Αλλο ενα solo ( των Αγγελων Της Νυχτας ) απο εμενα...

LightStringer

Νέο μέλος
Πόντοι
18
H ωρα ειναι 1:00 μετα τα μεσανυχτα και επειδη δεν εχω τι να κανω....λεω να μαγνητοσκοπησω κατι ετσι για να το αφησω πισω μου σαν κληρονομια πριν πεθανω :P

- Αλλο ενα solo λοιπον....( των Αγγελων Της Νυχτας ) απο εμενα...

...στο 1ο take στο 0:42 το χανω..λιγο και ...βγαινω εκτος χρονου αλλα το βρισκω μετα :P

( τι τα γραφω αφου δε μπορω να τα παιξω μετα ? :P )

...στο 2ο take το εχω αλλαξει λιγο το solo...αυτοσχεδιαζα αλλωστε.. :P

http://www.youtube.com/watch?v=thDplBMrenw

..η γνωμη σας αναγκαια..  ;)

Υ.Γ Ο ποντικος...εφυγε... :P

Not bad at all  ;) 8)

Σαν ακροατής μ'αρέσει στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα, μετά μου φαίνεται ότι ξεφεύγει απ'το αρχικό feeling, ότι δεν το πιάνει όπως η αρχή. Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα τώρα  :P

Jasemeister είπε:
Not bad at all  ;) 8)

Σαν ακροατής μ'αρέσει στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα, μετά μου φαίνεται ότι ξεφεύγει απ'το αρχικό feeling, ότι δεν το πιάνει όπως η αρχή. Δεν ξέρω αν σε μπέρδεψα τώρα  :P
συμφωνω...φιλε μου...και θα το ξαναδω......... να σαι καλα.!!!!!!

Κανας αλλος ?????  :P

Tο οτι τα προβλήματα στην τεχνική σου είναι εμφανή θα το έχεις καταλάβει κι εσύ...ειδικά όταν αλλάζεις μαγνήτη και ακούγεται ένα φάλτσο κλικ  ::)...άσε που μετά αφήνεις το tremolo bar και κοπανάει πάνω στην κιθάρα.

Μα συγγνώμη δηλαδή,να την χαλάσεις θέλεις? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πέρα από την πλάκα,συνομίλικε ibaneza μου,τό χεις!! ;)

Keep it up!!! ;) :)

gmoll είπε:
Tο οτι τα προβλήματα στην τεχνική σου είναι εμφανή θα το έχεις καταλάβει κι εσύ...ειδικά όταν αλλάζεις μαγνήτη και ακούγεται ένα φάλτσο κλικ  ::)...άσε που μετά αφήνεις το tremolo bar και κοπανάει πάνω στην κιθάρα.

Μα συγγνώμη δηλαδή,να την χαλάσεις θέλεις? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Πέρα από την πλάκα,συνομίλικε ibaneza μου,τό χεις!! ;)

Keep it up!!! ;) :)

..στη τεχνικη ?????? Για πες...με ενδιαφερει.......!!!!

Ibaneza μου εκατό smilies έβαλα..πλάκα σου κάνω...τί πρόβλημα τεχνικής να έχεις? :) :)

Την τεχνική την έχεις. Αλλά το σόλο δεν λέει πολλά. Είναι χωρίς μελωδία, χωρίς συνέχεια. Δεν λέει κάποια ιστορία. Εσύ δεν είχες βάλει το Unchain the night; Προσπάθησε να καταλάβεις τι κάνει εκεί ο Lynch. Δες πως συνδέονται, πως συνεχίζονται.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back