Am i dreaming?

Θα πω μονο πως αν έστηνα ποτε μπάντα θα ήθελα τον gvour κιθαρίστα .

Αν έκανα δίσκο θα τον έβαζα να μου γράψει τις κιθάρες .

Αν έκανε live θα πήγαινα συνέχεια .

Έχω δηλώσει φαν .

Respect φίλε !!!!

Remi,"ανεστησες τον πεθαμενο" που λεει και το ασμα!

Αν και ειμαι υπερανω χρηματων η ακομη καλυτερα αν τα λ7 ηταν καλα  ;D ;D ;D θα μου αρκουσε να γραψω τις κιθαρες.

Ειλικρινα ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια αν και υπερβολικα.

Επισης αν και κοντευει χρονος ;D να ευχαριστησω και δημοσιως Stavro F,sotirouba και gnd79.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εγώ δεν το είχα ακούσει αυτό;

Και αν όχι, γιατί; Και αν ναι, οκ έχω Alzheimer's αλλά γιατί δεν το σχολίασα τότε;

Ή το σχολίασα και δεν θυμάμαι; Βαριέμαι να ψάχνω...

Anyway ωραίο πράμα αρχηγέ μου. Dynamics, γούστα, τα πάντα όλα. Ωραία σύνθεση, ωραίες κιθάρες. Μπράβο!

@RayDTutto και Superfunk

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τα λογια σας.

Με τιμουν!

Εγω στα λεγα Γιώργη οτι αξίζει να ξεθάβουμε που και που.Είσαι μάστορας το αξίζεις.

@Johnny.T

Μαστορας δεν ειμαι σιγουρα αλλα ευχαριστω ειλικρινα αδερφε για τα καλα λογια!

Να 'σαι καλα Inevitable και καλως ηλθες.

Μπραβο gvour.Μ αρεσε πολυ και προσωπικα δεν ειδα θεμα με τον ηχο.Πολυ ωραια δομη και ταξιδιαρικο.Βεβαια το αποεθωσε η ακουστικη στο τελος.Εκει ελιωσα.Πρεπει να κανεις και ενα μονο ακουστικες.  ;)

Πολυ ευχαριστω Adamo για τα καλα λογια!

Θα ηθελα πολυ να πω οτι την ακουστικη την εβαλα επειδη ταιριαζε στο κομματι αλλα η αληθεια ειναι-το ξερω,ντροπη μου που το λεω :-[-οτι την ειχα παρει καποιο διαστημα και σκεφτηκα"τοσο καιρο που την εχεις τι την κανεις,βαλτη σε κανενα κομματι" και την εβαλα επι τουτου. ;D ;D

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι στο μέρος που παίζεις με την ακουστική, το παίξιμό σου είναι διαφορετικό.

Τι σε πήγε σε τέτοιο παίξιμο? Ο ήχος?

Ρε συ gvour παικταρά,ανέβασε το στο soundcloud,θέλω να το στείλω στα παιδιά από τη μπάντα και πρέπει να επισυνάψω το αρχείο τώρα!! ;D ;D

@ BillTrantos

Aν ηταν ετσι οι παικταραδες Μπιλ μου,τοτε πως ειναι οι αμπαλοι?

Ντρεπομαι ν'ακουω τετοια γιατι εδω μεσα υπαρχουν πραγματικα καλοι παικτες και μουσικοι και δεν ανηκω σ'αυτη την κατηγορια,δε θεωρω εαυτον μουσικο.

Οσο για το soundcloud,δεν ξερω καν πως λειτουργει,εδω το εμαθα απο τα παιδια που βαζουν τα κομματια τους εκει.Ντιπ για ντιπ στουρναρας . ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Η αλήθεια είναι πάντως, ότι στο μέρος που παίζεις με την ακουστική, το παίξιμό σου είναι διαφορετικό.

Τι σε πήγε σε τέτοιο παίξιμο? Ο ήχος?
Προφανως ο ηχος αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Ελπιζω να βοηθησα! ;D :-*

Φίλε, πολύ συναίσθημα και μελωδία!  ;)

Είναι τόσο ταξιδιάρικο που αναρωτιέσαι: Am I dreaming?  ???

Μπράβο σου, το να φέρνει κάποιος στο μυαλό τους μεγάλους Wishbone Ash, ε, δεν το λες και λίγο!  :D

gvour είπε:
δε θεωρω εαυτον μουσικο.
Τι λες ρε διάολε! :o

Να το πω εγώ αυτό ναι, αλλά εσύ .... no way!

fusiongtr είπε:
Τι λες ρε διάολε! :o

Να το πω εγώ αυτό ναι, αλλά εσύ .... no way!
Παίδες ειλικρινά,δεν θέλω να σας κάνω να νοιώθετε μειονεκτικά ,έτσε? Ξέρω πως είμαι εγώ και ο Χένδριξ-άσε που τούτος απέθανε κι έμεινα μόνος- στη πιάτσα,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως και υμείς είσΘτε άχρηστοι . Εξάλλου είσθτε νέοι ,θα μάθετε  ;D ;D ;D

ΟΥθΤ μέτριοι μετριοφρονούντες  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back