Αμερικανικά οργανα , πάρτε τώρα που υπάρχει στοκ γιατί σε λίγο.....

Γενικά μην πολυτσιμπατε...ο καροτοκεφαλος κάποια στιγμή θα καταλάβει τα fundamentals της οικονομίας...όπως μοιραία τα καταλαβαίνουν όλοι οι λαϊκιστές...

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μεγάλα εμπορικά ελλείμματα από το 1976 λόγω των υψηλών εισαγωγών πετρελαίου και καταναλωτικών αγαθών. Τα μεγαλύτερα εμπορικά ελλείμματα είναι με την Κίνα, το Μεξικό, το Βιετνάμ, τον Καναδά, τη Γερμανία, την Ιαπωνία και την Ιρλανδία.

Το πρόβλημα των ΗΠΑ είναι ότι έχουν χρηματοδοτήσει την πραγματική οικονομία, μέσω της συστηματικής μετεγκατάστασης των μεγάλων επιχειρήσεων σε χώρες με χαμηλότερο εργατικό κόστος, ειδικά σε αυτές της ανατολικής Ασίας. Και η κατάσταση αυτή έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο εμπορικό έλλειμμα. Το 40% οφείλεται μάλιστα στην επαναγορά αγαθών που παράγονται από αμερικανικές επιχειρήσεις σε άλλες χώρες. Για αυτό και θέλει να φέρει πίσω στις ΗΠΑ αυτούς τους παραγωγικούς τομείς -που τώρα έχουν χαθεί .

Αλλά, η αύξηση των τιμών των υλικών που εισάγονται στις ΗΠΑ, κινδυνεύει να πλήξει την αγοραστική δύναμη των κατώτερων και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων. Να μειώσει επίσης το περιθώριο κέρδους των εταιρειών και συνεπώς τα φορολογικά έσοδα που θα μπορούσαν να επιτρέψουν τη μείωση του επαχθούς δημόσιου χρέους.

Με ένα δημόσιο χρέος, όμως, που έχει απογειωθεί στα 37 τρισεκατομμύρια δολάρια, σε συνδυασμό με την χαμηλή τάση στις ΗΠΑ για αποταμίευση, δημιουργούνται συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν όχι μόνο ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα, αλλά μια πραγματική, εσωτερική κοινωνική κατάρρευση.
Δεν ξέρω τι οικονομικά σπούδασες και σε παρακολουθώ χρόνια επαέ μέσα. Λες λοιπόν ''έχουν χρηματοδοτήσει μέσω της συστηματικής μετεγκατάστασης των μεγάλων επιχειρήσεων'' κλπ κλπ ΚΛΠ
Αυτό, δεν έγινε επί Τραμπ που τόσο σιχαίνεσαι, όπως κι εγώ, ούτε φυσικά μόνο στην Αμερική. Εκεί, εσένα σαν σπουδαγμένο οικονομολόγο, δεν σε είδα να παίρνεις χαμπάρι. Ή μάλλον σε πήρα απ τη χαρά που τόσα χρόνια χαίρεσαι που η Φέντερ της Κίνας είναι σπουδαία όργανα , σπουδαιότερα δε και αυτών των αυθεντικών που παρασκευάζονταν με ότι νάναι ''σπεκς'' . Κάτι σα τις τομάτες Πολωνίας που τρώεις Αύγουστο μήνα στο Ελλάντα
Δια να μη μακρηγορήσω και καθότι πιστεύω πως ΔΕΝ αξίζει το κόπο να τσακωθώ, να διαγραφώ και να το παίξω ινστρούχτουρass ένα έχω να σε πιω κι ας κλείσει επαέ το θέμα.
Παίζω μουσική γιατί το έχω ανάγκη σα το φαί κι αν το φαί, δεν μπορώ να το παράξω, θα μείνω νηστικός και θα ψοφίσω ... γιατί άκουσα διάφορα στο νήμα περί Δημοκρατίας και τρόπου ζωής και δεν άκουσα τπτ περί αναλφαβητισμού στις ΗΠιΑ, αστεγίας και φτώχειας, στην Ε.Ε και λοιπές σπουδαίες δυνάμεις.
Φίλε ΠΑΡτέρι συγνώμηπου σε αναγκάζω για άλλη μια διαγραφή.
Όποτε γουστέρνς, πάρε το χρόνο σου και έλα να παίξουμε μουσική. Εγώ, δεν πρόκειται ποτέ να σε κατηγορήσω πως ήσουν με τη λάθος πλευρά της μουσικής ιστορίας, τύπου Βάν Χάλιεν κλπ

Οκ, αυτό με φρικάρει

Πάνω από χιλιάρικο ο blues junior που έρχεται σε 3 μήνες στο Θωμά;;;

Οκ, αυτό με φρικάρει

Πάνω από χιλιάρικο ο blues junior που έρχεται σε 3 μήνες στο Θωμά;;;
Είχες παρακολουθήσει την τιμή του στο παρελθόν και έκανε κάποιο άλμα τις τελευταίες μέρες; Πες δυο λόγια ρε άνθρωπε να καταλάβουμε...

Είχες παρακολουθήσει την τιμή του στο παρελθόν και έκανε κάποιο άλμα τις τελευταίες μέρες; Πες δυο λόγια ρε άνθρωπε να καταλάβουμε...
Μιλάμε για blues junior, έναν από τους πιο affordable μη κινεζικούς ενισχυτές ever.
Το 2021 όταν ήμουν στην αγορά για ενισχυτή είχε 689€ ο Blues Junior IV. Πλέον καινούριος έχει κοντά στα 800€. Η συγκεκριμένη έκδοση που είναι "30th anniversary" κατασκευής 2025 αλλά παραμένει blues junior με λίγο καλύτερο tolex αλλά με DNA και ήχο blues junior, κάνει πάνω από χιλιάρικο. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με τους προαναφερθέντες δασμούς, ας μας φωτίσουν οι ειδικοί

Έχω έναν αμερικάνικο λαμπατο Fender τον οποίο θα εκποιήσω επί αρχηγίας Τραμπ μετά την ανταλλαγή δασμών με την Ευρώπη. Είναι πολύ ιδιαίτερο κομμάτι και παράχθηκε για πολύ μικρο διάστημα. Τα υπόλοιπα στις αγγελίες εν καιρό

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back