Αν «έπρεπε» να επιλέξετε μόνο ένα μουσικό album.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 8K
6590.jpeg

trolley είπε:
Ναι, αλλά έπρεπε να βάλεις μία ακόμη μεγαλύτερη φωτό, ώστε να θαυμάσουν την απόλυτη καφρο-αισθητική του εξωφύλλου, ακόμη και στον διπλανό Γαλαξία.
Ήθελα να φαίνεται σε απόλυτη hd ανάλυση το βαμμένο κόκκινο νύχι της γκόμενας! ;D

LK είπε:
Την όλη αφορμή για το Thread  μου την έδωσε η εδώ και 5 μήνες εν μέρει μετεγκατάστασή μου σε άλλη πόλη.

Ήθελα να διαμορφώσω τον χώρο μου κόντρα σε κάθε μαξιμαλιστική προσέγγιση και με αφετηρία το διάκοσμο μιας μικρής σουίτας ξενοδοχείου. :D

Μοιραία (ανάμεσα σε άλλα) πήρε η μπάλα και τις «μουσικές» που θα έπαιρνα μαζί μου.

Άφησα τις hi-fidelity εμμονές μου στην άκρη  (για λόγους χώρου) και ύστερα από σύσκεψη με τον εαυτό μου αποφασίσαμε να χρησιμοποιούμε κατά κόρον mp3 στις ακροάσεις μας.  ;D

Μου επέτρεψα μόνο μια παρασπονδία .

Θα έπαιρνα μαζί μου μόνο ένα cd (από συνολικό αρχείο 1.600 βινυλίων και καμία 1100 cd).

Επέλεξα αυτό:

miles-davis-kind-of-blue.jpg

How about you?
Εγω οταν εφυγα, απο ενα τρισεκατομμυριο αλμπουμ που υπαρχουν στο ιντερνετ δεν πηρα κανενα μαζι μου, πηρα το λαπτοπ μου και το ασυρματο ιντερνετ !! !

το ποστ ειναι ετσι διατυπωμενο ωστε να φανει οτι εχω και λαπτοπ και ασυρματο στικακι αμα λαχει…………………………………………………………………… δεν αντεξα και μεδωσα

Το αποκατω.

Επειδη ομως ειναι διπλο το εξωφυλλο στο too long θα ειχα κρυμμενο μεσα το πιο παρακατω. ;D

too.jpeg

van.jpeg

Ο Audiokostas με δελεασε τα μαλα...

Ωστοσο νομιζω οτι δε θα επαιρνα λαιβ δισκο.

Θα προτιμουσα τη between the tracks  ''μουγκα'' της στουντιακης ηχογραφας..

MI0000017930.jpg

Αν με ρώτατε σήμερα, θα σας πω αυτό. Όσο για αύριο, βλέπουμε.

dire_straits_-_love_over_gold.jpg

Υποσημείωσις: είσθε όλοι σας παλιάνθρωποι.

cover_3738226112010.jpg

σίγουρα ΑΥΤΟ το αριστούργημα αν και για να πικάρω και την "τυραννία" των κιθαριστών εδώ μέσα θα μπορούσα να πάρω κι αυτό:

cover_351251882009.jpg

;D

Ευκολάκι ...

ΔΑΓΚΩΤΟ όμως ...  ;D

1974-Genesis-The-Lamb-Lies-Down-on-Broadway-1200x1017.jpg

Genesis - The lamb lies down on Broadway ...

... το οποίο είναι "βαρύ", δύστροπο αλλά σε κάθε (μα σε κάθε) νέα ακρόαση μου δίνει και διαφορετικά συναισθήματα ...

/Petroc  8)

δεν μπορω αλλο αλμπουμ πιο ολοκληρωμενο μουσικα...μετα παμε σε συλλογες  ;D

0312417f63cb0fd3e3a5c84fa8a9f8fc.jpg

Δεν έχω λόγια να πω που μπορούν να περιγράψουν αυτό το album-αριστούργημα! Δύσκολα θα το ξέπεράσει κάποιο άλλο μέσα μου :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back