Γειά χαρά σε όλους.
Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τώρα είχα την εξης σύνθεση
Cpu : core 2 duo 6600
Ram : Kingston 2gb 667mhz
Motherboard : Intel d946gzis
Τροφοδοτικό : 400w
3 εσωτερικους δισκους x 500gb
Μετά το κάψιμο τροφοδοτικού,μητρικής και ram παω για αναβάθμιση.
Το ερώτημα είναι ποιές είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορώ να κάνω με ενα budget γύρω στα 500 ευρώ.
Cpu : i5 η i7? Και ποιόν?
Ram : Σκέφτομαι 16gb στα 1600mhz
Τροφοδοτικό νομίζω με 550w θα ειμαι καλυμένος..?
Μητρική?Mια καλή Asus,αλλά ποιά?
1 ssd εσωτερικό δίσκο.
Όπως είπα το budget κοιμενεται στα 500 ευρω,μόνο για την αναβάθμιση του pc.Τον υπολογιστή τον θελώ καθαρά για χρήση daw.Ούτε ιντερνετ ουτε games.
Λειτουργικό σύστημα : Μέχρι τώρα είχα τα windows xp home editiion,σκέφτομαι να πάω σε windows 7 μετα την αναβάθμιση,ενδείκνυται κάποια εκδοση τους ως καλυτερη για χρήση daw?Είχα διαβάσει κάτι σχετικό αλλά δεν συγκράτησα λεπτομέρειες.
Κάρτα ήχου : Έχω μια m-audio fast track usb,μου χει δημιουργησει αρκετά προβλήματα μπορώ να πω,κλικαρισματα,πέφτει ο ήχος στο άκυρο,θορύβους κλπ και σκέφτομαι να εμπιστευτώ την ποιότητα της rme,οπότε λέω για :
Rme babyface
η κάποια pci της ίδιας εταιρίας στα ίδια χρήματα πάντα.
Και το πιο δύσκολο κομμάτι τώρα
Γνωρίζω και έχω διαβάσει σχετικώς οτι τα ακουστικά δεν προτείνονται για μίξη,αλλά μιλάμε
και ανάλογα τις συνθήκες πάντα, οπότε
γύρω στα 300 ευρω που μπορώ να διαθέσω είναι καλύτερα να πάω σε 1 ζευγαρι φθηνά Monitors χωρις να υπαρχει και η δυνατότητα ακουστικης βελτίωσης στον χώρο?
η
Ένα πολύ καλό ζευγάρι headphones?
Για σύνθεση και μίξη.
Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τώρα είχα την εξης σύνθεση
Cpu : core 2 duo 6600
Ram : Kingston 2gb 667mhz
Motherboard : Intel d946gzis
Τροφοδοτικό : 400w
3 εσωτερικους δισκους x 500gb
Μετά το κάψιμο τροφοδοτικού,μητρικής και ram παω για αναβάθμιση.
Το ερώτημα είναι ποιές είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορώ να κάνω με ενα budget γύρω στα 500 ευρώ.
Cpu : i5 η i7? Και ποιόν?
Ram : Σκέφτομαι 16gb στα 1600mhz
Τροφοδοτικό νομίζω με 550w θα ειμαι καλυμένος..?
Μητρική?Mια καλή Asus,αλλά ποιά?
1 ssd εσωτερικό δίσκο.
Όπως είπα το budget κοιμενεται στα 500 ευρω,μόνο για την αναβάθμιση του pc.Τον υπολογιστή τον θελώ καθαρά για χρήση daw.Ούτε ιντερνετ ουτε games.
Λειτουργικό σύστημα : Μέχρι τώρα είχα τα windows xp home editiion,σκέφτομαι να πάω σε windows 7 μετα την αναβάθμιση,ενδείκνυται κάποια εκδοση τους ως καλυτερη για χρήση daw?Είχα διαβάσει κάτι σχετικό αλλά δεν συγκράτησα λεπτομέρειες.
Κάρτα ήχου : Έχω μια m-audio fast track usb,μου χει δημιουργησει αρκετά προβλήματα μπορώ να πω,κλικαρισματα,πέφτει ο ήχος στο άκυρο,θορύβους κλπ και σκέφτομαι να εμπιστευτώ την ποιότητα της rme,οπότε λέω για :
Rme babyface
η κάποια pci της ίδιας εταιρίας στα ίδια χρήματα πάντα.
Και το πιο δύσκολο κομμάτι τώρα
Γνωρίζω και έχω διαβάσει σχετικώς οτι τα ακουστικά δεν προτείνονται για μίξη,αλλά μιλάμε
και ανάλογα τις συνθήκες πάντα, οπότε
γύρω στα 300 ευρω που μπορώ να διαθέσω είναι καλύτερα να πάω σε 1 ζευγαρι φθηνά Monitors χωρις να υπαρχει και η δυνατότητα ακουστικης βελτίωσης στον χώρο?
η
Ένα πολύ καλό ζευγάρι headphones?
Για σύνθεση και μίξη.