Allparts UK

Steve_Vai06

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Εδώ και δυο μέρες έχω κάνει μια παραγγελία για κάποια parts που χρειάζομαι στο Allparts UK.

Στο status μου γράφει Invoice has not yet been raised for this order. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι δεν έχει προχωρήσει η παραγγελία.

Όλα τα parts ήτανε ετοιμοπαράδοτα στο status τους...

Έχετε παρατηρήσει και εσείς παρόμοια προβλήματα στο συγκεκριμένο site?

Πρώτη φορά παραγγέλνω από αυτούς και δεν ξέρω τι ρόλο "βαράνε"????

Thanks!

γιατι δεν τους στελνεις ενα email?οτι και να σου πουμε εμεις θα ειναι απλα υποθεσεις.

Τhanks για την γρήγορη απάντηση.

Τους έστειλα mail αλλά δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα.

Αυτό το "Invoice has not yet been raised for this order" τι ακριβώς είναι?

σημαινει οτι δεν σε εχουν ακομα χρεωσει και δεν εχουν "κοψει" τιμολογιο,ειναι καθαρα βρεττανικη εκφραση & συνηθως την χρησιμοποιουν ανθρωποι ..ανω των....90.. ;D (δεν χρησιμοποιειται απο Αμερικανους) προσωπικα μονο σε κατι βιβλια του...Ντικενς την εχω διαβασει.. ;D ;D

Thanks superfunk! Οπότε αναμένω νέα τους. Για να δούμε!!!!!

Το συνηθισμένο μαγαζί αργεί συνήθως?

Steve_Vai06 είπε:
Μόλις μου ήρθε mail! "Stock allocated - to be picked"

Οπότε η παραγγελία προχωράει!
Μόλις έλαβα την ειδοποίηση οτι το πακέτο ταχυδρομήθηκε.

Περίπου πόσες μέρες κάνουνε τα δέματα από Αγγλία με απλό airmail?

Steve_Vai06 είπε:
Μόλις έλαβα την ειδοποίηση οτι το πακέτο ταχυδρομήθηκε.

Περίπου πόσες μέρες κάνουνε τα δέματα από Αγγλία με απλό airmail?
Εξαρτάται απο το δίκτυο Ελτα της περιοχής σου και απο τα κέφια τους..Μπορεί να παραλάβεις σε 4 μέρες μπορεί να πάρει και μήνα.. Συνήθως 7-10 μέρες...

oselifer είπε:
Εξαρτάται απο το δίκτυο Ελτα της περιοχής σου και απο τα κέφια τους..Μπορεί να παραλάβεις σε 4 μέρες μπορεί να πάρει και μήνα.. Συνήθως 7-10 μέρες...
Ή μπορεί και ποτέ, πράγμα που έχει συμβεί και θα ξανασυμβεί σίγουρα...  ::)

Τα αγγλικά ταχυδρομεία είναι σκέτη παράνοια, κι'αυτό κατά δήλωση Άγγλου που, απ'όσο μου έγραφε, χάνει περίπου 100 πακέτα το μήνα (σε σύνολο 2-3 χιλιάδων βέβαια).

Tα αγγλικα ταχυδρομεια ειναι ολιγον αλλα ντα αλλα της παρασκευης το γαλα.

Αλλοτε ερχονται πιο νωρις απο οτι τα περιμενεις αλλοτε αργουν 5-6 μερες.

Και μια και τα πιασαμε, να αναφερω οτι οχι μια ουτε 2 αλλα 4 φορες μου εχει τυχει να ερθουν και να μη με βρουν σπιτι, και αντι να αφησουν ειδοποιητηριο ή να παρουν τηλεφωνο στο contact number μου αφησανε τα πραγματα στο διαδρομο, εξω απο την πορτα! Μεχρι και γραφειο μου αφησαν εξω απο την πορτα μου, χωρις χαρτια χωρις τιποτα, χαλαρα ενας περαστικος μπορουσε να το παρει και μετα αντε τρεχα να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας και δε πηρες ποτε την παραγγελια σου...

Εννοειται φιλε μου δε θελω να σε τρομαξω και να περιμενεις απεξω απο την πορτα σου μη σου παρατησουν κανενα δεμα, αυτα γινονται μονο επι αγγλικου εδαφους (ελπιζω). Απλα το λεω, μιας και το ανεφερε και ο TGL, ως ενδεικτικο της jazz καταστασης που επικρατει στα ταχυδρομεια.

odis13 είπε:
Εννοειται φιλε μου δε θελω να σε τρομαξω και να περιμενεις απεξω απο την πορτα σου μη σου παρατησουν κανενα δεμα, αυτα γινονται μονο επι αγγλικου εδαφους (ελπιζω). Απλα το λεω, μιας και το ανεφερε και ο TGL, ως ενδεικτικο της jazz καταστασης που επικρατει στα ταχυδρομεια.
Αντιθέτως, αυτά ποτέ δεν γίνονται επί ελληνικού εδάφους, μιας και τα ελληνικά ταχυδρομεία (κανονικά και courrier) είναι από τα λίγα πράγματα που λειτουργούν πραγματικά άψογα στη χώρα μας. Μόνη εξαίρεση κάποιες εισαγωγές από τρίτες χώρες, για τις οποίες ευθύνονται βασικά τα τελωνεία.

TGL είπε:
Αντιθέτως, αυτά ποτέ δεν γίνονται επί ελληνικού εδάφους, μιας και τα ελληνικά ταχυδρομεία (κανονικά και courrier) είναι από τα λίγα πράγματα που λειτουργούν πραγματικά άψογα στη χώρα μας. Μόνη εξαίρεση κάποιες εισαγωγές από τρίτες χώρες, για τις οποίες ευθύνονται βασικά τα τελωνεία.

Aκριβως. Εγω ζω Αγγλια και μου εχει τυχει να μου αφησουν απεξω απο την πορτα πραματα, αλλα τα ελληνικα ταχυσρομεια δεν το κανουν αυτο (ευτυχως).

Τωρα που το σκεφτομαι, το οτι κατι δε παει καλα με τα αγγλικα ταχυδρομεια το καταλαβαινεις και απο το γεγονος οτι χειμωνιατικα οι ταχυδρομοι κυκλοφορουν με σορτσακια.

Jasemeister είπε:
TGL είσαι ταχυδρόμος;  :D
Μπορεί να χτυπάω πάντα δυο φορές (ή και περισσότερες αν χρειαστεί) αλλά όχι, δεν είμαι ταχυδρόμος.  ;D

Ωστόσο θυμάμαι από τις εποχές... της προϊστορίας, τότε που επικοινωνούσαμε με "πραγματικό" mail, μέχρι και σήμερα, τα ταχυδρομεία να λειτουργούν σχεδόν άριστα. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχασα ΚΑΝΕΝΑ γράμμα, πακέτο κλπ, από πολλές ΧΙΛΙΑΔΕΣ που με είχαν σαν παραλήπτη ή αποστολέα. Διάφορες καθυστερήσεις, και προβληματάκια μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Να λέμε και τα καλά...  ;)

Και, πιο πολύ on topic, πριν από χρόνια είχα άθλια εμπειρία με την Allparts UK. Οι τύποι μου φάνηκαν τελείως ό,τι νάναι. Ελπίζω πλέον να έχουν στοιχειωδώς σοβαρευτεί και ο φίλος μας να μην αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα