Αν είσασταν εφέ, ποιό θα είσασταν?

lambrosgg

Μέλος
Πόντοι
38
Αν παρομοιαζατε τον εαυτο σας με εφε ποιο θα είσασταν?

Εγω πάντως θα ήμουν distortion λογω της ακαταστασιας και της "Βρωμιας" που με δερνει...

Παρακαλω και αιτιολογήσεις....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κάποιο της EH, πότε θα δούλευα σαν τρελό και πότε καθόλου.

Αιτία δεν ξέρω. Ούτε στην ΕΗ ξέρουν.

Sonic Stomp ( δεν παίρνετε χαμπάρι την αξία μου μέχρι να σταματήσετε να με έχετε )

Αν παρομοιαζατε τον εαυτο σας με εφε ποιο θα είσασταν?

Εγω πάντως θα ήμουν distortion λογω της ακαταστασιας και της "Βρωμιας" που με δερνει...

Παρακαλω και αιτιολογήσεις....
χα χα γαματος ρε φιλε σε παω! 8)

μαλλον flanger εγω γιατι τα μυαλλα μου δεν πανε καλα τελευταια

ισως και λιγο fuzzed παραπανω επειδη ειμαι και λιγο στην δικια σου φαση! :)

Διδάσκοντας, αναγκάζομαι να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια μέχρι να το χωνέψουν ΟΛΑ τα αστέρια μου. Και επειδή αλλάζω και λίγο τα λόγια για να μην πεθάνουν από πλήξη αυτοί που το έπιασαν με την πρώτη..... θα ήμουν...

Analog delay. 8)

Tremolo γιατί μ'αρέσει να ρίχνω τριμμένο τυρί σε πίτσες και μακαρόνια 8O

Phaser ...

Μη ρωτήσεις γιατί! :P Πάντως άνοιξες ένα από τα πιο εμπνευσμένα νήματα LOLOL :lol:

rack gear intellifex...πολυ εφφέ ...τα κάνω όλα και συμφέρω.. αλλά αμα δεν ξέρεις απο κουμπάκια και ήχο άστο καλύτερα... δεν μασάω το σήμα... και παίζω καλά στις loopes αλλά και μπροστά....

δυστυχώς... η ποιότητα μου....φθίνει μέρα με την μέρα...λόγω της μαμάς εταιρίας...

¶λλαξα γνώμη. Θα ήμουν ή phaser, ή flanger, ή wah-wah ή κανένας rotary speaker simulator... Και τα 4 μου κάθονται μια χαρά...

"ηχοληπτική" αδεία time stretch (μια και δεν είναι effect)...κάνοντας την έννοια του χρόνου λάστιχο...

άλλες φορές στριμώχνω δεκάδες διαφορετικές ενασχολήσεις και υποχρεώσεις σε μικρό χρόνο και άλλες φορές κάνω το αντίθετο... :lol:

Trending...

Νέα θέματα

Back