Χαχα αφασία ο τύπος' date=' μόνο εξηγείστε μου ρε παίδες... Επειδή είμαι και μικρός και δεν τα ξέρω, τι είναι αυτά τα 4 και 5?..[/quote']
συνθηματικά είναι που ανταλλάζεις στην αναγνώριση.
Πάντως απ'οτι θυμάμαι την ημέρα δεν ζητάνε συνθηματικά ...
"Θυμάμαι"' date=' δεν έχω πάει απλά έχω βαρεθεί ν'ακούω[/quote']
Όταν είναι σαββατοκύριακο (που στην προκειμένη περίπτωση είναι) παίρνεις συνθηματικά απ το πρωί.
εμ' date=' τι περιμένεις από μονιμάδες...[/quote']
Ναι, αυτό ακριβώς πήγαινα να γράψω κι εγώ, αλλά είπα μετά να το αφήσω καλύτερα, μην έχουμε πάλι φασαρίες
αλλά το να έχει ο άλλος το δικαίωμα να σου τι λέει έτσι και να σε σπρώχνει κι εσύ να μη μπορείς να αντιδράσεις είναι εντελώς σιχαμένο' date=' ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για θητεία υποχρεωτική.[/quote']
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ......
Αυτό είναι το λιγότερο.
Έχω δει, κατά τη διάρκεια της θητείας μου, πολύ χειρότερα πράγματα.
Αλλά ας μη συγχυζόμαστε Κυριακάτικα.
"μια-ζωή-και-σήμερα"
Πάρτε και ένα λιγότερο αστείο' date=' έτσι για να σας φύγουν τα τσίσα, όσοι δεν έχετε πάει...[/quote']
o τυπος με αυτο το βιντεο εχει ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ αν φτασει στα χερια καποιου στο ΥΠΕΘΑ ....στειλτε το (αν προσεξατε ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ στο φανταρο οποτε game over για αυτον) ,ειχα μια παρομοια εμπειρια στο Μεγαλο Πευκο με εναν παρομοιο μαλακα που χτυπησε εναν στρατιωτη και ακομα στην Αυλωνα πρεπει να ειναι ο παπαρας... :twisted:
Η χειροδικια ειναι το ΜΟΝΟ που δεν συγχωρειται στους μονιμαδες..... (για να λεμε και του στραβου το δικιο γνωρισα και πολλους εξαιρετους αξιωματικους που καμμια σχεση με αυτο το σουργελο δεν ειχαν....)