξω! Σκέφτομαι την Audigy 2 της Creative!! Μέχρι στιγμής όμως δουλεύω με αυτήν του υπολογιστή χωρίς να έχει κάτι ιδιαίτερο' date=' και τα αποτέλεσματα είναι μια χαρά.[/quote']
Συγνώμη βρε nathanjordison αλλά δεν θα σου απαντήσουν και πολλοί σαυτό το θέμα.. :roll: καλύτερα να κάνεις post αλλού την ερώτησή σου και να σου πω μια γνώμη αν ενδιαφέρεσαι ακόμα. Εγώ λαπτοπ έχω.
Εδώ η συζήτηση ήταν για εύρεση προγράμματος.. που τελικά θα βρέθηκε απ'οτι φαίνεται.