Αν σας ρωτούσε ένα μικρό παιδί

"δεν ξέρω".

Από την μεριά μου είναι εξαιρετικά τίμια απάντηση νομίζω! ;)

RayDTutto είπε:
...θα προτιμήσω το Hi-Fidelity...
από τα καλύτερα O.S.T.s ever με το προσωπικό μου αγαπημένο από τον Bob Dylan "Most of the times"

Rock n' roll circus ..................βασικά ο Keith Richards μόνος του φτάνει ,αλλά για να μη κλαίνε και τα υπόλοιπα αλάνια ,μαζί τους κι ο Πετρίδης που δε χώρεσαν οι beatles  ;D

Rock δεν είναι η δυνατή μουσική, τα μακρυά μαλλιά και οι δίσκοι τα CDs οι δίσκοι το Youtube και το MTV είναι ένας ξεχωριστός επαναστατικός τρόπος ζωής, πιό ανέμελος και ελεύθερος.

studio54GR είπε:
Rock δεν είναι η δυνατή μουσική, τα μακρυά μαλλιά και οι δίσκοι τα CDs οι δίσκοι το Youtube και το MTV. Είναι ένας ξεχωριστός επαναστατικός τρόπος ζωής, πιό ανέμελος και ελεύθερος.
Είναι όμορφο να βλέπεις κάποιον στη δική σου ηλικία να πιστεύει ακόμα σε αυτές τις ιδέες.

Εγώ πλέον είμαι αρκετά πιο κυνικός.

Πλην όμως χαμογελαστός καθότι παραμονή Χριστουγέννων.

Χρόνια μας πολλά....

Never too old to rock and roll

always too young to die ρεεεεεεε

studio54GR είπε:
Rock δεν είναι η δυνατή μουσική, τα μακρυά μαλλιά και οι δίσκοι τα CDs οι δίσκοι το Youtube και το MTV είναι ένας ξεχωριστός επαναστατικός τρόπος ζωής, πιό ανέμελος και ελεύθερος.
ή ,  φράγκα , drugs , γκόμενες  λιμουζίνες  ίντριγκες ,διαπλοκή  ,χλιδή  κλπ.. ;) ;D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Οικακεςπαρεεςτουτομκάρσον

Οιαουτσάιντερστουκόππολα

Οιλεντζέππελιν

Αυστηρά τρεις λέξεις... ;D

Sex, Drugs, Rock n roll

ή

Berry, Richards,Thunders.

Ανολογως την ευαισθησια του παιδιου.

Διαλιεχτε!

moutzaheadin είπε:
Sex, Drugs, Rock n roll

ή

Berry, Richards,Thunders.

Ανολογως την ευαισθησια του παιδιου.

Διαλιεχτε!
Αυτή η τριπλέτα είναι θάνατος  ;D

BLUES BROTHERS.........Πρωτα θα εβλεπε την ταινια (την παλια και οχι το ριμεικ) και θα καταλαβαινε τα παντα και απο μουσικη και απο τροπο ζωης.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back