Αναβολή Στρατού από Ωδείο;

Smash

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Παιδιά καλησπέρα σας! Ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση γιατί θα με φάει η αγωνία μέχρι αύριο το πρωί!Θέλω να πραγματοποιήσω σπουδές στο Σύγχρονο Ωδείο Θεσσαλονίκης απλά είναι και η χρονιά που έγινα 18 και απο ότι φένεται θα με καλέσουν και στον στρατό. Ξέρετε εάν μπορώ να πάρω αναβολή δηλώνοντας πως παρακολουθώ μαθήματα στο συγκεκριμμένο ωδείο? Να είστε καλά!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
και αυτό γίνεται απλά γνωρίζεις πως μπορώ να πάρω αναβολή?

Μπα... Αν είναι να πλησιάζει για κανά πτυχίο και να χάσει 12 μήνες είναι μάπα. Ξεχνάς αυτά που ήξερες...

ΝΟΜΙΖΩ ότι τα ωδεία δίνουν αναβολή, αλλά και να μη δίνουν δε λες ότι θα δώσεις ξανά εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, και μετά και ξανά, και ξανά; Τουλάχιστον στα χρόνια μου μπορούσες να δώσεις πανελλαδικές 3 φορές πριν σε πάρουν για στρατά...

Αλλά στο μεταξύ κοιμήσου ντε...

??? Γιατί δεν πηγαίνεις στην Στρατολογία ή δεν τους τηλεφωνείς για να πάρεις την πιο αξιόπιστη απάντηση? Τι μπορεί να σου πει παραπάνω ένα φόρουμ?  ::)

Α ρε, κολεγιο ειναι πλεον ο στρατος. Παλια οταν ημασταν εμεις ναι, τοτε ηταν στρατος. Τοτε πιαναμε την πετρα και τη στιβαμε.

neeq είπε:
Α ρε, κολεγιο ειναι πλεον ο στρατος. Παλια οταν ημασταν εμεις ναι, τοτε ηταν στρατος. Τοτε πιαναμε την πετρα και τη στιβαμε.
Ναι μαθαμε χρησιμα πραγματα τοτε.Πχ μπορεις αν σου τελειωσουν τα λεμονια, να φας τα παιδακια με χυμο πετρας.

Ειρωνευεσαι φιλος, αλλα απο τοτε που ημουν εγω στρατο εχουν αλλαξει παρα πολλά. Πλεον ειναι κατασκηνωση.

να φας τα παιδακια με χυμο πετρας
Ακριβώς. Γιατί τότε, όταν τελείωνε το φαγητό, τρώγαμε παιδάκια  ;D

To 1995 που πηγα εγω ..λιγο πριν βγει ο Αρσενης υπουργος Αμυνας..εδιναν αναβολη αν εμπαινες στο ειδικο αρμονιας...

Εκατσα ενα καλοκαιρι λοιπον και εκανα τις 3 θεωριες και τα σολφεζ -διαστηματα κλπ...και αρχες Σεπτεμβριου..εδωσα εξετασεις στο υπουργειο..

Περασα τις εξετασεις...αλλα τοτε αλλαξε ο υπουργος...και απο 1ο ειδικο το εκανε 3ο.

Κατεληξα στην Λημνο να φυλαω τα συνορα....ευτυχως με ειδικοτητα Τυφεκιοφορος - μουσικος.!! ;D ;D

Δεν ξερω τι ακριβως ισχυει τωρα..

Σιγουρα η στρατολογια θα σε διαφωτισει...

delta66 είπε:
Αμαν πως αρπαζεσαι ετσι.
Να με συγχωρεις. Αλλα εμεις τοτε στο στρατό ετσι μαθαιναμε. Τωρα ειναι ολο λουφα και αραλικι.

ΛΟΙΠΟΝ;;; ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΕΧΩ ΑΓΩΝΙΑ...

Θα πας φαντάρος ή όχι;

...

Σόρρυ για την πλάκα... Σοβαρά όμως, αν έμαθες κάτι πες μας γιατί και άλλοι θα ενδιαφέρονται για το θέμα.

vagelism είπε:
Κατεληξα στην Λημνο να φυλαω τα συνορα....ευτυχως με ειδικοτητα Τυφεκιοφορος - μουσικος.!! ;D ;D
Πέρασα από 290, 285 και Ταξιαρχία. Μαυρίλα, εμπλοκή 3 μήνες με εξαίρεση την απόσπαση που πήρα στη ταξιαρχία. Που είσουν Λήμνο?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back