hot! Ανακοίνωση: Το νέο Noiz έρχεται τη Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

Καλημερα σε ολους. Για τις αλλαγες στο φορουμ δεν με ενδιαφερει, δεν μπαινω συχνα για πολλους και διαφορους λογους.
Οι αγγελιες ομως, οσον αφορα εμενα, πηγαν περιπατο... καμια επικοινωνια μεταξυ πωλητη - αγοραστη μεσω mail ή τηλεφωνου, επικοινωνησα με την υποστηριξη και η απαντηση ηταν "για το καλο μας" :)
Ενταξει παιδια, το μαγαζι δικος σας καντε το οτι θελετε αλλα ο πελατης ειμαι εγω - εμεις.
Υπαρχουν κι αλλου περδικαλιες!
Καλη συνεχεια σε ολους.

Καλημερα σε ολους. Για τις αλλαγες στο φορουμ δεν με ενδιαφερει, δεν μπαινω συχνα για πολλους και διαφορους λογους.
Οι αγγελιες ομως, οσον αφορα εμενα, πηγαν περιπατο... καμια επικοινωνια μεταξυ πωλητη - αγοραστη μεσω mail ή τηλεφωνου, επικοινωνησα με την υποστηριξη και η απαντηση ηταν "για το καλο μας" :)
Ενταξει παιδια, το μαγαζι δικος σας καντε το οτι θελετε αλλα ο πελατης ειμαι εγω - εμεις.
Υπαρχουν κι αλλου περδικαλιες!
Καλη συνεχεια σε ολους.
Καλησπέρα,

Ναι, είχαμε μιλήσει και μέσω ticket, και σου απαντάω και εδώ.

Κατ' αρχάς το "καμία επικοινωνία" μεταξύ πωλητή - αγοραστή δεν το καταλαβαίνω. Αν είναι κάτι το οποίο έχει αρέσει στη νέα πλατφόρμα, είναι το σύστημα του chat. Από την έναρξη της πλατφόρμας (15 Δεκεμβρίου) μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν σταλεί 16069 μηνύματα. Πως ακριβώς καμία επικοινωνία; μπορείς να μου εξηγήσεις;

Πέραν αυτού, αγνοείς πολύ σημαντικά θέματα ασφάλειας που δεν γνωρίζεις. Εν έτη 2026 δεν είναι δυνατόν να δημοσιεύεις email και τηλέφωνα σε κοινή θέα. Είναι απαγορευτικό. Δεν γνωρίζεις σε τι διαστάσεις είχε φτάσει το πρόβλημα με τις απόπειρες απάτης, πόσο χρόνο και χρήματα είχαμε χαλάσει για να το αντιμετωπίσουμε (με πολλά άλλα θέματα να πηγαίνουν πίσω), και τι ακριβώς έγινε ΠΡΙΝ τη μεταφορά στη νέα πλατφόρμα, δηλαδή ένα πολύ σοβαρό θέμα ασφάλειας που μας ανάγκασε να λανσάρουμε τη νέα πλατφόρμα βεβιασμένα. Δεν έχεις ολοκληρωμένη εικόνα, και μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν ξέρεις τι σημαίνει να υπάρχουν τηλέφωνα και email δημόσια.

Και για να σε προλάβω, ναι, μας συμφέρει και εμάς να γίνεται η επικοινωνία μέσω του Noiz. Το noiz είναι απολύτως δωρεάν, αλλά δεν ειναι δωρεάν ούτε τα λειτουργικά έξοδα, ούτε το πολύ ακριβό development που γίνεται εδώ και χρόνια (και θα συνεχίζει να γίνεται). Όχι μόνο μας συμφέρει, αλλά έχουμε (επιτέλους) τον έλεγχο.

Ξέρεις πόσες απόπειρες απάτης έγιναν από τις 15 Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα? μια (1). Όταν με άλλες συνθήκες είχαμε 50 την ημέρα.

Με όλο το σεβασμό, είσαι λάθος και σε αυτά που λες (επικοινωνία γίνεται, ίσως περισσότερο από ποτέ) αλλά αδικείς και μια πλατφόρμα που χρησιμοποιείς εντελώς δωρεάν εδώ και χρόνια, και δεν σέβεσαι την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.

Άλεξ

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια δυσλειτουργία στα φίλτρα στις αγγελίες. Συγκεκριμένα όταν επιλέγω το controllers, volume & expression μου βγάζει πως δεν υπάρχει καταχώριση (υπάρχουν αρκετές αγγελίες ενεργές σε αυτή την κατηγορία). Επίσης παρατηρώ ότι δεν μου διατηρεί το tick στο κουτάκι δίπλα στην επιλογή controllers, volume & expression, σαν να μη μπορώ να το επιλέξω δηλαδή. Τα υπόλοιπα φίλτρα δουλεύουν οκ.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποια δυσλειτουργία στα φίλτρα στις αγγελίες. Συγκεκριμένα όταν επιλέγω το controllers, volume & expression μου βγάζει πως δεν υπάρχει καταχώριση (υπάρχουν αρκετές αγγελίες ενεργές σε αυτή την κατηγορία). Επίσης παρατηρώ ότι δεν μου διατηρεί το tick στο κουτάκι δίπλα στην επιλογή controllers, volume & expression, σαν να μη μπορώ να το επιλέξω δηλαδή. Τα υπόλοιπα φίλτρα δουλεύουν οκ.

