Καλησπέρα,ανοίγω αυτό το thread γιατί είμαι προβληματισμένος..
Σκέφτομαι να αλλάξω εξοπλισμό..Στόχος καλή live παρουσία.
Αυτή τη στιγμή έχω μόνο το guitar rig 5 της N.I. με το controler και το δουλεύω μέσω λαπτοπ. Στο σπίτι το συνδέω με στέρεο ενώ στην πρόβα είτε απευθείας σε μίκτη ή σε ενισχυτή του στούντιο.
Εμπειρία από ενισχυτές και πεταλάκια δεν έχω καθόλου..
Νομίζω οτί αν αγοράσω έναν ενισχυτή και μερικά πεταλάκια θα έχω καλύτερο ήχο από τώρα.
Ο ήχος που ψάχνω είναι ο κλασικός μέταλ ήχος (βλέπε Hetfield,Mustaine,Murray,Slash)
δηλαδή high gain και από εφέ χρησιμοποιώ delay,flanger,octaver,wah,gain booster!
Θεωρώ οτί ένας 50w λαμπάτος(λάμπα ή όχι?) head με καμπινα 4 χ 12 celestial θα κάνει την δουλειά.Να πω την αλήθεια χάζευα τους Blackstar αλλά τσιμπάνε τιμή..
Εσείς τί θα προτείνατε? ποιόν ενισχυτή? Ίσως είναι καλύτερα combo?
Τα watt είναι πολλά? Ποιά θα είναι αρκετά για μικρά live?(ακουστική drums)
Ποιά πεταλάκια να διαλέξω?
Να προσθέσω οτί το μπάτζετ που σκέφτομαι να διαθέσω αρχικά τουλάχιστον είναι ,βαριά 500€..
Ελπίζω να κάλυψα τα πάντα
Σκέφτομαι να αλλάξω εξοπλισμό..Στόχος καλή live παρουσία.
Αυτή τη στιγμή έχω μόνο το guitar rig 5 της N.I. με το controler και το δουλεύω μέσω λαπτοπ. Στο σπίτι το συνδέω με στέρεο ενώ στην πρόβα είτε απευθείας σε μίκτη ή σε ενισχυτή του στούντιο.
Εμπειρία από ενισχυτές και πεταλάκια δεν έχω καθόλου..
Νομίζω οτί αν αγοράσω έναν ενισχυτή και μερικά πεταλάκια θα έχω καλύτερο ήχο από τώρα.
Ο ήχος που ψάχνω είναι ο κλασικός μέταλ ήχος (βλέπε Hetfield,Mustaine,Murray,Slash)
δηλαδή high gain και από εφέ χρησιμοποιώ delay,flanger,octaver,wah,gain booster!
Θεωρώ οτί ένας 50w λαμπάτος(λάμπα ή όχι?) head με καμπινα 4 χ 12 celestial θα κάνει την δουλειά.Να πω την αλήθεια χάζευα τους Blackstar αλλά τσιμπάνε τιμή..
Εσείς τί θα προτείνατε? ποιόν ενισχυτή? Ίσως είναι καλύτερα combo?
Τα watt είναι πολλά? Ποιά θα είναι αρκετά για μικρά live?(ακουστική drums)
Ποιά πεταλάκια να διαλέξω?
Να προσθέσω οτί το μπάτζετ που σκέφτομαι να διαθέσω αρχικά τουλάχιστον είναι ,βαριά 500€..
Ελπίζω να κάλυψα τα πάντα