Αν «έπρεπε» να επιλέξετε μόνο ένα μουσικό album.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 8K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Την όλη αφορμή για το Thread  μου την έδωσε η εδώ και 5 μήνες εν μέρει μετεγκατάστασή μου σε άλλη πόλη.

Ήθελα να διαμορφώσω τον χώρο μου κόντρα σε κάθε μαξιμαλιστική προσέγγιση και με αφετηρία το διάκοσμο μιας μικρής σουίτας ξενοδοχείου. :D

Μοιραία (ανάμεσα σε άλλα) πήρε η μπάλα και τις «μουσικές» που θα έπαιρνα μαζί μου.

Άφησα τις hi-fidelity εμμονές μου στην άκρη  (για λόγους χώρου) και ύστερα από σύσκεψη με τον εαυτό μου αποφασίσαμε να χρησιμοποιούμε κατά κόρον mp3 στις ακροάσεις μας.  ;D

Μου επέτρεψα μόνο μια παρασπονδία .

Θα έπαιρνα μαζί μου μόνο ένα cd (από συνολικό αρχείο 1.600 βινυλίων και καμία 1100 cd).

Επέλεξα αυτό:

miles-davis-kind-of-blue.jpg

How about you?

Βλέπω Nik και εσύ τη "Columbia" είσαι  ;D

Εχω ήδη βρεθεί σ αυτή τη θέση, μάλιστα έχω το βινύλιο αυτή τη στιγμή δίπλα μου...

John-McLaughlin-Electric-Guitaris-453882.jpg

@pipityri "Like"

@ Apos Nestor . Το χω και γώ αυτό!  ;D

Για να καταλαβω (καθως δεν μπορω να αποφασισω). Αφου θα εχεις τα mp3 το δισκο τι τον θες? Για ντεκορασιόν?  ;D

@Κώστα και αυτόν τον έχω :P

shelter είπε:
Για να καταλαβω (καθως δεν μπορω να αποφασισω). Αφου θα εχεις τα mp3 το δισκο τι τον θες? Για ντεκορασιόν?  ;D
Για πιό "μερακλίδικες" ακροάσεις, πως ανοίγεις ένα κρασί που λέμε (ε, εγώ δεν πίνω)  :P ;D ;D

LK είπε:
Για πιό "μερακλίδικες" ακροάσεις, πως ανοίγεις ένα κρασί που λέμε (ε, εγώ δεν πίνω)  :P ;D ;D
Οκ για συνοδεία οινοπνευμάτων, θα έπαιρνα αυτόν

Astor-piazzolla-zero-hour.jpg

faltsoo είπε:
επιτρεπεται να παρω και το  a  passion play ?
Αν έχει και το βιβλιαράκι μέσα!  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back