Ευχαριστώ.
Τα ανανεωμένα φίλτρα που θα βγουν σε 1-2 ημέρες θα λύσουν πολλά από τα προβλήματα.

Εδω και αρκετό καιρο, ένω σβήνω απο τα αγαπημένα κάποιες αναρτήσεις, την επόμενη μέρα εμφανίζονται ξανά. Είναι κάτι δικό μου, ή bug?

Εδω και αρκετό καιρο, ένω σβήνω απο τα αγαπημένα κάποιες αναρτήσεις, την επόμενη μέρα εμφανίζονται ξανά. Είναι κάτι δικό μου, ή bug?
bug, θα διορθωθεί στο επόμενο update.

@Slew Rate γιατί εξαφανίστηκε το bump up ?
θα επιστρέψουν πολύ σύντομα.

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχετε debug-άρει το νέο marketplace με Brave Browser αλλά από την στιγμή που κάνατε add το pop-up με το consent στα cookies, το site σε Brave Browser παγώνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Προφανώς ο brave το κρύβει όπως κρύβει όλα τα Pop Ups και δεν μπορώ να πατήσω πουθενά αποδοχή. Μήπως να μπει αυτό το consent to cookies σε κανά frame μέσα στην ίδια την σελίδα και όχι σε pop up?
Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν έχετε debug-άρει το νέο marketplace με Brave Browser αλλά από την στιγμή που κάνατε add το pop-up με το consent στα cookies, το site σε Brave Browser παγώνει και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Προφανώς ο brave το κρύβει όπως κρύβει όλα τα Pop Ups και δεν μπορώ να πατήσω πουθενά αποδοχή. Μήπως να μπει αυτό το consent to cookies σε κανά frame μέσα στην ίδια την σελίδα και όχι σε pop up?
Ευχαριστώ
το πρόβλημα διορθώθηκε.

Καλησπέρα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση στις αγγελίες δε μπορώ να προσθέσω στα αγαπημένα. Δοκίμασα με διάφορους browsers και αγγελίες.

Νομίζω είναι σοβαρό λάθος να μην εμφανίζεται η τιμή στην επικεφαλίδα όπως συνέβαινε μέχρι πριν μερικές μέρες.

Νομίζω είναι σοβαρό λάθος να μην εμφανίζεται η τιμή στην επικεφαλίδα όπως συνέβαινε μέχρι πριν μερικές μέρες.
Update: έβλεπα σε night mode και δεν διέκρινα την τιμή, my bad, sorry.

Καλησπέρα. Μετά την τελευταία αναβάθμιση στις αγγελίες δε μπορώ να προσθέσω στα αγαπημένα. Δοκίμασα με διάφορους browsers και αγγελίες.
υπήρχε πρόβλημα με αυτό για λίγη ώρα, έχει διορθωθεί.

Καλημέρα....
Δεν βλεπω εδω και δυο μερες το κουμπί ενεργοποίησης της σκοτεινής λειτουργιας στις αγγελιες......

Οταν παω να βαλω αγγελια και βαζω τα στοιχεια κατω κατω εχει ενα κουμπι "νεα καταχωριση" και τπτ αλλο. οταν το παταω μου ξεκιναει τη φορμα απο την αρχη. που ειναι το κουμπι για υποβολη της αγγελιας;;

Οταν παω να βαλω αγγελια και βαζω τα στοιχεια κατω κατω εχει ενα κουμπι "νεα καταχωριση" και τπτ αλλο. οταν το παταω μου ξεκιναει τη φορμα απο την αρχη. που ειναι το κουμπι για υποβολη της αγγελιας;;

Νομίζω το κουμπί αυτο ειναι που οριστικοποιεί και ανεβάζει την αγγελία.
Ίσως σε πετάει στην αρχή διότι κάποια εκκρεμότητα υπάρχει σε κάποιο πεδίο.

Νομίζω το κουμπί αυτο ειναι που οριστικοποιεί και ανεβάζει την αγγελία.
Ίσως σε πετάει στην αρχή διότι κάποια εκκρεμότητα υπάρχει σε κάποιο πεδίο.
τα χω συμπληρωσει ολα. δεν υπαρχει καποια εκκρεμοτητα. και κατι αλλο πρεπει να παιζει γιατι οταν κανω Inspect το κουμπι στελνει στο ιδιο link που στελνει και το κουμπι πανω δεξια που ειναι για να ξεκινας νεα καταχωριση...

Και εμένα αυτό μου έκανε για 7-8 φορές και την 9η πήρε την αγγελία, πάντα μετα ίδια στοιχεια οπως τις προηγούμενες.

υπάρχει περίπτωση να μην ήσουν συνδεδεμένος;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back