amd vs intel

Costas_SD

Νέο μέλος
Πόντοι
16
...δε νομίζεις ότι λείπουν αρκετά πράγματα μέχρι τη "χρήση για μουσική";

Πως το έχεις σκεφτεί ακριβώς;

Oι 2 επεξεργαστές που αναφέρεις απλά δεν συγκρίνονται, ο AMD είναι κλάσεις ανώτερος.

Oι 2 επεξεργαστές που αναφέρεις απλά δεν συγκρίνονται' date=' ο AMD είναι κλάσεις ανώτερος.[/quote']Κόψε κάτι φίλε μου. Όντως ο AMD είναι μπροστά σε επιδόσεις αλλά δεν μιλάμε για καμιά χαοτική διαφορά. Και βέβαια, ο Core είναι καλύτερος σε θέματα κατανάλωσης, θερμοκρασιών και overclocking. Όλα παίζουν το ρόλο τους!

Γενικώς, μιλάμε για δύο αξιόλογους επεξεργαστές, εννοείται εκπληκτικοί για τα λεφτά τους και θα καλύψουν άνετα τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη. Συμφωνώ βέβαια και με το Γεράσιμο ότι για "μουσική χρήση" υπάρχουν πολλά ακόμα κομμάτια στην αλυσίδα που πρέπει να προσεχτούν αλλά αν μιλήσουμε μόνο για CPU, κάνεις άνετα δουλειά με κάποιον από τους δύο.

Υ.Γ. Εγώ θα πήγαινα για AMD αν δεν υπάρχει στο πλάνο αναβάθμιση μέσα σε ένα χρόνο περίπου.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου! Πάντως, με βάση τα δεδομένα που δίνει ο φίλος Costas, εγώ θα πήγαινα για τον AMD, χωρίς να σημαίνει ότι ο Intel δεν είναι καλός φυσικά!

Trending...

Νέα θέματα

Back